تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2174 از 4714 اولاول ... 1174167420742124216421702171217221732174217521762177217821842224227426743174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,731 به 21,740 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

اگه نباشه جاش خالی می مونه goldenkalagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    سایت دانشگاه

پيش فرض

بچه ها به نظرتون چنتا ram و منجنیق خوبه داشته باشم.بعد از کارگاه باید برم برای سواره نظام سنگین یا آکادمی؟

بستگی داره بخوای چیکار بکنی.
    معمولا رم برای کلیر کردن روستاها بدرد میخوره.
    منجنیق هم بیشتر توی امتیازات پایین کاربرد داره باهاش باید فارم و بعدش باراک و اسمیتی طرف مقابل رو بیاری پایین تا پیشرفتش کند بشه و نتونه مقاومت کنه.
    برای اکادمی با این امتیازت هنوز زوده.
    اچ سی هم فعلا بدردت نمبخوره سعی کن کم کم به سمن اکادمی بری.

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

فهمیدم.حالا دارم lc و sp و sw می سازم.و دارم کم کم head رو با اسمیتی می برم بالا.ریسورس ها لول 18 خوبه؟ دیوار هم 15 ؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها به نظرتون چنتا ram و منجنیق خوبه داشته باشم.بعد از کارگاه باید برم برای سواره نظام سنگین یا آکادمی؟
    طبق محاسباتی که من تو یکی از ترایب ها دیدم یکی انجام داده (طرف نخبه بوده کلی راهنما نوشته هنوز تو کفش موندم)
    حداکثر 200 تا ram برای حمله کافیه بیشتر از ان برای دیوار لول بیشتر از 20 به درد می خوره که فعلا تو ورد ها نداریم.
    در مورد منجنیق اگر بخوای حالت تدافعی داشته باشی منجنیغ بهتر است چون موقع دفاع خیلی به درد می خوره ( و خیلی هم فارم را میگیره) از لحاظ قابلیت حمله به ram نمیرسه ولی یک امتیاز نسبت به ram داره اونم اینکه میشه ساختمان مورد حمله را مشخص کرد.
    در کل به سبک بازی ات ربط داره و اگر تو ورد های محدودیت 15 تایی اپگرید یونیت ها باشی کاملا به سبک و تنظیم روستاهات بستگی داره و فقط یکیشون را باید انتخاب کنی یا مثل بعضی از بچه ها اصلا اپگرید نکنی.در مورد hc هم فقط بدرد ساپورت سریع می خوره و موقعی به درد می خوره که بخوای به جایی سریع ساپورت بفرستی.معمولا اگر چند تا روستای نزدیک بهم داری تو یکیش کلی sw و sp ساز و برای روستایی که می خوای hc بسازی یک مقداریش رو ساپورت بفرست که مشکل پیدا نکنی .(معمولا تو روستا های خیلی نزدیک مثلا 5 6 تا کنار هم استفاده می شه)

از 2 نفری که راهنمام رو خوندن ممنون ولی کسی ایرادی پیدا نکرد؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by zed2; 24-03-2008 at 00:07.

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

ممنون.من دانلود کردم.یه نگاه سر سری کردم.ولی عالی بود.ان شاالله کامل بشه

داره خودمونی میشه feline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    مشهد شهر فرهنگ آنگولا

پيش فرض

سلام...
    خوبین؟
    من تو world 7 عضو هستم.
    الان point م حدود 2200 . هر کس که می خواد بگه در مورد ورد 7 راهنماییش کنم.

داره خودمونی میشه feline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    مشهد شهر فرهنگ آنگولا

پيش فرض

راستی novel man چی کار می کنه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amin2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Maelstorm

پيش فرض

با نوبل من میشه روستاهارو به طور کامل گرفت.

