تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2174 از 4751 اولاول ... 1174167420742124216421702171217221732174217521762177217821842224227426743174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,731 به 21,740 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

3 GB که خیلی کم هست ... فکـر کنم باید بیشترش کنـی چون فقط گوگل رو بخوای روزی چند بار بازی کنـی تموم میشه

ممنون از تائید
    فعلا که ماهی 25000 ناقابل از جیب مبارک داره میره
    اگه تو این اوضاع پول زیاد اومد چشم ترافیک میخریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbass65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان من صبانت دارم ولی شارژم 2 برابر کم میشه 3 ماهه 5 گیگ داشتم اما 15 روزه با 400 مگابایت دانلود تمام شد و مجددآ 128 1 ماهه 3 گیگ گرفتم 10 روزه تمام شد و ایمیل دادم و فکس دادم و تماس داشتم میگن امکان نداره و اکثر دوستام این مشکل رو دارن میگه ویروس هست و میگه خودم میدونم ویروسه و مشکل من رو به واحد مربوطه نمیده پشتیبانی و با مدیریت هم حرف زدم بی فایدس و در 1 ساعت گشتن در سایت ها 400 مگابایت شارز کم میشه و سرعت شبانه 2 هست یا 0 یا 4 و از 3 شب تا 7 صبح 50 مگابایت به زور دانلود میشه با چشم درد گرفتن دوستان شاتل چطوره بیام سرعت شبانه چطوره eco128 یا 512 و کدام شرکت بگیرم یا با صبا بمونم ؟ 1 هفته هست با دیال آپ هستم و سرعت روزانه شاتل چنده 128

دوستان تو رو خدا کمکم کنید من اهواز هستم
    اهوازی های منطقه مخابرات آزادی سرعت چطوره شبانه
    منم اهواز هستم اکو 512 دارم شب و روز برام زیاد فرقی نمیکنه با 60 دانلود دارم (مخصوصا از مدیافایر )
    همین دیشت 1200 مگ دانلود داشتم توی 6 ساعت
    البته من چمران هستم
    یکی از دوستان که زیتون هست آرت 128 داره خیلی راضیه
    هر کدوم که بودجه ات میرسه بگیر
    صبا نت رو کلا بیخیال شو

راستی یادم رفت بگم
    مرکز آزادی خطهایی که شاتل ساپورت نمیکنه زیاد داره شماره ات رو چک کن ببین ساپورت میشه
    البته با توجه به اینکه صبانت داری فکر کنم ساپورت میشه
    Last edited by abbass65; 09-07-2010 at 14:30.

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

11 من

منم اهواز هستم اکو 512 دارم شب و روز برام زیاد فرقی نمیکنه با 60 دانلود دارم (مخصوصا از مدیافایر )
    همین دیشت 1200 مگ دانلود داشتم توی 6 ساعت
    البته من چمران هستم
    یکی از دوستان که زیتون هست آرت 128 داره خیلی راضیه
    هر کدوم که بودجه ات میرسه بگیر
    صبا نت رو کلا بیخیال شو

راستی یادم رفت بگم
    مرکز آزادی خطهایی که شاتل ساپورت نمیکنه زیاد داره شماره ات رو چک کن ببین ساپورت میشه
    البته با توجه به اینکه صبانت داری فکر کنم ساپورت میشه
    بله تماس گرفتم هم مودم من ساپورت میشه هم منطقه ما و eco128 بگیرم یا 512 اگه بدن یا چی بگیرم و آیا شارژ خوری داره ؟
    و نظرتون در مورد موندن در این وضع بد چیه ؟
    و کارت طلایی تخفیف کسی داره بده ؟

