تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2173 از 3195 اولاول ... 1173167320732123216321692170217121722173217421752176217721832223227326733173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,721 به 21,730 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان امروز میخواستم forza 3 بازی کنم...همون صفحه اول بازی ازم خواست دیسک دوم رو بذارم و install کنم...که در کمال تعجب با پیام this disk is unreadable مواجه شدم!!!!

این بازی تا جایی که میدونم اصلا تو لیست بازیهای مشکل ساز نبوده..آپدیت داشبوردم قدیمیه و اصلا سراغ بازیهایی که نیاز به داشبود جدید دارن(nfs,fable 3) نرفتم.
    بگید که flag نشدم!!!

داره خودمونی میشه hasankachal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان امروز میخواستم forza 3 بازی کنم...همون صفحه اول بازی ازم خواست دیسک دوم رو بذارم و install کنم...که در کمال تعجب با پیام this disk is unreadable مواجه شدم!!!!

این بازی تا جایی که میدونم اصلا تو لیست بازیهای مشکل ساز نبوده..آپدیت داشبوردم قدیمیه و اصلا سراغ بازیهایی که نیاز به داشبود جدید دارن(nfs,fable 3) نرفتم.
    بگید که flag نشدم!!!
    منم دقیقا همین مشکلو دار. مشکل از دیسکه؟؟؟

---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------

بگید که flag نشدم!!!
    منم دقیقا همین مشکلو دارم. مشکل از دیسکه؟؟؟

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من xboxام یکبار هنگ کرد !!

عمودی گذاشته بودم و 4تا بازی پشت سر هم گذاشتم !!

ممکنه درایو خراب بشه ؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------

مشکل از دیسکتونه ، من بازی رو دانلود کردم و رایت کردم و مثل هلو کار میکنه .

5. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بگید که flag نشدم!!!
    سلام
    شما هردو قبل از بازی کردن از تو داشبورد دیسک 1 و 2 رو روی هاردتون نصب کردید ؟
    اگر اینکارو کرده باشید مشکل پیش اومده به خاطر اینه که نباید دیسک 2 رو از تو داشبورد نصب میکردید و باید پاکش کنید و وقتی وارد بازی شدید طبق همون روندی که بازی پیشنهاد میکنه و میدونید نصب کنید . ولی در غیر اینصورت مشکل از دیسک2 تونه .

7. 2 کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

سلام دوستان. به این فروم خوش اومدم!!
    یه سوال از اساتید داشتم. من نیاز به LT+ دارم ولی تو شهری که توش زندگی می کنم (ارومیه) همه چی یکم فرق داره. اینجا باید کنسلو بدی تا دو روز دیگه تحویلت بدن. زیاد کار بلد نیستن. ممکنه از رو بی تجربگی بزنن یه بلایی سر کنسول بیارن؟ یا این که یه سری از چیز میزای توشو عوض کنن؟ خلاصه بحث سر بی اعتمادیه. به نظر شما چی کار کنم؟

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

کلیف بلزیسنکی دسته Move را مسخره کرد!
    کلیف بلزیسنکی خالق پرآوازه ی مجموعه ی Gears of War در مصاحبه ای دسته های Move پلی استیشن را مسخره کرد و این موضوع هواداران پلی استیشن 3 را حسابی عصبانی کرد.
    بلزینسکی در مصاحبه ای با Eurogamer گفت: «Move همینه که هست. وقتی تو غرفه های نمایشگاه Move می بینیم نمی تونم جلوی خودمو بگیرم که یاد بستنی قیفی درخشان نیفتم! خندم می گیره!» جای دیگری در مصاحبه گفت: «واقعا دیگه نمی خوام یه تیکه ی پلاستیکی دیگه جلوم رو میز بذارم واسه بازی. واسه همین خیلی از کینکت حال می کنم.»
    پس از واکنش هزاران فن بوی دوآتشه ی پلی استیشن3 و سونی در سایت N4G به این صحبت ها و بد و بی راه هایی که به کلیفی بی و اعضای خانواده اش حواله کردند، بلزیسنکی در توییتر خودش نوشت: «چالش امروز هم انجام شد: فن بوی های N4G مثل این که سر شوخی ای که من کردم حسابی اونجاشون سوخته! از خوندن کامنت هاشون خسته نمی شم.» در یک توییت دیگر نوشت: «تو ذهن ام دارم یه عالمه فن بوی پلی استیشن رو تصور می کنم که دستشونو گذاشتن اونجاشون دارن از درد می دوون این ور اون ور. کاش یکی عکس اینو بکشه!»
    منبع:dbazi

10. 7 کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

حذف شود !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مشکل از دیسکتونه ، من بازی رو دانلود کردم و رایت کردم و مثل هلو کار میکنه .
    سلام...اگه مشکل از دیسک باشه که مسئله ای نیست..مطمئنید الان flag نشدم؟ دیسک رو دوباره با abgx تست کردم , مشکلی نداشت..
    +
    از کجا دانلود کردین؟...لینک بدین ممنون میشم!

سلام
    شما هردو قبل از بازی کردن از تو داشبورد دیسک 1 و 2 رو روی هاردتون نصب کردید ؟
    اگر اینکارو کرده باشید مشکل پیش اومده به خاطر اینه که نباید دیسک 2 رو از تو داشبورد نصب میکردید و باید پاکش کنید و وقتی وارد بازی شدید طبق همون روندی که بازی پیشنهاد میکنه و میدونید نصب کنید . ولی در غیر اینصورت مشکل از دیسک2 تونه .
    دقیقا من دیسک دو رو نصب کرده بودم که با خیال راحت بازی کنم...حالا باید دوباره امتحان کرد!
    شنیده بودم پیام unreadable disk که میاد یعنی کنسول flag شد رفت, پس همیشه اینجوری نیست...

13. این کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

کلیف بلزیسنکی دسته Move را مسخره کرد!
    کلیف بلزیسنکی خالق پرآوازه ی مجموعه ی Gears of War در مصاحبه ای دسته های Move پلی استیشن را مسخره کرد و این موضوع هواداران پلی استیشن 3 را حسابی عصبانی کرد.
    بلزینسکی در مصاحبه ای با Eurogamer گفت: «Move همینه که هست. وقتی تو غرفه های نمایشگاه Move می بینیم نمی تونم جلوی خودمو بگیرم که یاد بستنی قیفی درخشان نیفتم! خندم می گیره!» جای دیگری در مصاحبه گفت: «واقعا دیگه نمی خوام یه تیکه ی پلاستیکی دیگه جلوم رو میز بذارم واسه بازی. واسه همین خیلی از کینکت حال می کنم.»
    پس از واکنش هزاران فن بوی دوآتشه ی پلی استیشن3 و سونی در سایت N4G به این صحبت ها و بد و بی راه هایی که به کلیفی بی و اعضای خانواده اش حواله کردند، بلزیسنکی در توییتر خودش نوشت: «چالش امروز هم انجام شد: فن بوی های N4G مثل این که سر شوخی ای که من کردم حسابی اونجاشون سوخته! از خوندن کامنت هاشون خسته نمی شم.» در یک توییت دیگر نوشت: «تو ذهن ام دارم یه عالمه فن بوی پلی استیشن رو تصور می کنم که دستشونو گذاشتن اونجاشون دارن از درد می دوون این ور اون ور. کاش یکی عکس اینو بکشه!»
    منبع:dbazi

برخی دوستان همینجا هم داغ کردند !
    خوب این دیگه جای بحث نداره که تکنولوژی کینکت حد اقل 10 سال جلوتر از Move هستش همون طور که Move از Motion controler بهتر و دقیق تره .

بعد من فکر میکنم اولین کسی بودم که گفتم شکل بستنیه Move !
    خداییش طراحیش خیلی مسخرست ، خواسته تکنولوژی موشن کپچر رو با هزینه ی کمتر وارد منازل مردم کنه و البته موفق هم بوده .

---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

سلام...اگه مشکل از دیسک باشه که مسئله ای نیست..مطمئنید الان flag نشدم؟ دیسک رو دوباره با abgx تست کردم , مشکلی نداشت..
    +
    از کجا دانلود کردین؟...لینک بدین ممنون میشم!

دقیقا من دیسک دو رو نصب کرده بودم که با خیال راحت بازی کنم...حالا باید دوباره امتحان کرد!
    شنیده بودم پیام unreadable disk که میاد یعنی کنسول flag شد رفت, پس همیشه اینجوری نیست...
    نه بابا فلگ چیه !

من از اینجا دانلود کردم خیلی وقت پیش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •