لطفا به اینجا مراجعه کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا به اینجا مراجعه کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pooriya_hp; 05-03-2011 at 16:09.
بعد از مطالعه ی کامل لینک بالا من در خدمتتون برای جواب تک تک سوالاتون هستم
منبعش رسمی نیست در ضمن بحث درایو مد نظرم بود
که ربطی به به داغ کردن کنسول نداره دیگه اینو هر آدم مبتدیی میدونه![]()
Last edited by amaranth_silent; 05-03-2011 at 17:09.
یعنی شما میگی بازی اگه چه از روی هارد چه از Drive اجرا بشه فرقی نداره ؟
یعنی واقعا ربطشو نمیدونید ؟
درایو کنسول خودش به تنهایی یک مدار پیچیده هست و به خاطر وجود لیزر ، موتور ، یک مدار جداگانه و چیپ و ... گرما تولید میکنه ، این گرمای تولید شده - گرمای داخلی کنسول رو میبره بالا و این گرمای اضافی باعث آسیب دیدن مدار میشه .
ولی هارد چون موتور به اون قدرت نداره ، مدار کوچکتری داره و از همه مهم تر خارج از کنسول قرار میگیره این گرمای اضافی رو تولید نمیکنه .
درسته که هر حرفی باید با سند و منبع معتبر باشه ولی همه ما از دم درس علوم توی دوران راهنمایی رو خوندیم عزیزم![]()
اخه داداشه من درایو وقتی کار میکنه تو هوا که کار نمیکنه توی کنسول کارمیکنه و از خودشم گرما تولید میکنه این گرما بازم تو هوا نمیره که!درایو چسبیده به برد اصلی و گرماشو انتقال میده دیگه!
قصد بی احترامی ندارم ولی وقتی 4تا از اساتید xbox360 (اصلا منظورم خودم نیستا!) میگن گرمای درایو هم باعث 3چراغ میشه شما نمیتونی بپری وسط بگی نه همه اشتباه میکنید من راست میگم!
حالا شما یه منبع رسمی بگو که نوشته باشه درایو ربطی به داغ کردن نداره.![]()
Last edited by alireza_sun72; 05-03-2011 at 18:30.
این که گفتی یعنی چه ؟
عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی برنامش چیه فایلش چیه چجوری باید این کار ر انجام بدم
مرسی
دوست عزیز دمای نقطه ای GPU میره بالا مشکل CPU تو فالکون برطرف شد (تو لانچ مشکل CPU و GPU بود)
نمیشه به طور دقیق گفت که درایور نمی تونه مشکل ساز باشه ولی احتمال کمه چون فن داره هوا رو میکشه بیرون ولی دما از GPU فقط باید از طریق هسینگ باشه که تو فضای داخلی کنسول قرار میگیره که اونم فن ها باید بکشن بیرون تو جاسپر اصلا مشکل سه چراغه دیده نشد اینقدر افت دما زیاد بود که بعد از 4 ساعت بازی کردن دمای کنسول اصلا بالا نمیره![]()
100 درصد حرف سعید آقا تایید میشه من خودم 2سال فالکون دارم مثل تراکتور کار میکنه آخم نگفته تازه سریالهای امریکایی راهم همشو باهش نگاه کردم هنوزم مثل کوه استواره![]()
منبع تمام حرف های اون تاپیک خودم هستم حالا شما با حرف های من مشکل داری دیگه من مقصر نیستم .
تمام حرفها با دلیل قاطع هستن و هیچ گونه توضیح بیخودی داده نشده.
تمام Falcon هایی که خودم آمار داشتم و دوستان برای رفع مشکل با من مشورت میکردن تنها 3 دلیل داشته !!
خاک,نوسان برق,تهویه نامناسب
بقیه موارد هم که دوستان کامل توضیح دادن خدمتتون دوست عزیزم .
البته اینو هم بگم که مخالفت با حرف ها و ایده ها خیلی از نظر من تحسین بر انگیزه , اما ... !!! با دلیل !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)