تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2173 از 4105 اولاول ... 1173167320732123216321692170217121722173217421752176217721832223227326733173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,721 به 21,730 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

1-تا جایی که میدونم تقریبا این قانون دست فرمانده یگانه و همه چی دسته خودشه بهش میگن:توراهی(مثلا فرمانده یگان ما 2 روز به بچه شهرستانا توراهی میده)
    2-اگه تو اموزشی دوختی ،بله.معمولا همون رنگیه که تو اموزشی دوخته بودی!
    ؤنگ باند شلوار آموزشی و یگان فرق میکنه
    تو یگان فک کم برا نیروی زمینی:
    قرمز برای دژبان
    برای کویری هم یه باند تو همون مایه های رنگ خود لباس
    سلام

یه سوال داشم. من وقتی از دانشگاه فارغ التحصیل میشم پدرم 60 سالش میشه و برادر بزرگم ندارم. با این شرایط میشه معافیت گرفت؟
    متاسفانه فک کنم قانون جدید شده 65 سال
    Last edited by dizgah; 26-04-2014 at 22:29.

2. این کاربر از dizgah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

چرا؟ یکم توضیح میدی؟
    خودت تجربه داشتی؟
    جواب خیلی سادست هر کی خرابکاری کنه چه پاسبخش چه باقیه اولین نفر تو خط مقدم که اضاف و غیره میخوره شما هستی اگه فرمانده بیق باشه موردی نیست
    دوستم رییس پاسبخش بود تو 1 ماه 27 روز اضافه خدمت خورد البته به فرمانده بستگی داره

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

متاسفانه فک کنم قانون جدید شده 65 سال
    درسته الان نگاه کردم دیدم نوشته 65 سال. فقط چند وقته که این قانون اجرا میشه؟ چون دوستم پارسال همین شرایط منو داشت و تونست معافیت بگیره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام.روز اول معرفی در یگان وسیله خاصی لازم هست؟چون دارم برای خزید درجه میرم.بگیرم.تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام

دوستان در اموزشی و شروع دوره این ها چطوری میشه کمی توضیح بدین .

شب ها اجبار هست به موقع بخوابی ؟ ساعت چند باید بخوابی و ساعت چند باید بیدار بشی ؟

کسی شب ها مسواک میزنه و یا بخواد بره حموم چطوری میشه وضعیتش ؟ ساعت مشخصی دارد ؟

قضیه این خشم شب چی هست ؟؟؟؟

کلا در 2 سال معمولا چند روز مرخصی میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به طور معمول بگین .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من الان پدرم 65 سالشه خودم هم کمتر از یک ساله دیگه لیسانسم رو میگیرم یک برادر هم دارم که 34 سالشه و زن و بچه داره و سربازی هم رفته می خواستم بپرم که من می توانم معافیت کفالت بگیرم یا نه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

دوستان در اموزشی و شروع دوره این ها چطوری میشه کمی توضیح بدین .

شب ها اجبار هست به موقع بخوابی ؟ ساعت چند باید بخوابی و ساعت چند باید بیدار بشی ؟

کسی شب ها مسواک میزنه و یا بخواد بره حموم چطوری میشه وضعیتش ؟ ساعت مشخصی دارد ؟

قضیه این خشم شب چی هست ؟؟؟؟

کلا در 2 سال معمولا چند روز مرخصی میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به طور معمول بگین .
    اول بگم که جواب به این سوالا بستگی به مرکز آموزشتون داره. حتی ممکنه تو یه مرکز آموزش یه گروهان با گروهان دیگه فرق داشته باشه! اما در مورد ما که اینطوری بود:
    خوابیدن که اجبار نیست اما وقتی تو آسایشگاه برقارو خاموش می‌کنن و سر و صدا هم نمی‌تونی بکنی می‌خوای چیکار کنی؟ باید بخوابی دیگه. حدود ساعت ۱۰ خاموشی می‌زنن و ۵ بیدارباش. بیدار شدن البته اجباریه!
    مسواک که خب هروقت خواستی بری قضای حاجت کنی مسواکم بزن دیگه مگه وضعیت خاصی می‌خواد؟ واسه حموم اما ما که ۰۲ بودیم برنامه‌ی هفتگی داشت که غیر از آخر هفته که حموم آزاد بود روزای دیگه هر گروهان یه روز و ساعت مشخص برای حموم داشت + یکی دو ساعت قبل از اذان صبحم یه حموم اضطراری آزاد بود که نمی‌دونم برنامه‌ش دقیقا چطور بود !
    تو نیروی زمینی ارتش که ما بودیم خشم شب نداشتیم. سپاه فک کنم ازین برنامه‌ها داشته باشه.
    غیر از آموزشی که مرخصیا عمومیه و مثلا تعطیلات تعطیله و واسه عید مرخصی می‌دن و میان‌دوره و پایان‌دوره داره تو یگان معمولا می‌گن که به ازای هر ۳۰ روز، دو و نیم روز می‌تونی مرخصی بگیری. تعطیلاتم که تعطیله.

9. 3 کاربر از milad_black70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم 10ام باید اونجا خودمو معرفی کنم، ولی میخوام 13ام شنبه برم، موهامو هم نمیزنم، اگه خیلی دلشون میخواد خودشون زحمتشو بگشن
    بد فکری هم نیست ها اضافه خدمت نمی زنند؟
    اینها (پادگان 05 کرمان) از همون اول میگفتن بعد از رژه بهتون 3 روز تشویقی میدیم که آخرش ندادند، احتمالا فکر شنبه رو کرده بودند چون وقتی ما چهارشنبه برسیم دیگه عملا اون هفته تعطیلیم!
    از طرفی هم شنیدم بچه های پادگان پرند باید خودشون رو 13 هم معرفی کنند!
    خود سرهنگ ما روز آخر داشت میگفت همون روز امریه برید و اگر مثلا برای من یه سربازی بیاد که تاریخ اش خورده 20تم ولی 21 بیاد میندازمش یه جایی که نظم رو یاد بگیره و اینها

11. این کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام

یه سوال داشم. من وقتی از دانشگاه فارغ التحصیل میشم پدرم 60 سالش میشه و برادر بزرگم ندارم. با این شرایط میشه معافیت گرفت؟
    درسته الان نگاه کردم دیدم نوشته 65 سال. فقط چند وقته که این قانون اجرا میشه؟ چون دوستم پارسال همین شرایط منو داشت و تونست معافیت بگیره!
    همون موقع که خدمت شد 21 ماه این قانون هم اجرا شد .

شما در صورتی میتونی معاف کفالت بشی که درست رو تا 65 سال شدن پدرت ادامه بدی یا پدرت از کار افتاده باشه تا شما بتونی کفیلش بشی.

اون دوست شما هم به احتمال زیاد از کارافتادگی پدرش رو گرفته و معاف شده.

سلام
    من الان پدرم 65 سالشه خودم هم کمتر از یک ساله دیگه لیسانسم رو میگیرم یک برادر هم دارم که 34 سالشه و زن و بچه داره و سربازی هم رفته می خواستم بپرم که من می توانم معافیت کفالت بگیرم یا نه.
    اگه پدر شما از کار افتاده باشه میتونی کفیلش بشی در غیر اینصورت هیچ راه دیگه ای نداره چون برادر داری.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من آموزشی رو 02 تموم کردم و یگان بدون دور کد افتادم آماد و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش با توجه به اینکه من اهل رشت هستم از رشت تا شیراز 1250 کیلومتر راه هست آیا می تونم به استان خودم یا استان های نزدیک به محل سکونتم انتقالی بگیرم کلا شرایط انتقالی چه طوریه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •