تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2173 از 2365 اولاول ... 11731673207321232163216921702171217221732174217521762177218322232273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,721 به 21,730 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز خصوصا آقا حمید مدیر و رفیق قدیمی
    آقا ما یه سیستم داریم که سال 90 جمع شد به این صورت
    پخش KENWOOD 7016
    جلو کامپ JBL GTO 6508
    عقب کواک JBL GTO P963
    ساب باکس JBL CS 1214
    امپ موند KENWOOD 8105
    آمپ چهار کانال قدرتمند JBL GTO 75.4
    مشکلی که پیش اومده اینکه جدیدا تیوتر کواکهای عقب سوخته و احتمالا باید یه جفت کواک بگیرم
    مدلهای مد نظر JBL GX 963-E و INFINITY PRIMUS 9603 و یه مدل KENWOOD PS694E یا یه مدل پایینترش 693 این 80 وات هست و 694 100 وات.که اینا تو رنج 200 تومن هستن. منم زیاد نمیخوام هزینه همین 200-250.
    جلو کامپ دارم تفکیک و کیفیتم میشه گفت خوبه راضیم. عقب یه کواک میخوام برای حجم صدا.این مدلا رو تو نت نظرات دوستان همه خوب در موردشون.فقط چیزی که هست فک میکنم جی بی ال و اینفینیتی یکم زودتر از بقیه تیوترشون میسوزه.همینطوره ؟
    اون یه سوال سوال دیگه اینکه این ساب ووفر استوانه ای ما یکم ابعادش بزرگه وصندوق رو اشغال کرده. ساب باکسی هست با حجم کوچیکتر کیفیت و دقت خوبی داشته باشه ؟ یا همین رو میشه بست تو باکس کوچیکتر ؟
    این امپلی ما هم که قدرت و کیفیت خوبی داره ولی جدیدا یه مشکلی پیش اومده یه کانالش نویز گرفته. دو سال پیش یه بار دیگه اینجوری شد بردم تعمیر طرف تست زد گفت آقا هیچ مشکلی نداره. ولی اسپری ناهید زد به کلیدا بردم بستم بدون مشکل کار کرد تا الان.فک کنم باز باید ببرم اسپری بزنه !!!
    منتظر جواب دوستان هستم.ممنون
    Last edited by Actros; 29-03-2017 at 03:06.

داره خودمونی میشه devilmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام به اساتید محترم.
    بنده قصد دارم واسه ماشینم یه پخش و یه جفت اسپیکر تهیه کنم.
    اگه مقدور هست راهنمایی بفرمایید.

اول اینکه بخاطر اینکه بودجه ام در حال حاضر محدوده و همینطور اینکه خیلی اهل زیادی بلند کردن صدای موزیک نیستم، خرید یه جفت باند و پخش کافیه؟
    دوم اینکه پخشی که قصد دارم انتخاب کنم، میخوام که حتما bluetooth داشته باشه.
    چیزی که با یکم جستجو توی نت بهش رسیدم اینها هست، اگه انتخاب اشتباهه یا اینکه پیشنهاد بهتری دارید ممنون میشم که کمکم کنید.
    پخش pioneer 9650bt
    اسپیکر 6996s

پخش رو به چند دلیل انتخاب کردم:
    ۱. پورت های usb پشت هست در نتیجه استرس اینکه پای سرنشین بخوره به usb و همه چیزو نابود کنه ندارم
    ۲. اینکه ولومش دوتایی هست، به پیشنهاد دوستم برای سرچ کردن بین فایل ها و کار کردن باهاش ساده تره نسبت به پخش 7850 بعنوان مثال.
    ۳.بلوتوث داره
    ۴.این رو هم اضافه کنم که در اینده نزدیک قصد دارم ماشین رو هم عوض کنم، و برای ماشین جدید قصد اضافه کردن ساب و بقیه لوازم مورد نیاز رو دارم به همین خاطر هم هست که با این بودجه دارم پخش highend میخرم.
    راجع به اسپیکر هم چون واقعا تجربه واقعی یی ندارم، صرفا از روی اعداد و ارقام انتخابش کردم.
    بعنوان مثال اسپیکر های 6975v2 و v3 یا 6965v3 چه برتری نسبت به این اسپیکر دارن که قیمتشون بالاتره؟
    و اینکه بین 6996s و 6965v3 کدوم برای بنده مناسبتره؟
    تا سقف ۳۰۰ تومن مناسبترین اسپیکر چه مدلی هست؟

با تشکر
    Last edited by devilmaster; 29-03-2017 at 17:53.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام به اساتید محترم.

اول اینکه بخاطر اینکه بودجه ام در حال حاضر محدوده و همینطور اینکه خیلی اهل زیادی بلند کردن صدای موزیک نیستم، خرید یه جفت باند و پخش کافیه؟
    چیزی که با یکم جستجو توی نت بهش رسیدم اینها هست، اگه انتخاب اشتباهه یا اینکه پیشنهاد بهتری دارید ممنون میشم که کمکم کنید.
    پخش pioneer 9650bt
    اسپیکر 6996s

۱. پورت های usb پشت هست در نتیجه استرس اینکه پای سرنشین بخوره به usb و همه چیزو نابود کنه ندارم
    ۲. اینکه ولومش دوتایی هست، به پیشنهاد دوستم برای سرچ کردن بین فایل ها و کار کردن باهاش ساده تره نسبت به پخش 7850 بعنوان مثال.
    ۳.بلوتوث داره
    ۴.این رو هم اضافه کنم که در اینده نزدیک قصد دارم ماشین رو هم عوض کنم، و برای ماشین جدید قصد اضافه کردن ساب و بقیه لوازم مورد نیاز رو دارم به همین خاطر هم هست که با این بودجه دارم پخش highend میخرم.
    راجع به اسپیکر هم چون واقعا تجربه واقعی یی ندارم، صرفا از روی اعداد و ارقام انتخابش کردم.
    بعنوان مثال اسپیکر های 6975v2 و v3 یا 6965v3 چه برتری نسبت به این اسپیکر دارن که قیمتشون بالاتره؟
    و اینکه بین 6996s و 6966v3 کدوم برای بنده مناسبتره؟

با تشکر
    من زیاد وارد نیستم که بخوام پخش پیشنهاد بدم یا ...

ولی اجازه نده مواردی مثل خطر شکستن فلش روی انتخابت تاثیر داشته باشه! انتخاب باید با معیار های مهم تری انجام بشه!
    این مشکل رو میتونید با انتخاب فلش های کوچیک که چند نمونش رو پایین میگم، کلا حل کنید!

Silicon Power Touch T01
    Pqi U602L
    Pqi U601L
    HP V222W
    HP V178
    Transcend JetFlash 510G
    Apacer AH114
    Apacer AH113
    Apacer AH111
    Philips Pico Edition FM08FD85B
    و ...

همه این مدل ها تو بازار موجوده (تو دی جی کا لا هم هست)!!
    قیمت همشونم مناسبه!
    اکثریتشونم بدنه فلزی دارند.
    سایزشونم به اندازه ای کوچیکه که وقتی میزنی به پخش، نهایت 5~6 میلیمترشون بیرون میمونه...

و اینکه میتونی کلا از مموری کارت استفاده کنی (اگه پخش از مموری پشتیبانی بکنه)

4. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به اساتید محترم.

پخش pioneer 9650bt
    اسپیکر 6996s

۳.بلوتوث داره
    و اینکه بین 6996s و 6965v3 کدوم برای بنده مناسبتره؟

با تشکر
    سلام و درود

1) پخش های High-End بیش از 3 میلیون تومان قیمت دارند
    2) اگر 20 صفحه ی آخر تاپیک رو می خوندید به پیشنهاد های خوبی می رسیدید.
    3) پخش های خوب زیر یک میلیون تومان که صدای قابل قبولی دارند: 1) کنوود 8019 / 2) کنوود 7056 / 3) Sony MEX-XB100BT
    پایونیر در میان پخش های خوش صدای زیر یک میلیون تومان جایگاهی نداره.
    انتخاب هر کدام از پخش ها بستگی به نوع قطعات و اسپیکر و آمپ شما داره. کنوود ها صدای فلت و یک دستی دارند ولی فرکانس های High خفه است. تشبیهی که برای پخش های کنوود میشه گفت: پتو روی اسپیکر! صداش یکدست هست ولی از لحاظ دیتیل قابل مقایسه با سونی نیست.
    در پخش سونی که خود بنده هم دارمش، وکال بسیار برجسته است و وقتی Mega Bass رو هم روشن می کنید فرکانس های پایین زیر و رو میشه! و کوبش و ویبره بدون افت کیفیت افزایش پیدا می کنه که من صداشو خیلی دوست دارم.
    های رنج سونی باید کنترل بشه، لذا از روی اکولایزر باند 16KHz و 8KHz رو با شیب 6- دسی بل، کات می کنیم و همچنین باند 4Khz رو روی 2- دسی بل تنظیم می کنیم تا صدا در بهترین حال ممکن قرار بگیره و توئیتر ها نرم بشن. (توئیتر های من هلیکس سری E هستند)

پخش سونی قابلیت هایی داره که فعلاً در هیچ پخش زیر 1 میلیون تومان در کشور وجود نداره: 1) فرمت Flac رو میخونه - 2) آمپ داخلی اون بسیار قدرتمنده که 43 وات RMS توان در هر کانال تولید می کنه و کاملاً میتونه کامپوننت ها واسپیکر های رده متوسط رو درایو کنه و نیازی به آمپلی فایر ندارید - 3) برنامه SongPal اون گوشی های اندروید رو مستقیماً به پخش وصل می کنه و شما همه چیز رو میتونید از گوشی کنترل کنید، واقعآً کاربردیه. - 4) Pre-Amp اون دقیقاً 5.1 ولت هست
    امتیازاتی که من بهش میدم:

جزئیات صدا: 8
    شفافیت صدا: 8
    فشار آوردن در ولوم های بالا: 7.5
    وکال: 8.5
    های رنج: 7
    لو رنج: 8
    امکانات: 9
    زیبایی: 7
    کیفیت ساخت: 7.5

درباره خرید اسپیکر هم پیشنهادم اینه که اول کامپوننت بخرید و در درهای جلو نصب کنید و بعداً ساب و آمپلی فایر رو تهیه بفرمائید و کواکسیال رو فراموش کنید.

کواکسیال خوش صدا با وکال عالی: Gladen Alpha 609COX که کلیپ برادرش از Audio system رو میتونید در Utube مشاهده کنید، واقعاً صدای خوبی داره... ( Audio system CO609 رو سرچ کنید )

ولی کواکسیال کوبشی با وکال خوب: DLS 3710

معمولاً ترجیح دادن کواک به کامپوننت پشیمانی در پی داره...

پیشنهادم برای کامپ ارزان و خوش صدا: گلیدن RS 165 یا هلیکس E62.C نسل دو

امیدوارم یه روزی کمپین نخریدن 6975 به نتیجه برسه و برای چهارشنبه سوری همه شونو آتیش بزنیم....
    Last edited by AmirELX; 29-03-2017 at 22:41.

6. 8 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ARSENAL.COM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام و درود

3) پخش های خوب زیر یک میلیون تومان که صدای قابل قبولی دارند: 1) کنوود 8019 / 2) کنوود 7056 / 3) Sony MEX-XB100BT
    انتخاب هر کدام از پخش ها بستگی به نوع قطعات و اسپیکر و آمپ شما داره. کنوود ها صدای فلت و یک دستی دارند ولی فرکانس های High خفه است. تشبیهی که برای پخش های کنوود میشه گفت: پتو روی اسپیکر! صداش یکدست هست ولی از لحاظ دیتیل قابل مقایسه با سونی نیست.
    در پخش سونی که خود بنده هم دارمش، وکال بسیار برجسته است و وقتی Mega Bass رو هم روشن می کنید فرکانس های پایین زیر و رو میشه! و کوبش و ویبره بدون افت کیفیت افزایش پیدا می کنه که من صداشو خیلی دوست دارم.
    های رنج سونی باید کنترل بشه، لذا از روی اکولایزر باند 16KHz و 8KHz رو با شیب 6- دسی بل، کات می کنیم و همچنین باند 4Khz رو روی 2- دسی بل تنظیم می کنیم تا صدا در بهترین حال ممکن قرار بگیره و توئیتر ها نرم بشن. (توئیتر های من هلیکس سری E هستند)

پخش سونی قابلیت هایی داره که فعلاً در هیچ پخش زیر 1 میلیون تومان در کشور وجود نداره: 1) فرمت Flac رو میخونه - 2) آمپ داخلی اون بسیار قدرتمنده که 43 وات RMS توان در هر کانال تولید می کنه و کاملاً میتونه کامپوننت ها واسپیکر های رده متوسط رو درایو کنه و نیازی به آمپلی فایر ندارید - 3) برنامه SongPal اون گوشی های اندروید رو مستقیماً به پخش وصل می کنه و شما همه چیز رو میتونید از گوشی کنترل کنید، واقعآً کاربردیه. - 4) Pre-Amp اون دقیقاً 5.1 ولت هست
    امتیازاتی که من بهش میدم:

جزئیات صدا: 8
    شفافیت صدا: 8
    فشار آوردن در ولوم های بالا: 7.5
    وکال: 8.5
    های رنج: 7
    لو رنج: 8
    امکانات: 9
    زیبایی: 7
    کیفیت ساخت: 7.5

درباره خرید اسپیکر هم پیشنهادم اینه که اول کامپوننت بخرید و در درهای جلو نصب کنید و بعداً ساب و آمپلی فایر رو تهیه بفرمائید و کواکسیال رو فراموش کنید.

کواکسیال خوش صدا با وکال عالی: Gladen Alpha 609COX که کلیپ برادرش از Audio system رو میتونید در Utube مشاهده کنید، واقعاً صدای خوبی داره... ( Audio system CO609 رو سرچ کنید )

امیدوارم یه روزی کمپین نخریدن 6975 به نتیجه برسه و برای چهارشنبه سوری همه شونو آتیش بزنیم....
    مشکل اینجاست که کامپوننت خوبی که از نظر حجم صدا در حدو انداز های کواکس باشه کم هست . یا اگر هم باشه قیمت های بالایی داره .. اینطور نیست ؟ الان به نظر شما کامپوننتی که بشه روی طاقچه نصب کرد چیه ؟ درسته باید توی درب نصب بشه ولی گاهی محدودیت های خودرو باعث میشه امکان نصب کیک پنل هم نباشه یا برش درب .( مثل پراید ) . من شخصا ترجیح میدم ظاهر ماشینو خراب نکنم . البته اینجا مثال ماشین فوق الذکر هست .

پ ن: شما پخش سونی که دارین رو برتر میدونید یا الپاین 145 یا 164 ؟! منظورم از نظر کیفیت هست نه امکانات و بلندی صدا.
    Last edited by ARSENAL.COM; 30-03-2017 at 13:05.

8. این کاربر از ARSENAL.COM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود. کسی از دوستان میتونه در زمینه چگونگی پخش کردن آهنگ با بلوتوس از گوشی اندروییدی توسط ضبط ماشین راهنمایی بده؟ ضبط گوشیو شناسایی کرده ولی برای پخش آهنگها ارور "Try Again" میده.

Sent from my SM-A720F using Tapatalk
    Last edited by chaharnazm; 06-04-2017 at 07:58.

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مشکل اینجاست که کامپوننت خوبی که از نظر حجم صدا در حدو انداز های کواکس باشه کم هست . یا اگر هم باشه قیمت های بالایی داره .. اینطور نیست ؟ الان به نظر شما کامپوننتی که بشه روی طاقچه نصب کرد چیه ؟ درسته باید توی درب نصب بشه ولی گاهی محدودیت های خودرو باعث میشه امکان نصب کیک پنل هم نباشه یا برش درب .( مثل پراید ) . من شخصا ترجیح میدم ظاهر ماشینو خراب نکنم . البته اینجا مثال ماشین فوق الذکر هست .

پ ن: شما پخش سونی که دارین رو برتر میدونید یا الپاین 145 یا 164 ؟! منظورم از نظر کیفیت هست نه امکانات و بلندی صدا.
    سلام هموطن گرامی

تعریف ما از حجم صدا نباید محدود به پرتاب Bass بشه، چون فرکانس های میانه و بالا نیز اهمیت دارند.
    مشکل ما در ذهنیت اشتباهی هست که از سیستم های صوتی داریم. عده ی اندکی از کاربران، موسیقی رو خودشون گوش می کنند و اغلب افراد ولـوم سیستم صوتی رو برای گوش هایی که خارج از ماشین هستند افزایش میدن تا جلب توجه کنند.
    لذا همین تلقی اشتباه سلیقه ی اغلب کاربران رو به ترجیح دادن کواکسیال سوق داده.

کامپوننتی که حداکثر توان قابل تحمل اون 100RMS باشه، معمولاً پرتاب صدا و حجم قابل توجهی داره. (توئیتر های 28 و 30 میلی متری حجم بالایی دارند) / مثال نمی زنیم تا یه عده نگن داریم تبلیغ می کنیم و از آبشخور فروش نمایندگی ها متمتع هستیم! /
    من هم مثل شما پراید 131 دارم و قرار هست روی درهای جلو کامپوننت نصب کنم. برای همین با دستگاه CNC چوب، دو تا رینگ MDF برش دادم تا زیر کامپوننت ها قرار بگیره. (قطر رینگ ها 2.5 سانت - تا از نفوذ آب به Voice Coil در امان باشه)
    کامپوننت روی درب پراید بدون هیچ مشکلی نصب میشه و فقط موقع فروش ماشین، یک جفت رودری می خرید و عوض می کنید. (یا همین الان بخرید و عوض کنید و فابریک ها رو نگه دارید)

روی طاقچه پراید نمیشه بدون برشکاری کامپوننت 13 یا 16 سانتی نصب کرد. حتی اگر کامپوننت 10 سانتی هم به صورت فابریک در محل قرارگیری باندهای فابریک قرار بگیره، توئیتر رو چیکار کنیم؟ مجبوریم به ستون عقب با ترفند های مختلفی فیکس اش کنیم. بخاطر همین خیلی ها کواک گرد 10 سانتی میخرند.
    ولی اگر قراره کامپوننت 16 سانتی روی طاقچه پراید نصب بشه، بهترین حالت برش طاقچه و جا گذاری ووفر ها در وسط طاقچه است. توئیتر ها هم در محل فابریک باند های کارخانه پنهان میشن. چون جهت قرارگیری توئیتر کمی مایل به جلو هست، صدا بهتر میشه.

کیک پنل رو برای ماشین هایی که دزدخور نباشند توصیه می کنم چون بسیار جلب توجه می کنه و یکی از بچه ها هم بخاطر دزدی مجبور شد کل سیستم رو بفروشه. ماشاء الله همه ی ماشین داخلی هم مورد عنایت آقا دزده هستند.

درباره ی مقایسه ی پخش ها هم اندک افرادی هستند که نظرات درست میدن، چون فقط در شرایط برابر و موازی که در لابراتوار های تست محیا هست میشه مقایسه ای علمی و منصفانه انجام داد.

اما پخش آلپاین 145 رو یکی از بچه ها با کامپوننت های راکفورد بسته بود.

نقاط ضعف: میدبیس ضعیف تر نسبت به سری 98 قدیم
    نقاط قوت: دیتیل بالا

توضیحات تکمیلی:
    های رنج بسیار باز و شفاف که این جزئیات زیاد، گاهی اوقات با توئیتر هایی مثل هرتز و هلیکس و راکفورد کمی روی نرم بودن توئیتر تاثیر منفی میذاره.
    صدای وکال 145 بهتر از پایونیر هست و همچنین خفگی کنوود رو نداره.
    لورنج و میدبیس هم ضعیف هست...

11. 6 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8613187's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام دوستان

اقا کسی قیمت bit play hd داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8613187's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض

یه سوال دیگه هم الان پیش اومد

الان هدیونیتی داریم که خروجی دیجیتال (optical - toslink) داشته باشه هم یو اس بی بخوره ایا؟

داره خودمونی میشه devilmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام و درود

خیلی ممنون بابت راهنماییتون.
    ولی الان چندتا موضوع مطرح میشه.
    1. اینکه اسپیکر هایی که معرفی کردید ظاهرا خیلی کمیاب و نایاب هستن.
    2. دوم ایتکه رنج قیمتی این اسپیکر ها چقدر هست؟
    3. سوم اینکه این چون کسی اطراف خودم تجربه ای از سونی نداشته، قدری انتخاب و اعتماد بهش واسم سخته. ضمن اینکه نمیدونم چقدر از مشخصات و اطلاعات عددی این پخش عملا اون رو کاربردی تر از بقیه مدل ها میکنه.
    4. و در اخر اینکه با توجه به اینکه امپیلیفایر این پخش خیلی قوی تر از مدل های مشابه هست، در صورت نصبش روی خودرو(پراید) و باتری های متدوال( پیش از این روی ماشین پخش فابریک نصب بوده )، از بابت برق و .... مشکلی ایجاد نمیشه؟

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •