حذف شود .................................
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 07:53.
دمت گرم که وقت گذاشتی
من درایور رو uninstal کردم اما نمیدونم چطوری باید توی دیوایس منیجر پاکش کنم آخه اصلا اونجا نیست
نرم افزار دوم رو هم دان کردم ولی هنوز نصب نکردم تا تکلیف دیوایس منیجر مشخص بشه![]()
Last edited by KHOFASH681; 17-04-2010 at 18:01.
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 10:36.
آقا کارهایی که گفته بودی رو انجام دادم ولی گزینه اسکن برای کانال یابی کاملا غیر فعال بود
دوست عزیز این لینک رو یکی از بچه ها داد
لینک خوبیه و بعد ثبت نام میشه توش سرچ کرد برای درایور رو غیره و من هم GLASSI PC-TV driver for windows 7 رو سرچ کردم و یه چند تا لینک داد ولی عملیات گرفتنشون برام گیج کننده بود و نتونستم بگیرم و کلا حجمی هم که جلوشون زده بود غیر منطقی بود میشه یه نگاهی بهش بندازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
تا به حال توی نت یه همچین چیز مزخرفی ندیده بودم (( هندونه با لینک مستقیم )) !!!!!!!!!!!!!!
اگر نرم افزار قبلی کارت تی ویت گزینه های تنظیم نور و کنتراست داره با اون هم امتحان کن البته با همین درایور جدید
این قسمت جمله ت رو متوجه نشدم ، کارت قبلی رو نصب کنم یا کارت جدید![]()
امروز که وقت نیست اما فردا بعد از ظهر حتما روی چیپستش رو نگاه میکنم و اینجا میذارم
ممنون از همکاریت![]()
سلام
من یه کارت گرافیک palit nvidia GeForce 9500 Gt Super 128bit DDR3 1024mb دارام اما درایور این کارت رو برای ویثندوز 7 و ویستا رو هیچ جا پیدا نکردم
عزیز نمیدونم کدوم شماره رو میگی ولی روی کارت اینها نوشته شده
GLASSI-TV PRO
ساخن تایوان
یه بارکد
08709105654
و یه قسمت دیگه و زیرش نوشته
FM7131 V:1.0
روی بزرگترین آی سی هم نوشته
SAA7131E/03/G
CE9538
SC334401
TtG06082
روی جعبه هم هیچ چیزی نداره و فقط جالبه که نوشته از ویستا هم پشتیبانی میکنه
جون عزیزت این درایورش رو پیدا کن آخه فردا پرسپولیس صبا هست و من نمیتونم مغازه رو ببندم و برم واسه فوتبال![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)