تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 942 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

بله ... به آشنا هم فروختم چون موبایل فروش ها اینجا که اصلا تا بری بگی می خواهم ایرانسل بفروشم چپ چپ نگاه می کنند ... حالا خدا می دونه این طرف که این خط را من بهش فروختم وقتی استفاده کنه چقدر بد و بیراه نثار من می کنه ... خدایی این تالیا خیلی خوبه اینجا فکر کنم هم فقط من اینجا تالیا داشته باشم چون هنوز واگذاری نداشته تالیا اصفهان ... البته خط تالیا صفر موبایل فروشهای فلکه احمدآباد دارند که می دهند 120 هزار تومان با 20 هزار تومان اعتبار ... در مورد ایرانسل هم اینجا فکر کنم تا سال آینده اصفهان راه اندازی نشه چون شبکش اینجا خیلی خیلی هنوز کار داره و مشکلات دیگش هم که تماس از تلفن ثابت و ... هست بماند ولی واقعا شرکت بی مسوولیتی هست که مثل چی داره اینجا واگذار می کنه خط بدون اینکه شبکش درست باشه . به نظر من دولت باید همین تالیا را اپراتور دوم ایران می کرد و بهش امکانات می داد تا شبکش را در سراسر کشور تکمیل کنه . Sms هم از تالیا به مخابرات و برعکس هیچ مشکلی نداره .
    پس آدرس چی شد ؟! .البته ببین اگه ایرانسل بخواد واقعا به یه جا برسه میتونه در عرض 1 ماه کل شهرا را بندازه اما فعلا یا نمیخواد یا اینکه یه سری قضایا دیگه هست.یه سالم بعیده اخه شما فکر کردین خود ایرانسل بدش میاد مشترکاش زیاد شنا سودشا بالا ببره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کسی میدونه پوشش شبکه ایرانسل در جنوب اصفهان کی راه اندازی میشه؟
    ممنون می شم جواب بدین

داره خودمونی میشه pedram_behrang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

13 جواب

سلام آقا من یاهو مسنجر رو دانلود کردم ولی sign in نمیشه.چند دقیقه می نویسه Connectiong بعد این ارور رو میده Connecting error.
    please check username and/password or the network connecting network availabitly
    اگه میشه راهنمایی کنید.ممنون

اگه سرويس GPRS شما كار مي كنه و فقط با ياهو مشكل دارين، طبق اين پيغامي كه اينجا نوشتين، يعني username يا password شما اشتباه وارد شده. سعي كنيد اونها رو با دقت بيشتر وارد كنين. به خصوص password رو چون بعد از تايپ ديده نمي شه.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

13 اين تصميم درستي بود!

هزینه برای سیم کارت تالیا نکردم که اگر هم بد باشه ضرر بدم . به نظر من اینجا خیلی سرتر از ایرانسل هست فعلا تا ایرانسل شبکه را تکمیل کنه . تالیا فقط فعلا مراکز استانها را پوشش داده ... منظورتون از نگهبانی چی هست ؟؟ مگه برای دکل نگهبان می گذارند ؟؟

دوست عزيز، از ديدگاه من اين تصميم درستي بود. حتي اگر هزينه هم مي كرديد. چرا؟ چون اين معني نداره كه شما هم كيفيت بد داشته باشيد، هم قيمت بالا. سريعاً بايد به اپراتور حالي كرد كه در شرايط رقابتي با قيمت بالا و كيفيت پايين امكان بقا وجود نداره. مقامات شركت ايرانسل با اينكه يه شركت به ظاهر خصوصي هست، ولي سبقه قوي دولتي دارند. خب اين دوستان لازمه متوجه بشن، كه الان ديگه سال 73 نيست و ايرانسل هم TCI نيست كه هر سرويسي رو به هر قيمتي بخواد ارايه كنه.

اين تازه اول كاره. وقتي سرويس تاليا در سطح كشور پوشش بيشتري پيدا كنه و MCI هم موفق بشه سرويس هاي ارزش افزوده (مثل GPRS) رو راه بندازه، اون وقت خواهيد ديد كه ايرانسل يا فاكتور كيفيت رو ملاحظه مي كنه يا از صحنه محو مي شه.

اين از بركات خصوصي سازيه.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

1 به انجمن خوش آمديد

ممنون می شم جواب بدین

دوست عزيز، من ورود شما رو به انجمن خوش آمد مي گم.

يه نكته رو يادآوري مي كنم، اندازه فونت نوشته شما در اينكه كسي جواب شما رو بده يا نه تاثيري نداره. در اين انجمن خوشبختانه كاربرهاي فعالي داريم كه همه پستها رو مي خونن و باز هم خوشبختانه اينقدر سخاوتمند هستند كه دانسته هاشون رو به هيچ ادعايي در اختيار همه بذارن. پس خواهش مي كنم كه مثل همه دوستان ديگه آرامش بصري اين محيط رو حفظ كنيد.

از اين كه به درخواست من توجه كردين متشكرم و مي دونم فقط به علت ناآشنايي اين كار رو انجام دادين.

و اما جواب من براي شما: اگر در شهر اصفهان هستين و مسافرت خارج از شهر زيادي ندارين، تا 6 ماه پس از راه اندازي رسمي سراغ ايرانسل نرين. پيشنهاد من تا اون موقع تالياست.

شاد باشين.
    Last edited by pedram_behrang; 14-05-2007 at 00:46. دليل: يه "از" زياد نوشته بودم.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13

ممنون می شم جواب بدین
    خوب چرا داد می زنی ؟!؟! کجای اصفهانی الان؟ من خودم جنوبشم مشکل ندارم زیاد.البته اصلا الان معلوم نیست کی شبکه رسما افتتاح شه.
    Last edited by vahooli; 14-05-2007 at 00:55.

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

جدی !!! شما از کی سوال کردید که برج 7 را گفت ؟؟؟
    من امروز بالاخره با مکافات زیاد تونستم ایرانسل را بفروشم اون هم 70 تومان ... یک تالیا از یکی خریدم 15 هزار تومان که 5 تومان هم شارژ داره واقعا تو اصفهان عالی هست از تلفن ثابت هم به راحتی میشه باهاش تماس گرفت و صدای بوق آزاد و ... همه چی هم ردیف هست . آنتن دهی هم در سطح شهر مشکلی نداره و خوب هست . مجدودیت زمانی هم نداره .
    به نظر من یه کمی عجله کردی باید ایرانسلو نگه میداشتی... برای 70 تومن ناقابل ردش کردی! نگرش میداشتی و تالیا رو هم میخریدی...!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

هزینه برای سیم کارت تالیا نکردم که اگر هم بد باشه ضرر بدم . به نظر من اینجا خیلی سرتر از ایرانسل هست فعلا تا ایرانسل شبکه را تکمیل کنه . تالیا فقط فعلا مراکز استانها را پوشش داده ... منظورتون از نگهبانی چی هست ؟؟ مگه برای دکل نگهبان می گذارند ؟؟
    بابا دم دروازه تهران (اول فروغی) اون دکل مرکزی رو ندیدی؟ که سفید و قرمز هست؟
    کلی نگهبان و کارگر توشه
    اون در واقع مرکز ایرانسل تو اصفهانه که یک نفر هم تو این تاپیک عکسش رو گذاشت همه گفتند مال ایرانسل نیست این !

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با احترام به تمام دوستان اصفهاني عزيز و گرامي يه پيشنهاد دارم مشکلات ايرانسل در اصفهان رو تو يه تاپيک جداگانه بزنند

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام آقا من یاهو مسنجر رو دانلود کردم ولی sign in نمیشه.چند دقیقه می نویسه Connectiong بعد این ارور رو میده Connecting error.
    please check username and/password or the network connecting network availabitly
    اگه میشه راهنمایی کنید.ممنون
    اگه اسم و مدل گوشیت رو مینوشتی خیلی بهتر بود ولی به هر حال این نکات رو رعایت کن
    توی گوشی های سونی اریکسون حتما باید کانکشن برنامه های جاوا رو روی کانکشنی که به اینترنت وصل میشی تنظیم کنی
    توی سامسونگ هم باید حتما دسترسی به اینترنت برنامه های جاوا رو مثل GPRS خود گوشی تنظیم کنی
    حالا اگه بازهم کار نکرد , اسم و مدل گوشیت رو بده برات در میآرم چه بلایی سرش بیاری .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •