پس آدرس چی شد ؟!.البته ببین اگه ایرانسل بخواد واقعا به یه جا برسه میتونه در عرض 1 ماه کل شهرا را بندازه اما فعلا یا نمیخواد یا اینکه یه سری قضایا دیگه هست.یه سالم بعیده اخه شما فکر کردین خود ایرانسل بدش میاد مشترکاش زیاد شنا سودشا بالا ببره؟
پس آدرس چی شد ؟!.البته ببین اگه ایرانسل بخواد واقعا به یه جا برسه میتونه در عرض 1 ماه کل شهرا را بندازه اما فعلا یا نمیخواد یا اینکه یه سری قضایا دیگه هست.یه سالم بعیده اخه شما فکر کردین خود ایرانسل بدش میاد مشترکاش زیاد شنا سودشا بالا ببره؟
کسی میدونه پوشش شبکه ایرانسل در جنوب اصفهان کی راه اندازی میشه؟
ممنون می شم جواب بدین
اگه سرويس GPRS شما كار مي كنه و فقط با ياهو مشكل دارين، طبق اين پيغامي كه اينجا نوشتين، يعني username يا password شما اشتباه وارد شده. سعي كنيد اونها رو با دقت بيشتر وارد كنين. به خصوص password رو چون بعد از تايپ ديده نمي شه.
دوست عزيز، از ديدگاه من اين تصميم درستي بود. حتي اگر هزينه هم مي كرديد. چرا؟ چون اين معني نداره كه شما هم كيفيت بد داشته باشيد، هم قيمت بالا. سريعاً بايد به اپراتور حالي كرد كه در شرايط رقابتي با قيمت بالا و كيفيت پايين امكان بقا وجود نداره. مقامات شركت ايرانسل با اينكه يه شركت به ظاهر خصوصي هست، ولي سبقه قوي دولتي دارند. خب اين دوستان لازمه متوجه بشن، كه الان ديگه سال 73 نيست و ايرانسل هم TCI نيست كه هر سرويسي رو به هر قيمتي بخواد ارايه كنه.
اين تازه اول كاره. وقتي سرويس تاليا در سطح كشور پوشش بيشتري پيدا كنه و MCI هم موفق بشه سرويس هاي ارزش افزوده (مثل GPRS) رو راه بندازه، اون وقت خواهيد ديد كه ايرانسل يا فاكتور كيفيت رو ملاحظه مي كنه يا از صحنه محو مي شه.
اين از بركات خصوصي سازيه.
دوست عزيز، من ورود شما رو به انجمن خوش آمد مي گم.
يه نكته رو يادآوري مي كنم، اندازه فونت نوشته شما در اينكه كسي جواب شما رو بده يا نه تاثيري نداره. در اين انجمن خوشبختانه كاربرهاي فعالي داريم كه همه پستها رو مي خونن و باز هم خوشبختانه اينقدر سخاوتمند هستند كه دانسته هاشون رو به هيچ ادعايي در اختيار همه بذارن. پس خواهش مي كنم كه مثل همه دوستان ديگه آرامش بصري اين محيط رو حفظ كنيد.
از اين كه به درخواست من توجه كردين متشكرم و مي دونم فقط به علت ناآشنايي اين كار رو انجام دادين.
و اما جواب من براي شما: اگر در شهر اصفهان هستين و مسافرت خارج از شهر زيادي ندارين، تا 6 ماه پس از راه اندازي رسمي سراغ ايرانسل نرين. پيشنهاد من تا اون موقع تالياست.
شاد باشين.
Last edited by pedram_behrang; 14-05-2007 at 00:46. دليل: يه "از" زياد نوشته بودم.
خوب چرا داد می زنی ؟!؟! کجای اصفهانی الان؟ من خودم جنوبشم مشکل ندارم زیاد.البته اصلا الان معلوم نیست کی شبکه رسما افتتاح شه.
Last edited by vahooli; 14-05-2007 at 00:55.
به نظر من یه کمی عجله کردی باید ایرانسلو نگه میداشتی... برای 70 تومن ناقابل ردش کردی! نگرش میداشتی و تالیا رو هم میخریدی...!
بابا دم دروازه تهران (اول فروغی) اون دکل مرکزی رو ندیدی؟ که سفید و قرمز هست؟
کلی نگهبان و کارگر توشه
اون در واقع مرکز ایرانسل تو اصفهانه که یک نفر هم تو این تاپیک عکسش رو گذاشت همه گفتند مال ایرانسل نیست این !![]()
با احترام به تمام دوستان اصفهاني عزيز و گرامي يه پيشنهاد دارم مشکلات ايرانسل در اصفهان رو تو يه تاپيک جداگانه بزنند
اگه اسم و مدل گوشیت رو مینوشتی خیلی بهتر بود ولی به هر حال این نکات رو رعایت کن
توی گوشی های سونی اریکسون حتما باید کانکشن برنامه های جاوا رو روی کانکشنی که به اینترنت وصل میشی تنظیم کنی
توی سامسونگ هم باید حتما دسترسی به اینترنت برنامه های جاوا رو مثل GPRS خود گوشی تنظیم کنی
حالا اگه بازهم کار نکرد , اسم و مدل گوشیت رو بده برات در میآرم چه بلایی سرش بیاری .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)