من آخرش نفهمیدم این قضیه فیبر نوری چیه که بالاجبار مشتری یا باید از مخابرات سرویس بگیره یا وایمکس بخره؟!جای دیگه ای از این جهان همچین حرف مفتی زده میشه؟
من آخرش نفهمیدم این قضیه فیبر نوری چیه که بالاجبار مشتری یا باید از مخابرات سرویس بگیره یا وایمکس بخره؟!جای دیگه ای از این جهان همچین حرف مفتی زده میشه؟
و کاربران دو دسته اند، کسانی که اینترنت دارند و کسانی که مبین نت دارند
مادامی که دومی را داشته باشید اولی را نخواهید داشت، و این دو هیچگاه در کنار هم قرار نمی گیرند مگر بر سر حوض کوثر
Last edited by majid.jj; 16-07-2014 at 03:03.
بدبختی شهر ما این هست که فیبر نوری را مخابرات داده به شاتل
من بیچاره باید بین شاتل و مبین نت انتخاب کنم
دوستان بهترین dns برای مبین نت چیه؟؟؟
پس من الان کنار حوض کوثرم که هم شاتل دارم هم مبین نت و آشنای اول رو هم میخوام یه تستی بزنم
همچین مفت هم نیست ماهی 48 تومن بی زبون رو میدیدم به مبین نت![]()
بهترین dns همون dnsی هست که خوده مبین نت میده چند تا dns دیگه تست کردم بدتر سرعت وبگردیم کندتر شد علتش نمیدونم چیه ولی پینگ مبین نت دوزار نمی ارزه
شما هم شاتل داری، هم مبین نت و هم میخوای آشنای اول رو تست بزنی ولی خب اینایی که گفتی ربط به اینترنت نداشت که، داشت؟!
اینترنت اینترنته و مبین نت، مبین نت. اشتباهی مبین نت نگیرید یه وقت
دوستان خوب و مهربون؛ با تمام نفرتی که از مبین نت دارید جاش نیست این رو بگم. اما برید اینجا مشکل این حقیر رو مورد بررسی قرار بدین بلکه تسکینی باشه برای دل زخم خورده ی یک مبین نت دار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه مبین نت چه بلایی دقیقا سرش اومده؟ دانلود شبانه رو برداشته؟
من مودمشو دارم و قبلا هم حسابی ازش دانلود کردم هر شب 2 گیگ دانلود داشتم!!!!
( اشانتیون رو تلوزیونمون بود.... دمشون گرم! ) الان شنیدم شبانه رو برداشتن اره؟؟؟؟؟
منظورم از مفت، حرف مفتیه که اینا میگن! میگن فقط مخابرات یا شرکت های زیرمجموعه مخابرات میتونن روی فیبر نوری خدمات بدن نه شرکتای دیگه!حرف مفته دیگه!!!
![]()
Last edited by DariushGreat; 17-07-2014 at 03:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)