سلام و درود
1) پخش های High-End بیش از 3 میلیون تومان قیمت دارند
2) اگر 20 صفحه ی آخر تاپیک رو می خوندید به پیشنهاد های خوبی می رسیدید.
3) پخش های خوب زیر یک میلیون تومان که صدای قابل قبولی دارند: 1) کنوود 8019 / 2) کنوود 7056 / 3) Sony MEX-XB100BT
پایونیر در میان پخش های خوش صدای زیر یک میلیون تومان جایگاهی نداره.
انتخاب هر کدام از پخش ها بستگی به نوع قطعات و اسپیکر و آمپ شما داره. کنوود ها صدای فلت و یک دستی دارند ولی فرکانس های High خفه است. تشبیهی که برای پخش های کنوود میشه گفت: پتو روی اسپیکر!

صداش یکدست هست ولی از لحاظ دیتیل قابل مقایسه با سونی نیست.
در پخش سونی که خود بنده هم دارمش، وکال بسیار برجسته است و وقتی Mega Bass رو هم روشن می کنید فرکانس های پایین زیر و رو میشه! و کوبش و ویبره بدون افت کیفیت افزایش پیدا می کنه که من صداشو خیلی دوست دارم.
های رنج سونی باید کنترل بشه، لذا از روی اکولایزر باند 16KHz و 8KHz رو با شیب 6- دسی بل، کات می کنیم و همچنین باند 4Khz رو روی 2- دسی بل تنظیم می کنیم تا صدا در بهترین حال ممکن قرار بگیره و توئیتر ها نرم بشن. (توئیتر های من هلیکس سری E هستند)
پخش سونی قابلیت هایی داره که فعلاً در هیچ پخش زیر 1 میلیون تومان در کشور وجود نداره: 1) فرمت Flac رو میخونه - 2) آمپ داخلی اون بسیار قدرتمنده که 43 وات RMS توان در هر کانال تولید می کنه و کاملاً میتونه کامپوننت ها واسپیکر های رده متوسط رو درایو کنه و نیازی به آمپلی فایر ندارید - 3) برنامه SongPal اون گوشی های اندروید رو مستقیماً به پخش وصل می کنه و شما همه چیز رو میتونید از گوشی کنترل کنید، واقعآً کاربردیه. - 4) Pre-Amp اون دقیقاً 5.1 ولت هست
امتیازاتی که من بهش میدم:
جزئیات صدا: 8
شفافیت صدا: 8
فشار آوردن در ولوم های بالا: 7.5
وکال: 8.5
های رنج: 7
لو رنج: 8
امکانات: 9
زیبایی: 7
کیفیت ساخت: 7.5
درباره خرید اسپیکر هم پیشنهادم اینه که اول کامپوننت بخرید و در درهای جلو نصب کنید و بعداً ساب و آمپلی فایر رو تهیه بفرمائید و کواکسیال رو فراموش کنید.
کواکسیال خوش صدا با وکال عالی: Gladen Alpha 609COX که کلیپ برادرش از Audio system رو میتونید در Utube مشاهده کنید، واقعاً صدای خوبی داره... ( Audio system CO609 رو سرچ کنید )
ولی کواکسیال کوبشی با وکال خوب: DLS 3710
معمولاً ترجیح دادن کواک به کامپوننت پشیمانی در پی داره...
پیشنهادم برای کامپ ارزان و خوش صدا: گلیدن RS 165 یا هلیکس E62.C نسل دو
امیدوارم یه روزی کمپین نخریدن 6975 به نتیجه برسه و برای چهارشنبه سوری همه شونو آتیش بزنیم....
.gif)