داره خودمونی میشه haapoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

3 GB که خیلی کم هست ... فکـر کنم باید بیشترش کنـی چون فقط گوگل رو بخوای روزی چند بار بازی کنـی تموم میشه

ممنون از تائید
    شما گوگلت با ما فرق داره پس

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله تماس گرفتم هم مودم من ساپورت میشه هم منطقه ما و eco128 بگیرم یا 512 اگه بدن یا چی بگیرم و آیا شارژ خوری داره ؟
    و نظرتون در مورد موندن در این وضع بد چیه ؟
    و کارت طلایی تخفیف کسی داره بده ؟
    کارت طلایی رو که همه مشترک های شاتل دارن
    خودمن هم دارم
    شارژخوری رو نمیدونم به چی میگی ولی اگه 24 ساعت وصل باشی و صفحه باز کنی ( بدون دانلود حتی یه مگ) بین 100 تا 300 مگ در روز میره( تجربه شخصی) ولی اگه در روز یکی دو ساعت آن میشی و فقط صفحه باز کنی زیر صد مگ مصرف میکنی
    512 که بخوای بگیری راحت ترین راهش کپی کارت نظام پزشکی هست که میتونه مال هر کدوم از آشناهاتون باشه و اینترنت رو هم باید با مشخصات همون صاحب کارت بگیرید
    اگه توی روز مصرفتون بالاست و کاهی اوقات به دانلودش هم احتیاج دارید آرت 128 بهتره البته حدود 9000 تومان هم هزینه اش بیشتره ولی برای کسی که استفاده داره میارزه
    همینطور ترافیک اضافی هم واسه آرت هر گیگ 3000 تومان و اکو حدود 5000 تومان هست
    در مورد سوال آخر هم باید بگم فکرشم نکن
    راستی یه مورد دیگه هم هست کابل کشی داخل ساختمون اگه استاندارد باشه توی ثابت موندن سرعت دانلود تاثیر داره
    اگه کابل کشی مشکل داره از جایی که تلفن به خونه میاد تا کامپیوتر یه کابل مستقیم بکش
    من زمانی که دایال آپ داشتم اینکارو کردم سرعت دانلودم از2.8 تا 3 به 4.5 تا 5 رسید

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض من

شما گوگلت با ما فرق داره پس
    دوست من من یک ساعت تو همین تاپیک باشم 400 مگابایت شارزم کم میشه راست میگه این دوست ما .

---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------

کارت طلایی رو که همه مشترک های شاتل دارن
    خودمن هم دارم
    شارژخوری رو نمیدونم به چی میگی ولی اگه 24 ساعت وصل باشی و صفحه باز کنی ( بدون دانلود حتی یه مگ) بین 100 تا 300 مگ در روز میره( تجربه شخصی) ولی اگه در روز یکی دو ساعت آن میشی و فقط صفحه باز کنی زیر صد مگ مصرف میکنی
    512 که بخوای بگیری راحت ترین راهش کپی کارت نظام پزشکی هست که میتونه مال هر کدوم از آشناهاتون باشه و اینترنت رو هم باید با مشخصات همون صاحب کارت بگیرید
    اگه توی روز مصرفتون بالاست و کاهی اوقات به دانلودش هم احتیاج دارید آرت 128 بهتره البته حدود 9000 تومان هم هزینه اش بیشتره ولی برای کسی که استفاده داره میارزه
    همینطور ترافیک اضافی هم واسه آرت هر گیگ 3000 تومان و اکو حدود 5000 تومان هست
    در مورد سوال آخر هم باید بگم فکرشم نکن
    راستی یه مورد دیگه هم هست کابل کشی داخل ساختمون اگه استاندارد باشه توی ثابت موندن سرعت دانلود تاثیر داره
    اگه کابل کشی مشکل داره از جایی که تلفن به خونه میاد تا کامپیوتر یه کابل مستقیم بکش
    من زمانی که دایال آپ داشتم اینکارو کردم سرعت دانلودم از2.8 تا 3 به 4.5 تا 5 رسید
    دوست من من تو دانلود 40 مگ دانلود کنم 80 مگ کم میشه و سرعت شبانه اون هم 3 شب شروع میشه صبانت سرعت 2 هست

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست من من تو دانلود 40 مگ دانلود کنم 80 مگ کم میشه و سرعت شبانه اون هم 3 شب شروع میشه صبانت سرعت 2 هست
    خوب هر چه زودتر شاتل رو درخواست بده خوش شانس باشی حدود یه هفته ای سرویست راه میوفته

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

کارتتخفیف میخوام بی معرفت ها همشهریتون هستم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کارتتخفیف میخوام بی معرفت ها همشهریتون هستم ؟
    من مشهد هستم ، اگه مشکلی نداره میتونم بهتون بدم / ولی تا جایی که از این ور اون ور خوندم فقط مختص خوده شهره مشهده ! بازم دقیق نمیدونم

10. این کاربر از Manchester boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوب من میتونم بهتون برسونم
    یه جوری قرار میزاریم کارتو بهتون میدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 52 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 52 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •