اشتباه شده است
اشتباه شده است
Last edited by xxx1360; 26-06-2016 at 23:45.
شما باید مودم e8373 +انتن ۴۰دسیبل بخری
انتن+ مودم =235000تومان اونوقت حد اقل نت 3g داری البته تو بدترین حالت گفتم. شما مودمت انتن داشته باشه ۱۷ کیلومتر حدودا از دکل دور باشی از نت فورجی میتونی استفاده کنی متوجه شدی؟
Sent from my Lenovo K50a40
کسی از دوستان میتونه یک شات بذاره بستهای مای اایرنسل رو ببینم؟
بهترین بسته شبانه الن چیه بهص رفه ترینش
من بسته یکساله 100گیگ دارم که میشه 198تومن
ایرانسل یکساله 100 گیگ 175 تومنه که = هر گیگ 1750
مگه اینکه ارزش افزوده اضافه کنه
Last edited by pro2; 27-06-2016 at 00:48.
اونجایی که میگم تحت پوشش 3g ایرانسل نیست. مودم پیشنهادیتون مربوط به چه شرکتی است؟از کجا قابل تهیه است؟
ظاهرا تو بعضی از نقاطش همراه اول 3g میشه.اگر اینطور باشه راهکار چیه؟همراه اول مودم outdoor داره؟
Last edited by amirmohammad_49; 27-06-2016 at 01:18.
خرید مودم + انتن در صورتی جواب میده که در نزدیکی شما یک سایت نسل 3 یا 4 قرار داشته باشه در غیر اینصورت برای اتصال به نسل 2 خرید مودم به تنهایی کافیه و شما میتونید از نت استفاده کنید. البته باید قبلش با گوشی تست کنید که وضعیت نت نسل 2 در منطقه چجوری هست چون در بعضی مناطق بخاطر ترافیک عملا استفاده از اینترنت نسل 2 غیر ممکن هست.
مودم های بیرونی فعلا در بازار موجود نیست، شما میتونید یکی از مودم های داخلی + انتنش رو تهیه کنید و استفاده کنید. مودم های E3372 هم بصورت اپراتوری و هم بصورت انلاک موجود هست، البته این مودم فاقد وای فای هست که برای نسخه وای فای دار میتونید از E8373 استفاده کنید. البته تمام اینا دانگل هستند و از طریق پورت یو اس بی تغذیه میشوند.
سلام
این انتن ها رو از کجا میشه تهیه کرد و اسمشون چیه
چون منم این مشکل رو دارم توی خونه 3g هست و بالا پشت بوم 4g فول
با این انتن ها این مشکل برطرف میشه؟
خیلی ممنون
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
سلام. دوستان عزیز اگر امکانش هست لطفا منو راهنمایی کنید. من قصد دارم بسته پنج گیگ ماهیانه به اضافه پنج گیگ شبانه که بیست و پنج هزار تومان رو هست رو فعال کنم. حالا سوالم اینه اگر در کنار این طرح ، یک بسته پنج گیگ هفتگی از ساعت شش صبح تا دوازده ظهر رو فعال کنم. در ساعت شش صبح تا دوازده میتوانم از بسته پنج گیگی هفتگی استفاده کنم و بعد از ان طرح اولی فعال بشه یا امکانش نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)