در طول مدت آموزشی که با ماه رمضان همزمان شده، آیا رژه رفتن هم برگزار میشه یا اونو هم از برنامه سین حذف میکنن؟!
در طول مدت آموزشی که با ماه رمضان همزمان شده، آیا رژه رفتن هم برگزار میشه یا اونو هم از برنامه سین حذف میکنن؟!
بله دوست عزیز لاسلامتی سربازی هست!
من خدمتم تموم شده ولی هنوز کارت پایان خدمتم نیومده کسی میدونه چطور و از کجا میتونم پی گیری کنم؟
به سلامتی.
تبریک میگم.
اول که تا 40 روز پیگیرش نشو چون تقریبا عادیه .
بعد برو +10 ببین برات زدن صدور کارت یا نه . اگه زدن منتظر باش تا بیاد در خونه.
اگه نه برو نظام وظیفه ببین پادگان محل خدمتت مدارکت رو فرستاده اونجا یا نه. اگه فرستاده منتظر باش تا حدود 10 روز بعد بیاد در خونه.
اگه نه برو پادگان محل خدمتت تا یه نامه اعلام ترخیص به ناجا بهت بده تا ببری نظام وظیفه و اونجا بهت میگن کی میاد.
پایان
چه شانسی، کدوم گروهان بودی شما؟
گروهان ما که اصلا کسی نیومد، مارو انداختن لب مرز
+اینکه بین ما تعدادی فوق لیسانس بود برامون خیلی گرون تموم شد، یکی اش همین که شما فرمودید، یعنی هر امتیاز مثبتی که به گروهان میخواستند بدند از بین فوق لیسانسه ها انتخاب میکردند، ضمن اینکه اونها نگهبانی نمیدادند و فقط پست معاون میگرفتند در نتیجه نگهبانی ما بیشتر بود، حتی برای انتخاب چندین نفر تیرانداز توی سالن خفیف هم از بین اونها انتخاب کردند، کلا برای ما همش ضرر بودند!
Last edited by Mo5tafa; 25-04-2014 at 10:07. دليل: اضافات
سلام آیا 01 تهران هنوزم روزبرگه؟ چه کار کنم که بعد آموزشی تهران تبیفتم؟ آیا اینکه من فوق لیسانسم و اعزام مجدد شانسی برای تهران افتادن دارم؟
درود .. بله روز برگ هستن بچه ها ... شما با توجه به فوق لیسانس بودنتون شانس بالایی برای خدمت در شهر خودتون که تهران هست دارید ...
اون بیچاره هایی که ظهر پشت گروهان شما تمرین رژه میکردن ما بودیم
حالا کجا افتادی؟ دوره کد یا یگان؟
سلامی دوباره. با هتل02 خداحافظی کردیم. بچه ها کسی میدونه تیپ 230 نوده آدرسش چیه و ماشین چطوری میشه گیر آورد؟
1سوال دیگهو چطوری میتونم انتقالی بگیرم از اونجا به لشگر30 گرگان؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)