این مودم های همراه رو میتونید از بامیلو و یا راستین بازار تهیه کنید. انتنش کمی سخت گیر میاد. یکی از کاربران سایت اینجا میفروخت. راستین بازار خودشم انتنشو داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مودم های همراه رو میتونید از بامیلو و یا راستین بازار تهیه کنید. انتنش کمی سخت گیر میاد. یکی از کاربران سایت اینجا میفروخت. راستین بازار خودشم انتنشو داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by SAeedBaa; 27-06-2016 at 11:14.
منظورتون رو دقیق متوجه نشدم ولی امکان خرید دو بسته وجود داره و میتونید در کنار بسته های ماهانه بسته های ساعتی رو فعال کنید.
اها میخواید بسته 5+5 ماهانه رو به قیمت 25 تومن فعال کنید و در کنارش 5 گیگ هفتگی رو هم بگیرید. مشکلی نیست.فقط صبحا یکبار اینترنتتون رو قطع و دوباره وصل کنین.
Last edited by SAeedBaa; 27-06-2016 at 11:08.
ممنونماز پاسختون. پس با این کار میتونم کاری کنم که هر روز از ساعت شش تا دوازده از بسته هفتگی کم بشه و در باقی ساعات از بسته ماهانه
بله، برای سیستم تعریف شده که ابتدا از بسته که زمان کمتری دارد استفاده شود.
منم بخاطر اینکه تحت پوشش تریجی نیست گفتم. انتن بخرین شما پست قبلی منو با دقت بخونید متوجه میشی من گفتم تو بدترین حالت. من خودم جای بودم که. اصلا پوششش هیچ اپراتوری نبوده بعد که انتن وصل کردم به مودم. نت فورجی داشتم این مدل انتن ها از نوع mimo هستن. یعنی گیرنده. دید غیر مستقیم یا کور به همین خاطر قدرت گیرندگیه خیلی بالای دارند حالا فهمیدی جناب؟ این یک توضیح مختصر بود
Sent from my Lenovo K50a40
مگه انتن برای اینکه. نزدیکی اونجا. سایت نسل فلا باشه؟ انتن نوع گیرندش mimo هست دشما برو جای که اصلا پوشش هیچ اپراتوری نباشه با وصل کردن انتن به مودم نت فورجی سرعت بالا. خاهید داشت در مورد فناوری mimo تحقیق کنید
البته ناصر جان باید به این نکته هم توجه داشت که یک سایت نسل 3 و یا 4 موبایل نزدیکی شما قرار داشته باشه و شما در مکان بسته سیگنال نداشته باشین این کارسازه، اگه سایت در نزدیکی نباشه و سیگنال در فضای باز وجود نداشته باشه کارساز نیست.
Last edited by SAeedBaa; 27-06-2016 at 11:57.
یعنی من میتونم با مودم + انتن در شهر حاجی اباد هرمزگان به شبکه نسل 3 و 4 ایرانسل وصل بشم. همچین چیزی امکان پذیر نیست.
بحثی که شما میکنید پوشش دهی یک سایت BTS در یک منطقه است که میزان سیگنال دریافتی توسط مشترک میتونه به فضای باز یا بسته ، همچنین به قدرت گیرندگی دستگاه مورد نظر ربط داشته باشه. و اگر در یک منطقه سایتی وجود نداشته باشه عملا هیچ سیگنالی وجود نداره.
اینکه شما در یک فضای باز سیگنال رو با انتن دریافت میکنید اما در همان مکان و فضای بسته سیگنال را دریافت نمیکنید دلیل بر نبود سایت و یا خیلی خیلی دور بودن ان نیست.
حجم ساختمان ها ، فرکانس کاری و .... همه تاثیر گذار هستند.
Last edited by SAeedBaa; 27-06-2016 at 11:54.
بینید این مدل انتن در جاهای تست شده که اصلا هیچ شرکتی اونجا تا مثلا ۵۰ کیلومتری انتن دهی نداشته ولی با اتصال این انتن راحت به فورجی وصل شدن خیلیا مغناطیسی که تو این انتن به کار رفته توانای گیرندگیه خیلی بالای داره حالا این انتن باز خودش چند مدل داره شما انتن ۴۰ دسیبل بخر راحت وصل شو در پست قبلی گفتم نوع انتن mimo هست برای بعضی روتر های میکروتیک هم از این نوع انتن کار شده جهت شبکه وای فای......
دیگه نمی دونم چطوری توضیحات بدم که متوجه بشید.
من که حرف شما را رد نکردم که بگم استفاده از انتن بی تاثیره. شما الان خودتون هم میگید در 50 کیلومتری یک سایت موبایل وجود داره. منظور بنده هم همین هست. اگر سایت نسل 3 و 4 در منطقه نباشه چطور ممکنه بشه به اون وصل شد.
وقتی هیچ سیگنالی وجود نداشته باشه به چی وصل میشید.
فناوری mimo برای تقویت گیرندگی سیگنال های از هم گسیخته مورد استفاده هست، این قبول ولی وقتی سیگنال باشه حتی ضعیف. نه اینکه نباشه
مثال میزنم اگر دو شهر در کنار هم باشند و بین انها کوه بلندی باشد. اگر در شهر A فورجی در دسترس باشد، شما در شهر B هیچ سیگنالی نسل 4 نخواهید داشت حتی با انتن،
50 کیلومتر هم در فرکانس های پایین و در جاهای که دشت مانند هستند امکان پذیر است.
Last edited by SAeedBaa; 27-06-2016 at 12:14.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)