دوستان
کسی توی رشت سرویس آسیاتک داره؟
سرویس 1 مگ و 2 مگ آسیاتک دانلود شبانه اش روی چنده؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان
کسی توی رشت سرویس آسیاتک داره؟
سرویس 1 مگ و 2 مگ آسیاتک دانلود شبانه اش روی چنده؟
سلام دوستان
من خیلی وقته که مشترک 256 نامحدود اندیشه از مرکز 4 هستم.
تا 2 ماه پیش که این قانون مسخره رو در رابطه با حداقل ترافیک 16 گیگ بزارن اوضاع نرمال بود. ولی الان تو این 2 ماه بعد از اینکه 16 گیگ پر میشه سرعت به طور میانگین میاد رو 20.
به همین دلیل می خوام سرویس های حجمی رو تجربه کنم. دانلود هم زیاد انجام میدم.
لطف کنید بهم بگین که از چه سرویس حجمی استفاده کنم مناسب تره؟ و آیا اندیشه تو ساعات شبانه کاملا رایگانه؟
با 1024 میشه تو شب 2 تا 3 گیگ دانلود داشت؟
پیشاپیش از همتون ممنونم.
زیاد دنبالش نباش یقیه هم وضعیتشون همینه مثلا مخابرات 1024 من الان شبی اخرش 400 تا 450 مگ دانلود میتونم بکنم اسیاتک هم که قاراش میشه و در مورد پارس انلاین تحقیق کنی بد نیست چون من که دیدم نسبتا راضی هستن حالا الانشو نمیدونم (هر چند قبلا که با یکی از منشی هاشون حرف زده بودم (نزدیک 1 سال پیش) واقعا وحشی بودن و بهش گفتم پورت خالی منطقه 5 دارین چه مدارکی بیارم؟ همین که اینو گفتم گفت چی چی میگی! نه نداریم باید تو صف بمونی تا کم کم 6 ماه... لحن حرف زدن الاغ از این خانم بهتر بود انگار رفتی بقالی شعبان بی مخ.
الان در کل شب با مخابرات عمرا بتونی 2 گیگ دانلود کنید.
اندیشه هم من نمیدونم ولی ا 1 سال پیش که بودم داغون بود.
ممنون دوست عزیز بابت توضیحات.
من نمی خوام سرویس دهنده رو عوض کنم بلکه می خوام از نامحدود اندیشه سرویس رو انتقال بدم به حجمی اندیشه.
اگه بشه شبی 2 تا 3 گیگ دانلود کرد این کارو می کنم وگرنه که با همین به ظاهر نامحدود میشه روزی 2 گیگ دانلود کرد.
آیا اندیشه تو ساعات شبانه کاملا رایگانه؟
با 1024 اندیشه میشه تو شب 2 تا 3 گیگ دانلود داشت؟
فکر کنم بخاطر دهه جزر سرعت ها گند زده شده ، تو روز 1مگ ، سرعت بالای 80 نمیره
الان زنگ زدم 2020 میگم با سرعت 2مگ هم شب هم روز با سرعت 30 دانلود میکنم میگه شبانه که هیچی!!! ولی برو سایت پی سی دانلود دانلود کن ببین سرعت چنده که رفتم بازم همونقدر بود خلاصه اخرش گفت خطتو میفرستم و تمام!! بقیه دوستان هم لطفا اگه تماس میگیرند بیان اینجا بگن چی شنیدن....
خب الان سرعت من اومد رو همون 220 .
من به مخابرات زنگ زدم شب اول گفت درخواست دادیم این مشکل کندی سرعت شبانه رو برطرف کنن شب دوم زنگ زدم میگه قانونه روی 60-70 سرعت شبانه باشه. میگم چرا ؟ میگه به من گفتن این رو بگم![]()
Last edited by saeid 22; 03-02-2015 at 01:34.
خوشبحالتون
به ما که جواب سربالا دادند
شماره این مرتیکه طاهری نژاد چنده ؟
بی خودی وقتتون رو با این 2020 تلف نکنین که 2 زار نمی ارزه .رسما گاو د کفته بازاریه اونجا .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)