اتفاقا گفتم گفت سیاست شرکته نه کلی نیست
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چرا 2 مگ به بالا داره
نه کلا
هم سرعت شبا نصف شده هم روزا
بچه ها (رشت ) کسی مودم adsl خواست بگه asus n12 یکی دارم
بچه های یکی بره اماره اینم بگیریه ؟ بد نیست ؟ فن آوا
نام شرکت :شکوه سامانه خزر
نام شهر: رشت
مدیر مسئول: یزدان دوست
شماره تماس : 01333333160
ادرس: رشت چهارراه پورسینا بالای بانک اقتصاد نوین ساختمان 816 طبقه دوم واحد 2/2 دفتر پیشخوان دولت
ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت کاری: 8صبح الی 18بعد از ظهر
نام شرکت : داده پردازان سبز البرز
نام شهر: رشت
مدیر مسئول: واهانیان
شماره تماس : 01312242518
ادرس: رشت، خیابان بیستون، ابتدای خیابان معلم، ساختمان ساحل، طبقه دوم، واحد۵
ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت کاری: 9صبح الی 20
ساعات ترافيک رايگان مصرفي براي سرويس هايي که داراي اين امکان مي باشند مابين ساعات 2 تا 7 بامداد مي باشد. به جهت تاکيد و جلوگيري از بروز اشتباه نام اين سرويس ها در جدول زير آمده است:
سرويس هاي داراي ترافيک رايگان شبانه
DP-128-5G DP-256-5G DP-512-5G DP-1024-3G DP-1024-6G DP-1024-30G DP-2048-40G
Last edited by naim697; 03-02-2015 at 23:30.
دیشب سرعت شبانه بالا رفته بود .من با حدود 120 (با سرعت 2 مگ ) دانلود می کردم.
من دیگه عمرا برم اندیشه قبلا هم دزدی زیاد کرده....(پست قبلیم حذف شد)
و اما در مورد مخابرات دیشب سرعت رو کمی بالا برد ولی امروز مدام هر 5 دقیقه به 5 دقیقه داره اینترنتو قطع میکنه ایا دوستان دیگه هم همین مشکلو امروز دارن؟
سلام
درسته.مال منم هیمطینوری بود / دیروز زنگ زدم به خالقی دقیقا 1 ساعت باهاش حرف زدم / خلاصه کلام اینه که همه چی دست هموناست / بهش گفتم چرا اینقدر محدود کردید میگه بخاطر استفاده زیاد کاربرا تو شب گرافمون رفته بالا و سازمان تنظیم مقررات بهمون گیر داده و ما هم محبور شدیم کم کنیم ، بهش گفتم خب 1 به 4 کنید یا 1.2 نه اینکه 1 به 8 !!!!!!
گفت منم بهشون همین پیشنهادو دادم ( !!!!! دقت کردید اینا چقدر به فک ما هستن !!!!! ) خلاصه اینکه اگه بهش زنگ زدید بگید 1 به 2 شیر کنن شبا
چون طبق گفته خودش این یه مدت اینقدر حجم شکایت ها بالا بوده میخوان یه کاری بکنن واسه همین به 2020 زنگ نزنید یا علوی و یا خالقی و حتما هم بگید که 1 به 2 شیر کنن شبا
اگه به خالقی زنگ میزنید بگید که به تنظیم مقررات شکایت زدید بابت کاهش سرعت / شمارهاشون توی صفحه قبل گذاشتم
دوستان شما هم زنگ بزنید شاید اوضاع بهتر شد / نتیجش رو همینجا بگید
من دیشب از ساعت 1 تا 2:30 حدود 620 مگ دانلود کردم که سرعت میشه حدود 120 حالا من دو مگ دارم .
تذکر:اندیشه هم سالهای قبل همین سیاست کثیف داشت زمانی که سرعتش شبانش 250 بود واسه سرویس 128
سرعت خیلی کم میکرد بعد میبرد بالا بچه ها راضی میشدن تو همین تایپیک حرفهامون هست
Last edited by mtx891; 04-02-2015 at 16:31. دليل: تذکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)