تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2174 از 3745 اولاول ... 1174167420742124216421702171217221732174217521762177217821842224227426743174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,731 به 21,740 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این همون چیزی هستش که من گفتم دانلود فقط از خودشون سرعت بالا هستش!

ولی اینجوری پدر سرور های سرویس دهنده در میاد سرور ها کلا میخوابن!
    شما گفتی top2download جزو آسیاتک نیست !!
    منم گفتم از این سایت محددیت ندارم

سایت دیگه رو سرو ایران معرفی کن من تست کنم

2. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام دوست عزیز

شما چند وقته سرویس تون رو گرفتید؟

الان من جدیدا ازشون خریدم فقط سایت هایی که مال خودشونه رو با سرعت بالا دارم الان پی سی دانلود از روی هاست ایران هست ولی تا اون جایی که من می دونم توسط شرکت هاست ایران میزبانی می شود ولی با اینکه توسط آسیاتک هاست نمی شود م ازش سرعت کامل رو دارم ممکن است سرور های هاست ایران داخل دیتاسنتر آسیاتک قرار داشته باشد سایت هم مثل سایت رهبری یا سایت ریاست جمهوری یا تبیان و ... وجود داره که خارج از اون ها هستند ولی برای دقت بیشتر به سایت اسپید تست برید در زمان حجم رایگان اون وقت از سرور های شاتل یا ایرانسل یا پارس آنلاین سرعت تون رو تست کنید

اگه دیدی از این ها هم سرعت روز رو داری پیغام خصوصی بده تا از دیتاسنتر خودم بهت سایت بدم برای تست چون من از دیتاسنتر خودم که تو ایران هستش شب ها سرعت محدود دارم.

وقتی این سرویس ام تموم شد ازشون شبکه ملی می گیرم 8 مگ ماهی چهل گیگ قیمت حجم اضافه هم 450 تومان است بعد به سرور های خودمون که به شبکه ملی متصل هستن وصل می کنم بعد اش میشه اینترنت به همین راحتی! دانلود هم داشته باشم روز ها تو شرکت با سرعت بالا انجام میدم

الان تو شرکت هستم این هم سرعت اینترنت ام هست تو خونه فقط اعصاب خوردی دارم! (البته الان همه سرور های ما مشغول هستن! سرعت خط اصلی 2.5 گیگابیت هست!)

4. 2 کاربر از hamirmohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام دوست عزیز

الان من جدیدا ازشون خریدم فقط سایت هایی که مال خودشونه رو با سرعت بالا دارم الان پی سی دانلود از روی هاست ایران هست ولی تا اون جایی که من می دونم توسط شرکت هاست ایران میزبانی می شود ولی با اینکه توسط آسیاتک هاست نمی شود م ازش سرعت کامل رو دارم ممکن است سرور های هاست ایران داخل دیتاسنتر آسیاتک قرار داشته باشد سایت هم مثل سایت رهبری یا سایت ریاست جمهوری یا تبیان و ... وجود داره که خارج از اون ها هستند ولی برای دقت بیشتر به سایت اسپید تست برید در زمان حجم رایگان اون وقت از سرور های شاتل یا ایرانسل یا پارس آنلاین سرعت تون رو تست کنید

اگه دیدی از این ها هم سرعت روز رو داری پیغام خصوصی بده تا از دیتاسنتر خودم بهت سایت بدم برای تست چون من از دیتاسنتر خودم که تو ایران هستش شب ها سرعت محدود دارم.

وقتی این سرویس ام تموم شد ازشون شبکه ملی می گیرم 8 مگ ماهی چهل گیگ قیمت حجم اضافه هم 450 تومان است بعد به سرور های خودمون که به شبکه ملی متصل هستن وصل می کنم بعد اش میشه اینترنت به همین راحتی! دانلود هم داشته باشم روز ها تو شرکت با سرعت بالا انجام میدم

الان تو شرکت هستم این هم سرعت اینترنت ام هست تو خونه فقط اعصاب خوردی دارم! (البته الان همه سرور های ما مشغول هستن! سرعت خط اصلی 2.5 گیگ هست!)

6. این کاربر از hamirmohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

الان این سرعت نامحدود برای سرور های اسیاتک برای شبانه هست یا فقط روز هست؟
    برای روز که اصلا مهم نیست مهم برای شب هست که محدودیت نداشته باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز

الان تو شرکت هستم این هم سرعت اینترنت ام هست تو خونه فقط اعصاب خوردی دارم! (البته الان همه سرور های ما مشغول هستن! سرعت خط اصلی 2.5 گیگابیت هست!)
    سلام

حدود 6 ماه

حالا شب تست می گیرم ببینم چی می شه

9. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

این همون چیزی هستش که من گفتم دانلود فقط از خودشون سرعت بالا هستش!

ولی اینجوری پدر سرور های سرویس دهنده در میاد سرور ها کلا میخوابن!
    چرا
    فک نکنم.همه میان سایتشون رو رو سرور آسیاتک سوار میکنن.
    ولی فک کنم به سرور اسیاتک فشار بیاد
    اون دیگه مشکل خودشونه
    نه ما

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

سلام
    یه نفرتوضیج میده این نامحدود ها اوضاعشون چجوریاست ؟

میشه بی دردسر دانلود کرد ؟
    وضعیت محدودیتش چطوره؟

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

سلام
    یه نفرتوضیج میده این نامحدود ها اوضاعشون چجوریاست ؟

میشه بی دردسر دانلود کرد ؟
    وضعیت محدودیتش چطوره؟
    سلام
    نامحدود اسیاتک اونقدرا هم نامحدود نیست مثلا وقتی نوشته با 10 گیگ سرعت بالا یعنی بعد اینکه 10 گیگ دانلود کردی سرعتت میاد پایین و همینطور الی آخر البته اگه سرعت بالا بخواهید گرون در میاد .
    محدود ها هم صبح سرعتشون خوبه ولی شب (وقتی رایگانه )کاهش پیدا می کنه ، با توجه به اطلاعات دوستان(10 مگ 250 ---4 مگ 160 --- 2 مگ 120 --- 1 مگ 90 )
    من 256 نامحدود داشتم اینقدر سرعت افتضاح بود بعد دو هفته تغییر سرعت دادم 2 مگ محدود گرفتم .
    Last edited by Dark Soul; 18-05-2015 at 23:13.

13. این کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان یک بن تخفیف 20 تومنی آسیاتک موجوده برای فروش هرکی میخاد پخ بده .

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز

ساعت 2:18 دقیقه تست از سرور شاتل :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرور ایرانسل : ( همراه اول هم مثل همینه )

سرور gamenet :
    Last edited by shylord; 19-05-2015 at 01:35.

16. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •