تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 231 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

اگه نباشه جاش خالی می مونه فربد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط parsams
    دوست عزيزدرisobuster فايل كرك رو روش كليك راست كن extract but convert to user data رو انتخاب كن و وقتي
    2% كار جلو رفت cancel فايل كرك به راحتي قابل استفاده است.در همه كارهاي jb هم كه از قفلtz exe protection استفاده كرده كه بعد از كپي سي دي اوريجينال رو مي خواد يك فايل با همون نام فايل dat بساز و كنارش بنداز و بعد از سي دي image درست كن و حجم فايلdat رو (البته دقيقا" به همون اندازه) افزايش بده سي دي از اصلش هم بهتر كار ميكنه . ميدوني كپي كردن كار خوبي نيست اما وقتي يه شركت ايراني روي فتوشاپ cs2 كه از اونور دنيا مياد و سازنده اصليش رو سي دي قفل نذاشته , قفل ميذاره , اونم قفلي كه خود قفلشم رايگانه و بازهم خارجي, زور داره كه كپيش نكني ....

مشکل اینه که اون کارارو که گفتی کردم
    با isobuster بعد 2% و بعدم بدون cd کار نکرد
    فایل dat هم کنارش گذاشتم (به راحتی از رو cd کپی شد با همون حجم)
    من که گفتم مشکلم کپی کردن رو هارده iimage نمی خوام بلکه می خوام کلشو بریزم رو هاردم که از رو اون بتونم نصب کنمو...
    در ضمن این کارم بلد نیستم: که چه جوری حجم یه فایلو زیاد کنم
    مرسی به هر حال از لطفت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست خوبم فربد , اين قدر زود از ميدون در نرو !
    jb روي تمام سي دي هاش از قفل tz executable protector 3.2 استفاده ميكنه . اين قفل بعد از كپي پيغام اوريجينال نبودن سي دي رو به كاربر ميده. براي اينكه بتوني كپيش كني بايد به عملكردش دقت كني تا روش كپي اونرو به دست بياري .... اين قفل يك فايل اجرايي يا exe رو از كاربر ميگيره و با يك عمليات تقريبا ساده كاري ميكنه كه اجرا شدن برنامه مشروط به وجود يك فايل با حجم مشخص و با نام مشخص باشه مثلا همين فايل با پسوند dat كه حجمش 2048 mbهست . شما براي شبيه سازي قفل بايد فايل اصلي و 2 فايل ديگه كه همنام فايل اصلي هستن و پسوندشون فرق ميكنه رو روي هارد كپي كني بعد يك فايل همنام با اون فايل dat رو دستي در كنار اين فايلها بسازي.(يعني يك فايل text رو با ويندوز بساز و بعد rename كن به مثلا data.dat ) حالا ميرسيم به تغيير حجمش . كل اطلاعات داخل سي دي رو كه ميخواي رايت كني بيار توي يه برنامه ساخت image مثل winisoو بعد image رو ذخيره كن. حالا برنامه tz copy protectionرو كه تو همين فروم در صفحه 112 لينك دانلودش هست اجرا كن و آدرس ايميجت رو براش معين كن و فايلي رو كه ميخواي اندازشو تغيير بدي انتخاب كن حجم دلخواه رو بنويس و افزايش بده. حالا سي دي رو رايت كن و استفاده ....
    دستور العمل آشپزي هم به اين دقيقي نميشه ...اگه نتوني جواب بگيري ديگه دور قفل شكستن رو خداييش بايد خط بكشي ...
    نكته : دقت كن كه حجم فايل حجيم شده اوليه رو دقيقا بر حسب بايت به دست بياري نه مگابايت يا گيگابايت .نكته اصلي كار اين قفل همينه كه مقايسه رو براساس بايت انجام ميده و يك بايت اختلاف حجم باعث خطاي اوريجينال نبودن سي دي ميشه.
    اما نكته فني : اما اين مطالبي كه گفتم براي يادگيري كار اين قفله وگرنه كرك فتوشاپ فارسي 9 توي اينترنت پره و
    نيازي به اينهمه زحمت نيست.

دوست خوبم آقا مهدي 7070
    از لطفت ممنونم , من در خدمتتون هستم . و تا اونجاييكه امكانش باشه در مورد اين قفل و قفلاي ديگه اطلاعات ميدم بهتون اما براي مفيد بودن مباحث بايد از سيستم قطره چكاني اطلاعات استفاده كرد نه اينكه يه دفعه همه عملكرد رو لو داد اونموقع كار بيمزه ميشه و چون كسي هم براش زحمت نكشيده چيزي ياد نميگيره.با نظرم موافقي؟
    Last edited by parsams; 14-07-2006 at 11:45.

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

akmfad1 جان !
    سـلام!
    من فايل را دانلود نكردم ، اما از اسمش معلوم بود
    اين فايل توسط آقاي عليرضا حسيني براي اولين بار در فروم هاي PC7 ارائه شد . البته طبق گفته ايشون ، اين نسخه beta بوده و براي يك هدف بزرگ تري تهيه شده .
    در حال حاضر هم به لطف جناب soda ، با اسمبلي چند تا قابليت ديگه به اون اضافه شده ( مثلا عدم نمايش task manager ) . البته استفاده از اون چيز زياد جالبي نيست . اون dll هم احتمالا سركاري هست !! فقط فايل exe مهم هست كه توسط اتوران اجرا بشه . اين فايل ( كه نسخه beta هست ) ايرادات زيادي هم داره . مثلا به راحتي ميشه اون را خارج كرد ( با برنامه اي كه چند وقت پيش توي همين تاپيك گذاشتم ) .
    من توصيه مي كنم كه توي قفل هاتون از اين فايل استفاده نكنيد !

با تشكر ـ مهدي

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

parsams جان !
    سـلام!
    خيلي خوشحالم كه شما هم به جمع ما پيوستيد ... اميدوارم كه همكاري شما تداوم داشته باشد!
    من هم موافقم . شما مباحث را دسته بندي كنيد . بعد يا همين جا اعلام كنيد يا اگر امكانش نيست از طريق pm من را مطلع كنيد .
    كار بسياري خوبي هست . تقريبا يك چيزي تو مايه هايكار گروهيكه الان توي انجمن هاي گرافيك همين جا و مجيد آنلاين داره انجام ميشه .

روش كار هم به اين صورت باشه كه با همكاري شما ، مباحث را دسته بندي كنيم . بعد در يك تاپيك جداگانه مباحث را پيش ببريم . يعني در اون مورد هر كس اطلاعاتي داره در اختيار ديگران قرار بده و براي جمع بندي ، يك تمرين در نظر بگيريم . البته بچه هاي اينجا تا حدي با نرم افزارهاي قفل گذاري و قفل شكستن آشنا هستند و براي شروع كار يك ارزيابي انجام مي دهيم كه ببينيم دوستاني كه پايه اند ، تا چه سطحي اطلاعات دارند . اين ارزيابي را من خودم انجام مي دهـم! ( با اجازه شما )
    اين طرح بسيار خوبي هست و به نظر من هم خيلي مفيد هست . اين بهترين كلاس درس هست . من از ساير دوستان هم خواهش مي كنم كه همكاري كنند . از جمله : persiankitty و Isaaaac و soda .
    من هم خودم در مسائل اوليه سعي مي كنم همكاري كنم و شما وقت بيشتري را براي مباحث اصلي و مهم و پيشرفته بگذاريد .
    در صورتي كه موافق هستيد ، دو تا كار بايد انجام بشه :
    الف ) ارزيابي سطح دانش پژوهان ( كه من انجام مي دهم )
    ب ) نوشتن برنامه دقيق كلاس درس گروهي! ( كه شما انجام مي دهيد )

با تشكر ـ مهدي

اگه نباشه جاش خالی می مونه SILWESTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

