Celebrate
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
واسه دانلود شبانه بین همارا و صبانت. کدوم و دوستان پیشنهاد می دن
متاسفانه واسه خط تلفن پورت مخا برات پر بود _دوستان دو سرویس بالا رو پیشنهاد دادن
باتشکر
سلام
واسه دانلود شبانه بین همارا و صبانت. کدوم و دوستان پیشنهاد می دن
متاسفانه واسه خط تلفن پورت مخا برات پر بود _دوستان دو سرویس بالا رو پیشنهاد دادن
باتشکر
کسی می دونه سرعت ۱mb نامحدود طلایی maxnet که ۲۳۰تومن هست ۱ ماهه سرعت دانلودش چنده؟
این رو نمی دونم ولی به شخصه 2 ماه از طلایی 512 استفاده کردم که سرعتش همون سرعت اسمی بود و بسته بودن رو 65 کیلوبایت به نظرم سرویس های برنزی مقرون به صرفه تر هستن و سرعت بیشتری دارن
سرعت برنزی هارو اوردن پایین قبلا خوب بود الان من 512 نامحدود طلایی دارم با 75 دانلود میکنه.
سلام
من مشترک پس پرداخت هستم.(3 گیگ +2 گیگ بخاطر نگرفتن مودم) حجمم بمونه برای ماه بعد صفر میشه یا میمونه؟ چون هردو اتفاق برام افتاده.موقع نصب چند روزی از ماه مانده بود و اون حجم انتقال پیدا نکرد ولی ماه بعدش برای دوستم با همان شرایط من دو گیگ صفر شد.
اگه امکان دانلود شبانه برات است_ سرویس vib بگیری بهتره - تو حالت معمولی ۴۰۰ رو میده البته احتمال بالا رفتن سرعت هم است- چون من تا چند روز پیش شرویس 1 mb مگس نت داشتم اوایل دانلود 128 بود بعد مدتی 240 شده بود
براس ۱ mb نامحدود سرعت دانلود فکر کنم اگه تعرفه ای حساب کنی میشه 128 یا فوف اش 150
البته فکر کنم مگس برای نامحدود هاش هم محدودیت دانلود گذاشته
اگه منظوزرت مخابرات باشه -همون سرویس قبلی رو بگیری اضافه میشه - البته وقتی از مخابرات فضا بخری یه مدتی بعد اضافه می کنه
دوست عزیز مثل اینکه اصلا نخوندی من چی نوشتم
من از حجم 5 گیگ ، 2 گیگ بمونه برای ماه بعد سوخت میشه یا نه؟(پس پرداخت)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)