اونقدر آسونه که فکرشم نمی کنی فقط نیاز به آموزش و تمرین داری اینار من فقط برای تمرین دارم می ساززم
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
اونقدر آسونه که فکرشم نمی کنی فقط نیاز به آموزش و تمرین داری اینار من فقط برای تمرین دارم می ساززم
من می تونم با مکس مدل بسازم فقط نحوه ی اینپرت و اکسپرت فایل های دی اف اف رو بگید من قبلا یک اسکریپ داشتم ولی کار نمی کرد
یک مشکل: من وقتی تعداد زیادی از ماشین های درون فایل gta3 رو عوض کردم حالا می روم تو بازی گاهی اوقات هنگ می کنه چطوری حلش کنم این مشکل رو؟
1- با کمک ترینر 151 کاره، تمام ماشینها رو نوبتی ظاهر کن و مطمئن شو که سالمن.یک مشکل: من وقتی تعداد زیادی از ماشین های درون فایل gta3 رو عوض کردم حالا می روم تو بازی گاهی اوقات هنگ می کنه چطوری حلش کنم این مشکل رو؟
2- فایل GTA.DAT و فایلهای پوشه Maps رو به حالت اصلی برگردون و دوباره امتحان کن.
3- فایلهایی که PED دارند مثل Pedstat و Pedgrp رو به حالت اصلی برگردون و امتحان کن.
4- کل پوشه DATA رو برگردون به جز چهار فایل اصلی که مربوط به ماشینها هستند.
5- اگر صداهای بازی رو هم تغییر دادی اونها رو برگردون.
6- اجزای پوشه ی Script از جمله MAIN.SCM و Script.IMG رو به حالت اول برگردون.
7- تمام پوشه ی Models به چز GTA3.IMG رو به حالت اصلی برگردون.
بالاخرخ تو یکیش درست میشه![]()
سلام به همه اي دوستان...من يه پچ ميخاستم كه لاهاش بشه gta sa رو با lan چند نفره بازي كرد ............![]()
سلام به همه اي دوستان...من يه پچ ميخاستم كه باهاش بشه gta sa رو با lan چند نفره بازي كرد ............
من يه پچ ديدم كه ميشه با اينترنت بازي كرد .....لطفا اگه باسه lan هم وجود داره بگزاريد.......................با تشكر.........................
Last edited by Rohallah_tavakoli; 25-01-2008 at 10:01.
اگه می گید یک پچ بگید که درست و حسابی کار کنه و بازی رو خراب نکنه
دوستان عزیز من از ابتدا همراه شما بوده ام .پست های شما را هم کم و بیش خوانده امحال از تمامی دوستانی که واردند چگونگی وارد کردن ماشین را بگویند .
اولین پست را هم خوانده ام اما از آنجا که بسیار مبتدی هستم میخواهم اگر زحمتی نیست کاملا به صورت ساده بگویند.
چون با کلماتی مثل bmpهم آشنایی ندارم![]()
فرمت استاندارد عکس های ماکروسافت با حجم بالاچون با کلماتی مثل bmpهم آشنایی ندارم![]()
اون اموزش هم تو صفحه اول هست رفیق جان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)