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

خبر ها:
    هم زمان با به تخت نشستن مالینیوس فرمان روای فرمان روایان
    اشنا توطئه ای را بر علیه مصطفی تر تیب میدهد
    در جنگ پرنسس صفا ( همسرش ) گشته می شود
    و صفا به کین خواهی همسرش وارد جنگ با اشنا می شود
    بعد از جنگ و شکست اشنا وی دریافت که دشمن اصلی او مصطفی دوست ظاهری اوست
    در همین هنگام مصطفی توطئه ای را ترتیب داد و ali -ss که دوست صفا بود با پرداخت چند پوینت پرمیوم اکانت دوست خود (جاسوس) خود کرد
    در ان لحظه dizgah جانشین تالیوس بر تخت نشست وی با استفاد از موقعیت. صفا را وارد جنگ با علی کرد
    صفا علی را از بین برد و فهمید که مصطفی او را خریده است صفا دشمنی خود را با مصطفی اعلام کرد و از او خواست خود را تسلیم کند ولی ان (مصطفی) نپذیرفت لعنت خدا بر او نباد
    صفا به هم دستی پتانلیونک در این جنگ پیروز شد صفا چون طعم قدرت را دیده بود تصمیم گرفت که فرمان روای اصلی را از بین ببرد و خود بر تخت بنشیند
    وی چون قدرت و توانای کافی را نداشت پیکی را به سوری یوسف (بنده) می فرستد تا او هم پیمان او شود ولی یوسف جوابی را به پیک نمیدهد واز او خواستار میشود که خود صفا برای شرح این موضوع به قصر او سفر کند
    صفا این صفر را میپذیرد وخود شخصا به دیدار یوسف می رود و او را هم پیمان خود میکند
    بلی جنگی وحشتناک در حال شکل گیریست صفا و یوسف وارد جنگ با مالینیوس می شوند
    طی جنگ های زیاد و پی در پی صفا و یوسف متحمل شکست ها وپیروزی های میشوند ولی نبرد اخر تائین کننده پیروز میدان است نبرد اخر در دشت مالو در مابین رشته کوه های الپ به اتفاق میافتد
    صفا ویوسف در این جنگ شجاعانه مبارزه میکنند و شکست می خورند و متاسفانه صفا در این جنگ مجرورح شده و در اغوش یوسف جان میسپارد و یوسف به دشت های ارارات واقع در اذربایجان و ترکیه میگریزد ولی او سخت خشمیگن و در ذهن او جز فکر انتقام خون صفا بهترین دوست خود نیست وی بنا به غریزه پادشاهی ، پادشاه تبریز را شکست داده و خود بر تخت مینشیند و بنا به هم نژاد بودن خود و مردم تبریز سپاهی بسار قدرتمند را برای جنگ با مالینیوس اماده میکند ولی خود نیز میداند این سپاه به تنهای قادر به شکست مالینیوس نیست وی برای اینکه مالینیوس شکست دهد از پادشاهان دیگر طلب کمک میکند وی پیکی را به ایران و ترکیه و روسیه و المان انگلیس و ... می فرستد
    ولی جز پادشاه جوان ترکیه هیچ کس با او هم پیمان نمیشود به دلیل ترسی که از مالینیوس داشتند . انان سپاهی بسیار قدرتمند را ترتیب میدهند و وارد خاک مالینیوس می شود و در جنگ های زیادی شکست میخورند و نوبت به جنگ اخر در صحرای تایوت میرسد انان بعداز مبارزه بسیار شجاعانه مالینیوس را شکست داده و برتخت مینشیند و پادشاه جوان ترکیه را وزیر خود میکند ولی بعد از شکست مالینیوس...
    ada yousef na deisan baba
    bir da da al chakmeisan ?
    akhar sani ban elarlar ha !

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiralib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به نظر من 400 تا رم بهترین گزینه برای جنگ هست 200 تا فکر نکنم لول 20 رو صفر کنه ولی مثلا 300 تا میتونه ولی چون یک سریشون کشته میشن همیشه باید بیشتر فرستاد من با 400 به بالا حمله میکنم

درمورد Cat برای دفاع هم بگم که 2 تا کت میتونه 1 رم رو داغووون کنه

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ...
    من به یک مسافرت سریع رفته بودم و وقت نکردم بیام اینجا چون وقتی به اینترنت وصل میشدم سرعتش دوروبر 30 بود که برای p30 خیلی کم بود حالا اومدم و دوباره نظرخواهی
    W12
    کد:
    W17
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •