یه چیز عجیب تو عکس هست که خنده داره خطم تا 18 مگ هم کشش داره ولی سرعت رو رو 1 مگ بستن ولی سرعت دانلودم طبق تعرفه و نتی هست که گرفتم
اینم عکس حین دانلود
![]()
یه چیز عجیب تو عکس هست که خنده داره خطم تا 18 مگ هم کشش داره ولی سرعت رو رو 1 مگ بستن ولی سرعت دانلودم طبق تعرفه و نتی هست که گرفتم
اینم عکس حین دانلود
![]()
سلام الان وضعیت پنل چجوریه میشه تمدید کرد؟ سرویس بخریم پولمون نره رو هوا اعمال نشه؟
خط شما ۲۰ مگ کشش داره برات ۱۸ مگ بستن
سرعت آپلود هم که توی adsl حداکثر ۱ مگابیته که اونم همونو بستن
خخخخخخخ اره اشتباه از من بود![]()
اگر پس پرداخت هستید برید مرکز مخابرات و اگر پیش پرداخت هستید به 2020 زنگ بزنید خودشون برات تمدید می کنند البته روز و ساعت کاری باید زنگ بزنید.
اره پیش برداخت هستم که جالبه با اینترنت خود مخابرات پنل باز نمیشه با ایرانسل باز میشه الانم دو به شک هستم که پول بریزیم سررویس اعمال نشه
من دو روز پیش از همین پنل جدید سرویس جدید خریدم و واریز کردم که بعد چند بار پیگیری زنگ زدن به 2020 و خدا پدر این آخری بیامرزه که حالیش بود و کارمو راه انداخت
مشکل پنل جدید میدونی چیه اینکه اگر از طرق قبلت زمان باقی مانده باشه و طرح جدید رو بخری میره تو حالت رزرو و همون موقع فعال نمیشه
اینم وضعیت پرتال جدید ما که بلاتکلیف موندیم سرویس تموم شده نمیتونیم تمدید کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالت رزروی ندارم نمیدونم اگه بزنیم درجا فعالش میکنن یا نه واقعا حوصله پیگیری چند روزه از ۲۰۲۰ ندارم والا زور داره هم پول بدی هم دنبالش بری
Last edited by mr_exir; 19-12-2018 at 00:07.
به نظر من بخر اگر فعال هم نشد زنگ بزن 2020 بخش خرابی زود درستش می کنند
گفتم صبر کنم ۱۲ به بعد بشه ولی هیچی عوض نشد !
زنگ زدم ۲۰۲۰ طرف میگه شما میخوای همه چیو رایگان بری جلو نمیشه که برو سرویس بخر
گفتم تو یکاری کن من بتونم سرویس بخرم من دوبرار میدم اصن
ماشالا چقدم ادعا داشت این یکی، گفتم برو سرچ کن ببین ملت ۴ روزه الافن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)