دوستان برای تهران کارت طلایی می خوان من دو تا دارم ... خواستید PM بدید ...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان برای تهران کارت طلایی می خوان من دو تا دارم ... خواستید PM بدید ...
یه چند ماهی هست که استفاده از اسکایپ بوسیله اشتراک شاتل داره سخت تر و سخت تر میشه...در مراجعه به مرکز شاتل شهر ما قزوین به من گفتند که استفاده از v...p...n مشکل را حل می کنه...
من تا حالا از این سرویس استفاده نکرده ام و در نمایندگی شاتل هم از دادن توضیحات بیشتر و پیشنهاد برای شرکتی که این سرویس را ارائه بده،خوداری کردند...
از بچه های این فروم کسی هست که از v...p...n برای استفاده از skype کمک گرفته باشه؟...از کدوم شرکت بگیریم؟
پیشاپیش متشکرم
Last edited by shahbab; 08-07-2010 at 12:12.
سلام
آقا من بعد از کلی گشتن تو تاپیک های صبانت پارس شاتل به این نتیجه رسیدم همشون وضعشون خرابه یکی از یکی بدتر
فکر کنم شاتل تو اینها بهتر !!!!!
من تو کرج هستم مرکز رشیدی اگه کسی تو کرج سرویس میگیره بگه وضعیت چطوره ؟ شنبه دارم میرم بگیرم
بعد یه سوال دیگه اگه الان بگیرم ترافیکم سر ماه تموم میشه یا ماه دیگه همیین موقع که گرفتم ؟؟
ممنون![]()
Last edited by rajer; 08-07-2010 at 13:49.
سلام
من الان حداقل 15 روزه هرشب نتم داره قطع میشه!!!
و یه هفته ی اول هرشب سر ساعت 3:03 دقیقه قطع میشد!
با Mahdi.p30 عزیز هم صحبت کردم واونم گفت یه مدت هر شب 2:03 دقیقه قطع میشده!
دیشب با پشتیبانیش صحبت میکردم و گفتم چرا قطع شده؟
خودشو به خریت زد وگفت:حالا که وصله. مشکل چیه؟؟؟
گفتم به نظرت هرشب اکانتم قطع بشه ولی صبح تا شب یه بار هم قطع نشه این مشکل نیست؟؟؟؟
بعد قطع کرد و رفت.!!
تازه بماند که چند روز پیش Down stream من که باید روی 2270 باشه از شب تا فردا ظهرش آورده بودنش روی 60!!!
وقتی به پشتیبانی فنی گفتم ،گفت کار خود نمایندگی شهرستان هست و از قصد کردن!
تازه زنگ زدم درست کرده و دلیلش رو میگه پورت شما ریست شده برگشته به حالت اولیه!!!
خیلی زیاد بخوام بگم 30 درصد مردم مودمشون رو روی PPPoE تنظیم میکنن!!! و مودم وقتی قطع بشه دوباره وصل میشه! و بقیه روی Bridge هستن و اگه قطع بشه دیگه فاتحه ی دانلود شبانه رو باید بخونن!!
یعنی شاتل اگه تو یه مرکز مخابراتی یه شب که مثلا ساعت 3 قطع کنن 70 یا 60 درصد کابرا میریزن پایین و صبح پا میشن میبینن یخورده دانلود شده! و فحش میدن!
و بعضی دیگه که شانسشون خوبه و جزء قطعی ها نیستن میان میگن :چقدر شاتل خوبه!چه دانلودی!
من موندم آخه هر شب سر یه ساعت قطع کردن چه دلیلی داره جز اینکه خودشون میکنن؟
آدم کمترین سواد رو هم داشته باشه دیگه اینو میفهمه!!!
قطعی و اختلال اصلا توی این موقعیت ها اصلا معنی نمیده! و هیچ دلیل منطقی هم نداره!
چرا مثلا شب جمعه ها یخورده سرعت افت میکنه چون کاربرای درحال استفاده زیادن یا مثلا من یادمه شب 22 خرداد اصلا صفحه باز نمیکرد و دانلود همش کانکت و دیسکانکت میشد اونم تو یه ثانیه! این از مخابراته! وبخاطر دلایل خاص سیاسی این کارو کردن!
وگرنه شما وقتی چند شب خوب دانلود کنی یعنی اینکه از نظر مخابرات و خط و این حرفا مشکلی نیست و بستر فراهمه و اگه دانلود چند شب خراب شد یعنی اینکه دست خودشونه ودارن گربه میرقصونن یا کرم میریزن!!!
حالا من می خوام ببینم کدوم آدم کوته فکری میاد میگه شاتل خوبه؟؟؟
یعنی چون برای بعضی ها خوبه و مشکلی ندارن! همین دلیل میشه که شاتل خوبه!
(که اونم از حق ما ها کم میزارن و مقداریش به اونا میرسه!! و مثل همیشه می خوان یه عده رو راضی نگه دارن تا براشون تبلیغ کنن یا بیان اینجا و بگن من هیچ مشکلی ندارم و سرعت توپه و از این حرفا!که بعد یه مدت که اونا هم مثل ما مشکل دار شدن حرفاشون عوض میشه!)
از دوستان پاچه خوار! کسی حرف حساب داره بزنه گوش میدیم.
البته اینم میشه درنظر گرفت که همه رو به فال نیک بگیریم و بگیم هر شب سر ساعت 3:03 دقیقه قطع میکنن که ما بیدار بشیم و آماده بشیم برای نماز صبح یا بعضی وقت ها هم بیچاره ها اشتباهی دستشون سر ساعت میخوره و قطع میشه! خب بالاخره اتفاقه دیگه پیش میاد!
و اینکه مثلا دان استریم رو بردن پایین به خاطر این بوده که ما با اوضاع محرومین و بیچاره هایی که سرعتشون 20 کیلوبایت بیشتر نیستآشنا بشیم!
در آخر میشه نتیجه گرفت این شرکت یعنی در واقع کسانی که این کارا رو از قصد میکنن هم دزدن هم مال مردم خورن! هم کلاهبردارن و هم دروغگو!
دیگه هرچی تو ذهنتونه بهش اضافه کنید!
کسایی که با حرفام موافقن بزنن قدش!
دوستان کسی شرکتی بهتر ار این شاتل سراغ داره؟؟؟؟ که شبانه رایگان باشه بدون افت سرعت و قیمتشم مناسب باشه؟؟ من تهران هستم....
به نظر من شاتل شبا باید کلآ ببنده خودش یه سری فایل بده ما دانلود کنیم از روو سرورش که نه ما خسته بشیم نه اونا بخوان این کارارا بکنن
کش کنه رو سروراشاینجوری حداقل مطمئنیم شبانه بی استفاده نیست
![]()
چرا شاتل شبا سرعتش اینقدر کم میشه؟
کسی میدونه؟ قبلا خیلی خوب بود.
کسی تا حالا زنگ زده بهشون دلیل این قضیه رو سوال کنه؟
اقا این شاتل تنظیماتش برای مودم زاکسل عوض شده؟ من امروز خطم رانزه شد یوزرو پسوردو گرفتم ولی هر کار میکنم به اینترنت وصل نمیشه یوزرنیمم این شکلیه 51117001xx وپسورد هم شماره خط بدون رقم اخر . مال شما هم همینجوریه
شناسه کاربری من 8 رقمیه فکر کنم مال شما اشتباه باشه.
پسوردشم خود شماره تلفن کامل.
پ.خ کردم واست![]()
Last edited by radium; 08-07-2010 at 20:59.
هم اکنون 93 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 93 مهمان)