امروز جمعه هست و وقت كردم يه سري به پستهاي قبلي تاپيك زدم و واقعا از مرورشون لذت بردم. خداييش پر از مطالب مفيده.(البته بيشتر براي تازه كارها).. و اما بريم سر سوالات و مشكلات؟
    سلام مهدي جان!
    1- خيلي برام جالبه كه بدونم براي مقابله با isobuster چه ترفندي رو پيدا كردي!!!اميدوارم روي ورژن ×.9.1 هم جواب بده و روشو برامون بيان كني.
    2- در ضمن يادمه داشتي روي متدي براي جلو گيري از باز شدن ايميج در اديتور ها كار ميكردي. موفق شدي؟
    3- اون فايلي رو كه akmfad1 معرفي كرده بود چه اشكالي ايجاد ميكنه كه توصيه به عدم استفاده از اون كردي؟من تو pc7 عضو نیستم .از کجا میتونم اون نسخه ای رو که سودا با اسمبلی اصلاحش کرده گیر بیارم؟ اون قابليتهاي كه سودا اضافه كرده چيا هستن؟میخواهم به شخصه امتحان کنم ببینم چجوریه!! اگر گیرت اومد لینک دانلودشو بزار
    4- فکر کنم تو سایتای دیگه مثل unreal -shabgard- pc7 و... فعاليت داري. اگه ممكنه مطالبي رو كه اونجا ميبيني وفكر ميكني براي بچه هاي تاپيك ميتونه جالب توجه باشه اينجا هم بزار.مثل همين مورد 3...شرمنده كه اينقدر سوال پرسيدم .با تشكر و موفق باشي!
    .................................................. ........................
    سلام پارسا جان!
    من tz executable protector express 4.0.1 امتحان زدم.بدك نبود. مشكل اينه كه وقتي داره فايلهاي خودشو رو چك ميكنه يه splash screen مياد رو صفحه و نام برنامه قفل گذار را ميگه. از يه طرفم اين جناب ZacMcCrack تمام شجر نامشو ريخته توي description فايل اجراييش كه اين دو باعث لو رفتن پروتكشن ميشه و نتيجه اش اينه كه با يه سرچ تو گوگل كلي مطالب براي شكستن اون پيدا ميكنه از جمله پست 2162 شما و راحت از اين مرحله قفل عبور ميكنه. به نظر شما چكار كنم؟ آيا اين ورژن 3.2 كه شما گفتيJB-TEAM ازش استفاده ميكنه هم اين مشكلات splash و شجرتامه رو داره؟ قربونت اگه نداره و لينكشم داري برام بزار .ممنونت ميشم!
    يه چيزه ديگه در مورد اين برنامه اينه كه شما ميدونيد كدوم فايل ها رو از لحاظ اسم و حجم مقايسه ميكنه؟ ميخوام اگه بشه تو اون فايلها يهه مشت بد سكتور بزارم ببينم چي ميشه؟ از همكاري شما متشكرم.. موفق باشي!!!
    Last edited by SILWESTER; 14-07-2006 at 16:51.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

SILWESTER جان !
    1- فعلا دارم روش كار مي كنم . ترفند قبلي براي ورژن جديد كار نداد . اگر چيزي پيدا كردم ، خدمتتون عرض مي كنم .
    2- اين مورد را كه يادم رفته بود . اما هنوز از درست بودن مطمئن نيستم . چون ما اجازه نداريم هر تغييري توي image بدهيم . بايد تغييرات طبق استانداردها باشه و اگر نباشه ، مشكلات زيادي پيش مياد .
    3- ببين دوست عزيز ! ما براي قوي تر كردن قفلمون ، نبايد كاربر را محدود كنيم . چرا كاربر به دليل استفاده از CD ما نبايد بتونه ، برنامه ها را اجرا كنه ! اصلا اين معقولانه نيست . عرض كردم كه اين يك نسخه beta هست و قرار بوده كه براي سي دي هاي ارجينال چنين چيزي طراحي بشه كه مثلا clone وقتي مي خواد از اين CD ايميج بگيره ، بسته بشه . متاسفانه كسي از ادامه كار ، خبري نداره .
    در ضمن اين فايل soda جان هم توي آنريل هست . تا چند روز ديگه يك نسخه كامل تر ارائه ميشه كه من بهتون مي دهم . چون به درخواست يكي از دوستان قرار هست كه چند تا برنامه ديگه هم به اون اضافه بشه .
    نمونه اين قفل توي سي دي هاي آموزشي پويش ديده شده كه ظاهرا چند تا نوآوري ديگه هم داشـتند! مثلا وقتي CD ارجينال نبوده ، كامپيوتر restart ميشه كه اون هم به وسيله يك فايل ديگه انجام ميشه .
    4- خوب من توي سايت هاي ديگه اي هم عضو هستم ( با همين نام كاربري يا mehdi.7070 ) . فعاليت كه نه! اما استفاده مي كنيم . ولي من خيلي از وقتم را توي P30World مي گذرونم و شايد ماهي يك بار به سايت هايي مثل شبگرد و ايران ويج و ... سر بزنم . مطمئن باشيد اگر مطلبي ديدم خدمتتون عرض مي كنم .
    در ضمن اون نسخه كه شما داري ، اولش تصوير مياد . يك نسخه ديگر هست كه اون را نداره .

=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=
    اين هم يك مقاله ديگه كه نويسنده اش من نيستم و يكي از اعضاي فروم TZ نوشته . حجمش هم 8 كيلوبايت هست .
    موضوع : Step By Step 1:1 Copy Protection
    لينك دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اميدوارم اين مقاله هم بدرد دوستاني كه دنبال قفل كپي نشدني هستند ، بدرد بخوره .

با تشكر ـ مهدي

در آغاز فعالیت termes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

14 نور الجنان

با سلام خدمت اساتید ودوستان
    جناب سودا لطف کرده بودند و کرک المایده 2 رو گذاشته بودند البته همه مامیدانیم که نباید از ای گونه سیدی های قرآنی وملی که بابتشون زحمت کشیده شده کپی کرد من هم اصلش رو خریده بودم ولی برای سهولت استفاده وکار پژوهش چاره ای نبود.
    میخواستم بگم که نو ع قفل مثنوی و نور الجنان شرکت نور هم به همین شکل است همچنین ایرانیا 7 و8 و همین طور مثنوی و لسان الغیب حافظ شیراز از نیستان جم یا دوستا ن لطف کنن کرک کند یا یاد بدن با نیمچه سواد برنامه نویسی که داریم خودمون کرک کنیم چون همه اینا سیدی نقره ای رو چک میکنن
    با تشکر
    ترمس

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

termes جان !
    سـلام!
    احتمالا اين سي دي هايي كه گفتيد قفل CD-Cops دارند و راهي تا به حال براي كپي شدن نداشتيم ( ورژن هاي قبلي با alcohol كپي مي شد )
    نهايتا خدمتت بايد عرض كنم كه اينجا زياد مباحث كرك پيگيري نميشه . بهتر هست كه با دوستان در گروه unreal-rce.net در ارتباط باشيد و همون جا درخواست خود را اعلام كنيد .

با تشكر ـ مهدي

حـــــرفـه ای mahsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    پيش بابايی شماره‌شناسنامه: پلــــــاک ¼

پيش فرض

ایا سی لاک رو تونستید راهی براش پیدا کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه فربد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط parsams
    دوست خوبم فربد , اين قدر زود از ميدون در نرو !
    jb روي تمام سي دي هاش از قفل tz executable protector 3.2 استفاده ميكنه . اين قفل بعد از كپي پيغام اوريجينال نبودن سي دي رو به كاربر ميده. براي اينكه بتوني كپيش كني بايد به عملكردش دقت كني تا روش كپي اونرو به دست بياري .... اين قفل يك فايل اجرايي يا exe رو از كاربر ميگيره و با يك عمليات تقريبا ساده كاري ميكنه كه اجرا شدن برنامه مشروط به وجود يك فايل با حجم مشخص و با نام مشخص باشه مثلا همين فايل با پسوند dat كه حجمش 2048 mbهست . شما براي شبيه سازي قفل بايد فايل اصلي و 2 فايل ديگه كه همنام فايل اصلي هستن و پسوندشون فرق ميكنه رو روي هارد كپي كني بعد يك فايل همنام با اون فايل dat رو دستي در كنار اين فايلها بسازي.(يعني يك فايل text رو با ويندوز بساز و بعد rename كن به مثلا data.dat ) حالا ميرسيم به تغيير حجمش . كل اطلاعات داخل سي دي رو كه ميخواي رايت كني بيار توي يه برنامه ساخت image مثل winisoو بعد image رو ذخيره كن. حالا برنامه tz copy protectionرو كه تو همين فروم در صفحه 112 لينك دانلودش هست اجرا كن و آدرس ايميجت رو براش معين كن و فايلي رو كه ميخواي اندازشو تغيير بدي انتخاب كن حجم دلخواه رو بنويس و افزايش بده. حالا سي دي رو رايت كن و استفاده ....
    دستور العمل آشپزي هم به اين دقيقي نميشه ...اگه نتوني جواب بگيري ديگه دور قفل شكستن رو خداييش بايد خط بكشي ...
    نكته : دقت كن كه حجم فايل حجيم شده اوليه رو دقيقا بر حسب بايت به دست بياري نه مگابايت يا گيگابايت .نكته اصلي كار اين قفل همينه كه مقايسه رو براساس بايت انجام ميده و يك بايت اختلاف حجم باعث خطاي اوريجينال نبودن سي دي ميشه.
    اما نكته فني : اما اين مطالبي كه گفتم براي يادگيري كار اين قفله وگرنه كرك فتوشاپ فارسي 9 توي اينترنت پره و
    نيازي به اينهمه زحمت نيست.

دوست خوب خیلی خیلی ممنون
    یه شانس حسابی اوردم و اینکه بالاخره تونستم همون کرکی که jb از اینترنت گرفترو پیدا کنم خیلی گشتم چون فقط و فقط با همون کرک کار می کنه
    و صد البته چیزایی که شما گفتینو save کردم که هر وقت لازم شد برم سراغش و مو به مو عمل کنم
    خیلی آقایی
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •