من طرح بمب جت هستم؟؟؟؟![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من طرح بمب جت هستم؟؟؟؟![]()
خوب منم راهنماییشون میکنم
البته به شکل خصوصی![]()
نمیدونم چرا تو این تاپیک همه فکر می کنن داری دروغ می گی !!
100 بار گفتم برای بعضی ها سرور ایران سرعتش بالاست ..... فقط بعضی ها ( سرعت خودم بالاست ) ..... اگر خواسته باشم شبی 25 گیگ می تونم دانلود کنی ولی نه لازم دارم و نه فضای خالی
حالا دوباره فردا یکی میاد می گه تو نماینده ی آسیاتکی !
Last edited by shylord; 17-05-2015 at 14:43.
بگو آقا بگو .... اگر سرعت سرور خارج زیاد بشه عالیه
باگ تو فقط برای خودت خوبه![]()
شما اول بگو طرحت کدوم 128 است که شبا از 2 تا 8 رایگان دانلود میکنی داداش ؟![]()
داداش من ایشون ملتو گیر اورده. شما پستای قبلیشو بخون میگه من 128 دارم از 2 تا 8 رایگان دانلود میکنم( فکر کنم شرکت اختصاصی یک طرح وبژه برای ایشون زده) تازه چند جا مدعی شده ساعت رایگانش 1 تا 8 شده!!! اسکرین شاتم میزاره شما باشی چی فکر میکنی یعنی ایشون تو اسیاتک چیکارن؟
بله شما هم شاید درست بگید هر چند به شخصه 5 نفر دیدم نه شنیدم که کلا شبا محدودن . میشه نتیجه گرفت عده ی کمی شبا سرور داخلشون محدود نمیشه
یعنی اهمیتی نداره سرعت سرویس شما چقدره ،شما شبانه در سرور های ایران بیش از سرعت عادی می گیرید ؟
میشه بگید سرعت دانلودتون از سرورهای خارج و داخل در شب چقدره ؟
Last edited by Dark Soul; 17-05-2015 at 16:40.
اقا بیخیال این ترفندو ، سرور داخلی بشین !
ما سرعت خوب تو روز مورد نظرمون هست با یکی دو گیگ هم شب بگیریم ! چرا بعضیا اینقدر حرص میزنن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت چی داره که به خاطرش دروغ بگم..........هه
بحث ایشون جداست ... ایشون از روش دیگه استفاده می کنه ... منم می شناسمش . حرفش درسته
منم تو همون پستای قبلی گفتم که جریان چیه
حالا براش چه سودی داره که خالی ببنده !!
به اندازه ی سرعت روز ... البته فقط سرور ایران
خارج که بستگی به طرح داره ( یک مگ=90 ) سرور ایران هم مثل روزه ( خطت روی هرچقدر باشه همونقدر می گیره )
خلاصه که فقط برای بعضی ها سرعت بالاست .... فکر می کنم به مرکز مخابراتی مربوط می شه . اگر مرکز خلوت باشه سرعت بازه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)