تو de_rats این سی تی ها منگلن نمیتونن E رو بزنن و دروباز کنن و 10 نفر گیر میکنن راهی هست برای حل این شکل
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
تو de_rats این سی تی ها منگلن نمیتونن E رو بزنن و دروباز کنن و 10 نفر گیر میکنن راهی هست برای حل این شکل
آقا کسی نیست که جواب ما رو بده؟
لااقل یه روش معرفی کنید که من این دستورات مربوط به تنظیم اینا رو توی اون بنویسم و هر دفعه اون رو اجرا کنم. شاید از شر کلی تنظیم کردن خلاص بشم.![]()
من فک کنم مشکلت این باشه .برو داخل option بازی سمت renderer رو d3d کن گرافیک رو هم کمترین مقدارش بزار اگه نشد دیگه شرمنده
داخل کنسول بازی بنویس mp_startmoney 16000 و mp_roundtime 8
فک کنم درست باشه
در مورد snip با زوم من بلدم ولی فک نکنم اونی که شما میخاین باشه چون cheat نیست روی اشتباه کامپیوتر اتفاق میفته که فک کنم همتون بلد باشید در ضمن snip خارج از دوربینش اصلا دقیق نمیزنه و اون کاری که من بلدم یه مقدار از زوم اصلی بازی بالاتر قرار داره
اینم یه کار با حال
run/cmd/edit
داخل هر خط یه رمز بنویسید بعد داخل پوشه بازی (داخل پوشه czero)با پسوند cfg سیو کنید
برید داخل بازی داخل کنسول بنویسید exec yourname.cfg بعد هر رمزی سیو کردید اجرا میشه
yourname= نام فایل
میبخشید اگه پیش پا افتادس
اقا دست درست (درست شد)
نه بابا . خیلی جالب بود . من که نمیدونستم !اینم یه کار با حال
run/cmd/edit
داخل هر خط یه رمز بنویسید بعد داخل پوشه بازی (داخل پوشه czero)با پسوند cfg سیو کنید
برید داخل بازی داخل کنسول بنویسید exec yourname.cfg بعد هر رمزی سیو کردید اجرا میشه
yourname= نام فایل
میبخشید اگه پیش پا افتادس
من هر مپی دان میکنم داخل بازی تیک میزنه میندازه بیرون اکسی میدونه مشکلش چیه
کسی هست ؟ !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)