ببین این ف.ی.ل.ت.ر نشده :یهو دیدی نکته غیر اخلاقی توش پیدا کردند ف.ی.ل.ت.ر کردنش !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ببین این ف.ی.ل.ت.ر نشده :یهو دیدی نکته غیر اخلاقی توش پیدا کردند ف.ی.ل.ت.ر کردنش !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بله فیلتر شده
یکی از ایه ها غیر اخلاقی بوده!
من یک دستگاه الایت دارم برد جاسپر
جدیدن چند تا بازی جدید گرفتم که هیچ کدوم رو اجرا نمیکنه
میخواستم ببینم
چه کار باید بکنم تا بازی ها اجرا بشه![]()
باید به LT+ آپ کنید !
اولا جاسپر از لحاظ کیفیت به مراتب مقاومتر و بهتره شک نکن و اخرین مدل برد xbox است
دوما از اونجا که من خودم یه فالکون سوزوندم به این نتیجه رسیدم که xbox جدیدمو که جاسپر هست فنشو 12 ولت کرردم که کار از محکمکاری عیب نکنه شاید خیلیا بگن لازم نیست ولی اگه بدونی 3 چراغه شدن چه زد حالی این کارو میکنی باز میل خودته
اینم بگم فن جداگانه هیچ سودی نداره و تازه ضرر هم داره پس خرج الکی نکن بهتره همون فن داخلیتو 12 ولت کنی با منبع خارجی مثل یه اداپتور 12 ولت
موفق باشی
Last edited by amaranth_silent; 04-03-2011 at 23:06.
داداش من این حرفا چیا میزنی آخه !!!
ما با Falcon داریم روزی 25 ساعت بازی میکنیم اونوقت شما Jasper رو بردی Cooling کردی !!!!
بابا دمتون گرم !!
اکشن اول شخص با کینکت!
دعوا سر این که آیا با کینکت هم می شود اکشن اول شخص بازی کرد هنوز ادامه دارد. به نظر شما چطور می شود؟
![]()
منم اون موقع که فالکون داشتم همین حرفایی که شما میزدیو گوش میکردم و فک میکردم همه چی ok هست ولی یه مرتبه دیدی داری بازی میکنی یه دفعه صفحه کرکرهای شد و بعد اینکه یه بار ریستار کردی با ارور کزایی 74 روبرو میشی به همین راحتی
یه مثلم هست ک میگه مار گزیده از ریسموون........... اره
تازه شما بجایه اینکه بگی فالکون اینجوریه باید حرف منو تایید میکردی چون چیزیه که همه میدونن
Last edited by amaranth_silent; 05-03-2011 at 13:38.
حرف سعید جان تایید میشه ...داداش من این حرفا چیا میزنی آخه !!!
ما با Falcon داریم روزی 25 ساعت بازی میکنیم اونوقت شما Jasper رو بردی Cooling کردی !!!!
بابا دمتون گرم !!
تمام فالکون ها مشکل سه چراغ شدن رو ندارند و 99% این مشکل ها از اجرا روی دیسک اونم به مدت طولانی صورت میگیره ...
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
یگه این از اون حرفا بود اجرای دیسک اخه چه ربطی به داغ کردن cpu و gpu داره اخه برات متاسفم از کجا شنیدی حالا منبعش ؟؟؟؟
حاضرم شرط ببندم تا حالا کنسول رو خودت یه بار واز نکردی که ببینی توش چی هست خواهشا پستی که باعث گمراهی دیگران میشه رو ندید