من نگرفتم . سوال کردم / گفتم میشه گرفت ؟
من نگرفتم . سوال کردم / گفتم میشه گرفت ؟
پرچم همه ی 05 ها بالا، لامصب چقدرم زیادیم
عاقا نخواستیم من همین امروز برای فردا شب (نهم) بلیت میگیرم.
راستی اونهایی که میخوان با اتوبوس برن اگر از سایت payaneh.ir این کارو کنند 10% تخفیف میگیرند، ضمن اینکه خب اینترنتی هست دیگه راحت تره.
کسی میدونه روز معرفی به یگان باید چه ساعتی اونجا باشیم؟ رو برگه امریه فقط تاریخ زده، مهمه که کله سحر اونجا باشیم؟
سرهنگ یه چیزی گفت واسه خودش
یکی از بچه های گروهان ما 5_6 روز دیر اومد هیچ کاری هم باهاش نکردن
تازه 5شنبه، جمعه هم که تعطیله، انگار 1 روز داریم دیر میریم
فقط یه سوال، دوره کد 5شنبه کامل تعطیله یا تا ظهر کلاس هست؟
دوره کد کلا تا 2 بیشتر نیست!
بله، اما 5شنبه هم تا 2 هست یا کلا از صبح تعطیله؟
سلام خواهش میکنم فقط کسی که میدونه جواب بده
من برگه معافیت تلفیقی جانبازی و جبهه ایم رو گرفتم
الان 4 ماه خدمتم
متولد 67 هستم،لیسانس وظیفه، دی 92 رفتم خدمت ولی مدارک معافیت تلفیقیم رو سال 93 گرفتم،حدود 12 روز پیش
گفتن باید بمونی تا مدارکت توی سیستم پلیس+10 ثبت بشه
کسی میدونه ثبت میشه یا نه؟ قانونش برای امسال هم هست یا لغو شده؟
دارم میمیرم از دلشوره
خدمتم خیلی جای بدیه، فقط شب ها ساعت 3 تا 6 صبح وقت برای خواب داریم
بله مشکل من متاسفانه دوری از محل سکونت هست اگر در استان خودم خدمت می کردم روزبرگ بودم و آخر هفته تعطیل و می تونستم به کار و زندگی ام هم برسم تو شیراز از کار زندگی ام هم می افتم.من شنیدم یه قانون هست که اگر فاصله یگان خدمتی تا محل سکونت از یه مقدار بیشتر باشه بعد از مدتی اتوماتیک سرباز رو می فرستند محل سکونتش درسته ؟
رشت نداره منجیل که داره تازه دو ماه هم به خاطر شرایط جوی کسری هم داره ولی اونجا مورد ازدحام گیلانیانه و هر چند خوب نیست ولی اگر شرایط نداشته باشی حتا نیازمند پارتی هست فروشگاه اتکا هم وابسته به وزرات دفاع هست و احتمالا باید انتقال نیروها صورت بگیره و حتما حتما حتما باید پارتی در حد تیم ملی داشته باشی کلا من نمی دونم چرا ما بچه های شمال رو تو نیروی زمینی آواره وطن می کنند اینا اصلا براشون درد و رنجی که سرباز تحمل می کنه مهم نیست بابا بچه های شما
ل رو بزارن نیروی دریایی دیگه
دوستان یه سوال: این پتو ملافه ای که استحقاقی گرفتیم باید ببریم با خودمون یا لازم نیست؟ دارم میرم اصفهان دوره کد
راستی نمیدونم 4شنبه برم یا شنبه؟ تاریخ حضور زده دهم ولی از دهم آخره هفتست از اون ور دو روز الافیم
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)