تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2173 از 2199 اولاول ... 117316732073212321632169217021712172217321742175217621772183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,721 به 21,730 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من سه سال پیش مبین نت گرفتم با مودم BM8301
    پارامترها روی فرکانس فعلی به این صورته:

فاصله با
    BS حدود 2 کیلومتر با دید مستقیم. در ضمن روی این آنتن نمیدونم به چه دلیل فقط یکی از فرکانس های مبین نت کیفت حداقل رو داره و بقیه افتضاحن.

Freq = 3559000

RSSI = ~ -44
    CINR = ~ 24

تا اینجا همه چی خوبه و حتا برای وایمکس ایده آله.
    اما! در طول 24 ساعت چیزی حدود 20 تا 30 مرتبه یا گاهی اوقات بیشتر، قطعی های کوتاه مدت (در حد کمتر از 5 دقیقه) دارم.
    و در طول هفته حداقلِ حداقل دو بار قطعی های بلند مدت در حد یک ساعت یا بیشتر.
    از اون طرف پینگِ سرور های میهنی در بهترین شرایط کمتر از 80 نیست.
    راجع به پهنای باند بگم که مبین نت حتا یک کیلو بایت بیشتر از چیزی که اسمش روی سرویستون هست به شما نخواهد داد.

من هروقت سرویس دو مگ گرفتم ماکسیمم سرعت در حدود 250K/B بود و سرویس یک مگ هم حدود 125K/B و نه بیشتر، سوای اینکه عمومن سرعت نصف چیزی هست که گفتم!. (این عکسایی که رفقا گذاشتن با سرعت 358K/B رو اصلن درک نمی کنم!! البته گاهی پیش میاد که فرضن برای سه چهار ثانیه همچین سرعتی رو توی برنامه ی IDM ببینیم اما اون دلایل دیگه ای داره که به همون IDM مربوط میشه وگرنه چیزی که عمومن و اصلن مشاهده میشه همون سرعتی هست که گفتم)

ایضَن یک BS مبین نت هم در 500 متری قرار داره با دید مستقیم که روی این آنتن RSSI=-24 و CINR=23 هستش که روی این هم شرایط مثل بالاس و فرقی نمی کنه.

خلاصه که آقا مبین نت نخرید

2. 2 کاربر از majid.jj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

من سه سال پیش مبین نت گرفتم با مودم BM8301
    پارامترها روی فرکانس فعلی به این صورته:

فاصله با
    BS حدود 2 کیلومتر با دید مستقیم. در ضمن روی این آنتن نمیدونم به چه دلیل فقط یکی از فرکانس های مبین نت کیفت حداقل رو داره و بقیه افتضاحن.

Freq = 3559000

RSSI = ~ -44
    CINR = ~ 24

تا اینجا همه چی خوبه و حتا برای وایمکس ایده آله.
    اما! در طول 24 ساعت چیزی حدود 20 تا 30 مرتبه یا گاهی اوقات بیشتر، قطعی های کوتاه مدت (در حد کمتر از 5 دقیقه) دارم.
    و در طول هفته حداقلِ حداقل دو بار قطعی های بلند مدت در حد یک ساعت یا بیشتر.
    از اون طرف پینگِ سرور های میهنی در بهترین شرایط کمتر از 80 نیست.
    راجع به پهنای باند بگم که مبین نت حتا یک کیلو بایت بیشتر از چیزی که اسمش روی سرویستون هست به شما نخواهد داد.

من هروقت سرویس دو مگ گرفتم ماکسیمم سرعت در حدود 250K/B بود و سرویس یک مگ هم حدود 125K/B و نه بیشتر، سوای اینکه عمومن سرعت نصف چیزی هست که گفتم!. (این عکسایی که رفقا گذاشتن با سرعت 358K/B رو اصلن درک نمی کنم!! البته گاهی پیش میاد که فرضن برای سه چهار ثانیه همچین سرعتی رو توی برنامه ی IDM ببینیم اما اون دلایل دیگه ای داره که به همون IDM مربوط میشه وگرنه چیزی که عمومن و اصلن مشاهده میشه همون سرعتی هست که گفتم)

ایضَن یک BS مبین نت هم در 500 متری قرار داره با دید مستقیم که روی این آنتن RSSI=-24 و CINR=23 هستش که روی این هم شرایط مثل بالاس و فرقی نمی کنه.

خلاصه که آقا مبین نت نخرید
    باور کن، دروغمون چیه. جدیدا به سرویس 2 مگ سرعت 3 مگ میده مبین نت ولی سرعت دانلود واقعی به منطقه و شلوغی دکل و ضریب اشتراک 1 به 4 ربط مستقیم داره

سرعت دانلود از تک لینک 8 کانکشن 1.5 مگابیت و از دوتا لینک مختلف و 8 کانکش 3 مگابیته برام

خلاصه ما هم میگیم مبین نت نخرید
    ولی مشکل قطعی شما شاید بخاطر این باشه مودم دنبال سیگنال قویتر بگرده که در این صورت همه ی سیگنال ها رو غیر از سیگنال قویتر پاک کن که هی نگرده ولی مشکلش اینه هر وقت اون دکلی که سیگنال قویتر داره مشکلی داره مودم به دکل دیگه ای نمیتونه وصل بشه
    Last edited by Microsoft Windows; 15-07-2014 at 00:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

راحت ترین راه اینه یه بار به دیفالت کارخونه برگردونین و دوباره یوزرنیم و پسوورد رو وارد کنید
    این کار را کردم ولی متاسفانه جواب نداد

فکر کنم با این شرایط باید به فکر یک مودم دیگه باشم

چون نمی دونم واقعا باید چه کار کنم

جایی سراغ ندارید که بدم برا تعمیر ؟

پيش فرض

این کار را کردم ولی متاسفانه جواب نداد

فکر کنم با این شرایط باید به فکر یک مودم دیگه باشم

چون نمی دونم واقعا باید چه کار کنم

جایی سراغ ندارید که بدم برا تعمیر ؟
    دقیقا چه مشکلی پیدا کرده؟

یوزرنیم پسورد رو درست وارد میکنید توجه کنید یوزرنیم شناسه کاربری نیستا URI هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

باور کن، دروغمون چیه. جدیدا به سرویس 2 مگ سرعت 3 مگ میده مبین نت ولی سرعت دانلود واقعی به منطقه و شلوغی دکل و ضریب اشتراک 1 به 4 ربط مستقیم داره

سرعت دانلود از تک لینک 8 کانکشن 1.5 مگابیت و از دوتا لینک مختلف و 8 کانکش 3 مگابیته برام

خلاصه ما هم میگیم مبین نت نخریم
    ولی مشکل قطعی شما شاید بخاطر این باشه مودم دنبال سیگنال قویتر بگرده که در این صورت همه ی سیگنال ها رو غیر از سیگنال قویتر پاک کن که هی نگرده ولی مکلش اینه هر وقت اون دکلی که سیگنال قویتر داره مشکلی داره مودم به دکل دیگه ای نمیتونه وصل بشه
    آره، اینی که شما گذاشتی انگار یه خبرایی شده آخه من تا سه شنبه ی هفته ی پیش 2 مگ داشتم همچین چیزی نبود! الانم یه مگ دارم باز همچین چیزی نیست!
    گفته ی شما هم درسته و من خیلی وقته که تک فرکانس استفاده می کنم، البته گاهی فرکانس های دیگه رو هم تست می کنم اما تا الان چیزی فرق نکرده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی خب اینا هم نیست، مهم اینه که ملت، مبین نت نخرید
    Last edited by majid.jj; 15-07-2014 at 00:47.

7. 2 کاربر از majid.jj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

امروز از عصر سرعت داغونه ! ..
    کلا نمی دونم چ سریه ماه رمضون مبین نت سرعتش کم مییشه چه شب چه روز !

9. این کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امروز از عصر سرعت داغونه ! ..
    کلا نمی دونم چ سریه ماه رمضون مبین نت سرعتش کم مییشه چه شب چه روز !
    سلام اقوووو

ببین عزیز ربطی به مبین نت نداره! من الان تو پارس افلاین سرویس 2 مگ دارم که سرعت روزانه من بالای 100 کیلوبایت نمیره و شبها هم 50 هست... از اول ماه رمضون اینجوری شد

11. 3 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام اقوووو

ببین عزیز ربطی به مبین نت نداره! من الان تو پارس افلاین سرویس 2 مگ دارم که سرعت روزانه من بالای 100 کیلوبایت نمیره و شبها هم 50 هست... از اول ماه رمضون اینجوری شد
    پارس آفلاینو خیلی خوب اومد

13. 2 کاربر از majid.jj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام اقوووو

پارس آفلاینو خیلی خوب اومد

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خلاصه ما هم میگیم مبین نت نخرید
    ولی مشکل قطعی شما شاید بخاطر این باشه مودم دنبال سیگنال قویتر بگرده که در این صورت همه ی سیگنال ها رو غیر از سیگنال قویتر پاک کن که هی نگرده ولی مشکلش اینه هر وقت اون دکلی که سیگنال قویتر داره مشکلی داره مودم به دکل دیگه ای نمیتونه وصل بشه
    منظورت از 3 مگابایت چیه؟
    یعنی 3 مگابایت برا ثانیه دونلود میتونی بکنی؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •