تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2176 از 3195 اولاول ... 1176167620762126216621722173217421752176217721782179218021862226227626763176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,751 به 21,760 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

سلام !

اقا این دسته هاش هی چراقاشون خواموش روشن می شن مشکل از چیه ؟ چشمم در می اد ! :دي
    بعدش وقتی بازی رو می ریزم رو هارد بعضی وقت ها گیر می ده بعضی جاهای بازی ! چرا ؟
    هاردت اریجیناله؟

چراغای دسته از باطریه. با وجود این که داشبورد باطری رو نصف نشون میده ولی بیشتر از 90 درصد باطری هات استفاده شده.

2. این کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

دوستان شما جایی رو میشناسین که بشه بازی های قدیمی تر 360 رو آنلاین خرید؟ من dead or alive Xtreme 2 رو میخوام. از es7.ir خریدم پچ شدس و یه کم تو بازی دست کاری شده.

تو سایت nextgen برچسبای باحالی واسه کنسول هست. کسی میدونه جاشون رو دستگاه میمونه یا نه؟ و این که جلوی سوراخای تحویه کنسولو نمیگیرن که؟ یه وقت بی چاره میشیما

من dlc untold stories bundle رو واسه Resident Evil 5 دانلود کردم. با Yarisswap پچ کردم و ریختم تو فلش (با USBxafGUI). تو داشبورد کنسول شناختش ولی تو بازی نیومد. درمونی داره؟ (LIVE ندارم)

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

امروز تریلر geow 3 رو توی xbox دیدم(از لایو دانلود کردم)
    یه سوال : این تریلر, فیلمه یا بازی؟
    اخه گرافیکش خیلی بالاست
    میگم نکنه به صورت بازی هست و از کارت گرافیک برای پخشش استفاده میشه؟
    تلوزیونمم fullhd هست
    و یه سوال دیگه : hdmi color space باید رو چی باشه؟ من رو ycbcr709 گزاشتم بهترینش همینه دیگه؟؟؟
    Last edited by alireza_sun72; 08-03-2011 at 00:10.

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

من dlc untold stories bundle رو واسه Resident Evil 5 دانلود کردم. با Yarisswap پچ کردم و ریختم تو فلش (با USBxafGUI). تو داشبورد کنسول شناختش ولی تو بازی نیومد. درمونی داره؟ (LIVE ندارم)
    برای استفاده از تقریبا 99% از dlc ها با روش usbxtaf باید کنسول jtag شده باشه
    البته شایدم کسی روششو بلد باشه و من ندونم

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

آقا الان قیمت هارد 120 یا 250 اورجینال چنده تو بازار تهران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از کجا باید اصل بودنش رو تشخیص دا ؟؟؟
    قیـــــــــــــــــــمت ؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

ان چراغا واسه باتری هستن. باتری هات ضعیف شدن.
    یعنی چی گیر میده؟لگ می گیره یا ارور میده؟ چه اروری؟
    چه گيري ميده؟!
    ميگه ديسك رو با يه دستمال نرم تميز كن؟!
    اگه اين ارورش هست شايد مشكل از هارد دستگاهته و يه بار ديگه وصلش كن ...
    می گه نمی تونه دیسک رو بخونه فک کنم !
    هاردت اریجیناله؟
    نمی دونم !
    البته همه ی بازی ها این جوری نیستا ! بعضی ها فقط گیر می ده اونم نه یه جا ! مثلا یه جا اوولش گیر می ده یه جا 2 ساعت که بازی کردم گیر می ده !

راستی نمی شه یه کاری کرد که دیگه این چراقا چشمک نزنن ؟
    مرسی از همه !

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان شما جایی رو میشناسین که بشه بازی های قدیمی تر 360 رو آنلاین خرید؟ من dead or alive Xtreme 2 رو میخوام. از es7.ir خریدم پچ شدس و یه کم تو بازی دست کاری شده.

تو سایت nextgen برچسبای باحالی واسه کنسول هست. کسی میدونه جاشون رو دستگاه میمونه یا نه؟ و این که جلوی سوراخای تحویه کنسولو نمیگیرن که؟ یه وقت بی چاره میشیما

بهترین راه اینه که بگردی دنبال کسی که واست از طریق Torrent دانلود کنه !!
    امروز تریلر geow 3 رو توی xbox دیدم(از لایو دانلود کردم)
    یه سوال : این تریلر, فیلمه یا بازی؟
    اخه گرافیکش خیلی بالاست
    میگم نکنه به صورت بازی هست و از کارت گرافیک برای پخشش استفاده میشه؟
    تلوزیونمم fullhd هست
    و یه سوال دیگه : hdmi color space باید رو چی باشه؟ من رو ycbcr709 گزاشتم بهترینش همینه دیگه؟؟؟
    علیرضا جان HDMI Color Space مربوط میشه به گسترش رنگهای سرد و گرم که تو رنگ های گرم خودشو بهتر نشون میده و بیشتر تو چشم میاد.

