گفتم که دیسک 2 رو نباید از تو داشبورد میریختی رو هارد . پاکش کن . وارد بازی شو و از اونجا نصبش کن ;-)
گفتم که دیسک 2 رو نباید از تو داشبورد میریختی رو هارد . پاکش کن . وارد بازی شو و از اونجا نصبش کن ;-)
سلام بچه ها،
من تازه وارد دنیای ایکس باکس لایو شدم، موقع درست کردن اکانت روی Postal Code خیلی داره گیر میده، خیلی آدرس ها رو با کد پستی درست از آمریکا و غیره تست کردم قبول نمیکنه، به نظر شما من چه وکنم؟؟
یعنی اونجاها هم آدم بی فرهنگ پیدا میشه؟ از آدمی تو جایگاه اون بعیده. خوب اگه از move خوشش نمیاد واسش بازی نسازه. اگه هم میخواد نظرشو بگه که اونم راه داره که البته این یارو بلد نیست
من شنیده بودم باید کنسول jtag بشه تا بشه mac addres رو دراورد
ولی امروز که میخواستم به لایو وصل شم ارور شبکه داد و گفت mac addres کنسولت اینه!
---------- Post added at 06:00 AM ---------- Previous post was at 05:57 AM ----------
خیلی جالبه که 3 ساله میرم لایو و با هر فریموری و بازی و دستکاری تو داشبورد و هارد -- شده رفتم ولی هنوز بن نشدم!(بزنم به تخته)
Last edited by alireza_sun72; 07-03-2011 at 06:09.
دادا مگه واسه Move بازی ساخته ؟ اصلا مگه واسه سونی بازی میسازه ؟ به قول شما اون یارو خالق Geow بوده
Geow هم که انحصاری 360 هست !
علی فکر کنم دوستمون منظورشون بازی Bulletstorm هست که روی PS3 هم منتشر شد.
آقا الان قیمت هارد 120 یا 250 اورجینال چنده تو بازار تهران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از کجا باید اصل بودنش رو تشخیص دا ؟؟؟
قیمتشو نمیدونم ولی از هولوگرام پشتش میتونی بفهمی (کنده یا سوراخ نشده باشه چون زیرش پیچه )
Last edited by alireza_sun72; 07-03-2011 at 18:45.
[IMG]file:///C:/Users/UNFORG%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
![]()
![]()
عکسو میبینید؟؟؟؟
من نگفتم واسه move بازی ساخته. منظورم اینه که همین که واسه move بازی نمی سازه یعنی بهش علاقه ای نداره. دیگه نیازی به زرت و پرت نیست. البته من خودم هم 360 دارم و اصلا فن بوی PS نیستم فقط از مسخره کردن یه سیستم و فن بوی بازی در آوردن حالم به هم می خوره تازه اگه آدمی تو این سطح از این قلطا بکنه که دیگه بدتر اینجور آدما الگوی خیلی گیمرا هستن و باید بیشتر مراقب حرفاشون باشن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)