شما بهتره اونو رو حالت Auto بزاری تا خود دستگاه برات تنظیم کنه.

یکسری از LED ها و LCD ها از سیستم Wide Color Enhancer استفاده میکنن که اگه کنسول رو روی Auto تنظیم کنی دستگاه به طور خودکار
    سیستم رو روی بهترین حالت و نسبت به Processor تلویزیون تنظیم میکنه.

دوست عزیز LT یک آپدیت سخت افزاری هست که هر چند وقت یه بار از سوی هکر ها عرضه میشه که

بتونن بازی های روز رو اجرا کنن ! در ضمن این آپدیت کار خودتون نیست باید ببرید پیش یکی که وارد باشه

آقا میثم هم این کار رو انجام میده یه 10 تومنی واسطون آب میخوره !
    علی جان نرم افزاریه نه سخت افزاری
    سلام بچه ها،
    من تازه وارد دنیای ایکس باکس لایو شدم، موقع درست کردن اکانت روی Postal Code خیلی داره گیر میده، خیلی آدرس ها رو با کد پستی درست از آمریکا و غیره تست کردم قبول نمیکنه، به نظر شما من چه وکنم؟؟
    همینطوره . باید انقدر با Postal Code های مختلف بزنید تا قبول کنه.
    من شنیده بودم باید کنسول jtag بشه تا بشه mac addres رو دراورد
    ولی امروز که میخواستم به لایو وصل شم ارور شبکه داد و گفت mac addres کنسولت اینه!

---------- Post added at 06:00 AM ---------- Previous post was at 05:57 AM ----------

خیلی جالبه که 3 ساله میرم لایو و با هر فریموری و بازی و دستکاری تو داشبورد و هارد -- شده رفتم ولی هنوز بن نشدم! (بزنم به تخته)
    نه داداش هیچ شرکتی نمیاد Mac Address وسیله ای که امکان شبکه شدن رو داشته باشه رو مخفی کنن.

سلام توبخش لایو کسی جواب نداد مجبور شدم اینجا سوالمو بگم. 1.مودم من باید یوزر پسورد بدم تا کانکت بشه برای وصل شدن x360 باید حتما اتومات کانکت باشه اگر بله چطوری باید اتوماتش کنم 2.برای وصل شدن x360 به اینترنت باید کیس کامپیوتر هم باشه یاخودش مستقل وصل میشه؟3.یک تنظیمات دیگه هم زیر ip هست بنام dns اونجا باید چی بنویسم؟ممنون میشم راهنماییم کنید چون تاحالا به live وصل نشدم دفعه اولمه.در ضمن مودم من wan هستش یک پورت usb داره ویکی هم برای تلفن
    تمام تنظیمات رو باید روی Auto بزارید تا خودش Config کنه .

خوده کنسول قابلیت Dialing رو داره و توسط Ethernet اش میتونه مستقیم به مودم یا Router وصل بشه.

البته مودم شما حتما باید دارای Ethernet Port باشه وگرنه نمیشه به طور مستقیم کنسول رو وصل کرد که متاسفانه مودم های Wan

از نوع point to point هستن و فقط میشه اونو به یک PC وصل کرد که در این صورت چاره جزء Share کردن NET توسط PC رو ندارید.
    می گه نمی تونه دیسک رو بخونه فک کنم !

نمی دونم !
    البته همه ی بازی ها این جوری نیستا ! بعضی ها فقط گیر می ده اونم نه یه جا ! مثلا یه جا اوولش گیر می ده یه جا 2 ساعت که بازی کردم گیر می ده !

راستی نمی شه یه کاری کرد که دیگه این چراقا چشمک نزنن ؟
    مرسی از همه !
    منظور از هارد Original اینه که شما هارد رو روی دستگاه خریده باشی . اگه دستگاهتون Arcade بوده و بعدا هارد خریدین احتمال اینکه هارد Fake باشه و مشکل داشته باشه زیاده.
    Last edited by SamGun; 09-03-2011 at 11:03.

9. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    براي يكي از دوستان ميخوام ايكس باكس بخرم. ترجيحاً با كينت .

لطفاً قيمتهاي ايكس باكس با دو دسته و مدل slim رو بديد .
    ممنون ميشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    براي يكي از دوستان ميخوام ايكس باكس بخرم. ترجيحاً با كينت .

لطفاً قيمتهاي ايكس باكس با دو دسته و مدل slim رو بديد .
    ممنون ميشم.
    این هایی که نوشتین با کینک میشه حدود 600 هزار تومان شاید یکم کمتر بیشتر.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سلام.
    بازي Dragon Age 2 با اينكه روي هارد نصبه ولي وسط بازي ارور The disk is Unreadable ميده.يا 3 تا ديسك هم امتحان كردم،3 بار هم بازي رو نصب كردم+توي ديسك بازي يه آپديتي بود كه بايد نصب ميشد و LT+ هم داره كنسول....(با بقيه بازي ها مشكلي ندارم)
    مشكل چيه؟
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •