تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 827 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Sphinx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Ronaldiniho
    پرسپوليس 4 ملوان 1
    بازگشت طوفاني پرسپوليس به ميادين
    پرسپوليس4 ملوان 1
    -----------------------------
    تنها ديدار باقيمانده هفته يازدهم رقابتهاي فوتبال ليگ برتر ازساعت 30/17 بين تيمهاي پرسپوليس و ملوان آغاز شد که در پايان پرسپوليس با حساب 4 بر 1 ميهمان خود را شکست داد.
    به گزارش گروه فوتبال حبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) مهرداد اولادي 32 ,جواد کاظميان 46 , هادي تاميني (مدافع ملوان) 49 و ابوالفضل حاجي زاده 53 براي پرسپوليس و مجتبي قرباني 37 براي ملوان گل زني کردند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Friend
    سلام دوستان من
    پیش از هر چیز از 3d عزیز تشکر میکنم
    که در غیاب من این تاپیک رو رونق داده
    با تشکر از همکاریت عزیزم
    قربونت عزیز قابلی نداشت
    البته با اجازه شما

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خاوير زانتي:
    به بازي در قطر فكر مي كنم
    ------------------------------
    خاوير زانتي ملي پوش آرژانتيني تيم فوتبال اينتر ميلان ايتاليا تمايل خود را براي حضور در ليگ فوتبال قطر اعلام كرد.
    زانتي كه به منظور همراهي تيم ملي كشورش در يك ديدار تداركاتي براي تيم ملي فوتبال قطر در حال حاضر در اين كشور مربي به سر مي برد با حضور در يك مصاحبه مطبوعاتي تاكيد كرد: با توجه به اينكه در دنياي حرفه اي فوتبال امكان اين وجود دارد كه هر چيزي اتفاق بيفتد حضور وي در ليگ فوتبال قطر نيز دور از انتظار نخواهد بود.
    خاوير زانتي در ادامه افزود: مي دانم تعداد زيادي از ستارگان فوتبال جهان در حال حاضر براي تيمهاي قطري بازي مي كنند.
    گابريل باتيستوتا مدتي نيز در ليگ فوتبال قطر بازي كرده است به همين دليل اگر با پيشنهادي از سوي باشگاه هاي اين كشور مواجه شدم حتما به آن فكر خواهم كرد.
    زانتي در پايان اظهاراتش حضور مارادونا اسطوره فوتبال آرژانتين را در ميان اعضاي كادر فني اين تيم بسيار با ارزش خواهند و در اين باره گفت: مارادونا بازيكن بزرگي است و اميدواريم كادر فني تيم ملي آرژانتين از تجارب او نهايت استفاده را ببرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

توتي براي بازي با يووه آماده مي شود
    -----------------------
    فرانچسكوتوتي مي تواند در بازي شنبه آينده مقابل يوونتوس به ميدان برود و كاپيتان رم از روز گذشته تمرينات اختصاصي خود را آغاز كرد.
    پس از آنكه پزشكان تيم ملي تشخيص دادند، توتي به علت خستگي ماهيچ پا قادر به همراهي آتزوريها در 2 بازي مقابل هلند و ساحل عاج نيست. كاپيتان رم مدتي را استراحت كرد و از روز گذشته به طور اختصاصي تمرين كرد تا حضورش در بازي مقابل يوونتوس حتمي شود. رم ديروز در غياب 7 ملي پوش به نام هاي، شيوو، نوندا، خارجا، كوفور، ده روسي، يووو، كورچي زير نظر لوچانو اسپالتي تمرين كرد. اين تمرين امروز در نوبت صبح هم انجام خواهد شد و توتي زير نظر پزشك تيم بطور جداگانه كار مي كند. او مي تواند در ديدار بايوونتوس از ابتدا در تركيب تيم جاي داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ويه را: نمي دانم چرا مادريد ماكه له له را فروخت
    ----------------------------------------
    پاتريك ويه را ستاره سيه چرده يوونتوس گفت: "من هنوز متوجه نشده ام كه چرا رئال مادريد كلود ماكه له له را فروخت!
    وي گفت: "من در زمان حضور در لباس آرسنال هرگز از رئال مادريد پيشنهاد دريافت نكردم و از اين بابت ناراحت يا پشيمان نيستم. رئال مادريد تيمي بزرگ است اما يك مشكل هميشگي دارد و آن هم خط هافبك اين تيم است و معلوم نيست كه چرا نمي خواهند اين مشكل را حل كنند. نمي دانم مشكل فروش ماكه له له چه بوده است! آيا آنها با رنگپوست كلود مشكل داشته اند!؟
    متاسفانه،؛ دليل اين امر روشن نيست اما اگر بخاطر مسائل نژاد پرستي باشد براي مادريدي ها واقعا متاسفم."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خاوير زانتي:
    به بازي در قطر فكر مي كنم
    ---------------------------------------------------------------
    خاوير زانتي ملي پوش آرژانتيني تيم فوتبال اينتر ميلان ايتاليا تمايل خود را براي حضور در ليگ فوتبال قطر اعلام كرد.
    زانتي كه به منظور همراهي تيم ملي كشورش در يك ديدار تداركاتي براي تيم ملي فوتبال قطر در حال حاضر در اين كشور مربي به سر مي برد با حضور در يك مصاحبه مطبوعاتي تاكيد كرد: با توجه به اينكه در دنياي حرفه اي فوتبال امكان اين وجود دارد كه هر چيزي اتفاق بيفتد حضور وي در ليگ فوتبال قطر نيز دور از انتظار نخواهد بود.
    خاوير زانتي در ادامه افزود: مي دانم تعداد زيادي از ستارگان فوتبال جهان در حال حاضر براي تيمهاي قطري بازي مي كنند.
    گابريل باتيستوتا مدتي نيز در ليگ فوتبال قطر بازي كرده است به همين دليل اگر با پيشنهادي از سوي باشگاه هاي اين كشور مواجه شدم حتما به آن فكر خواهم كرد.
    زانتي در پايان اظهاراتش حضور مارادونا اسطوره فوتبال آرژانتين را در ميان اعضاي كادر فني اين تيم بسيار با ارزش خواهند و در اين باره گفت: مارادونا بازيكن بزرگي است و اميدواريم كادر فني تيم ملي آرژانتين از تجارب او نهايت استفاده را ببرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باتيستوتا مجذوب ديدار رم و يوونتوس
    --------------------------------------------------------------------
    گابريل باتيستوتا ستاره اسبق فوتبال جهان اذعان مي كند، ديدار آ.اس.رم و يونتوس او را مجذوب مي كند و معتقد است اين مبارزه براي کسب اسكودتوست.
    در حالي كه شنبه هفته آينده جدال حساس هفته دوازدهم سري A ايتاليا در استاديوم المپيكو شهر رم ما بين جالوروسي هاي پايتخت و يوونتوس برگزار مي شود. گابريل باتيستوتا بازيكن اسبق رم و مرد آرژانتيني بازنشسته فوتبال جهان در انتظار آغاز اين ديدار است.
    او مي گويد: من منتظر يك مسابقه زيبا هستم، چون رم در شرايط خوبي است و بار ديگر روي نوار پيروزي قرار گرفته است. باتيستوتا در رابطه با فيورنتينا گفت: فلورانسي ها روي جاده موفقيت قدم بر ميدارند و تيفوسي ها فوق العاده اي دارند. توتي بازيكن ارزشمندي است و در كنار جيلاردينو يك زوج موفق را در خط حمله تيم ملي تشكيل داده اند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

موراتي: رابطه ام با منچيني خوب است
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    ماسيمو موراتي اطمينان دارد اينتر در مدت زمان باقي مانده سري A او را به خواسته اش مي رساند و تاكيد مي كند رابطه اش با منچيني خوب است.
    مالك اينتر در مصاحبه اي باز هم از جاچينتو فاكتي دوست و رئيس باشگاهش حمايت كرد و اذعان داشت پالو و منچيني و بازيكناني كه در اختيار دارند بطور حتم هنوز هم يكي از شانس هاي قهرماني در اين فصل هستند. وي گفت: اين ما يك گروه عالي هستيم و هيچ چيز در اين نمرده است. نه انگيزه نه اميد براي قهرماني رابطه ام با منچيني فوق العاده خوب است و مشكلي با او ندارم. من روابطم را با باشگاه خيلي قويتر كرده ام و يقين دارم. در اين سال اينتر ناكامي ها را كنار خواهد زد و رقيب سرسختي براي يوونتوس و ميلان است.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تمجيد موجي از دل پيه رو
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    لوچانو موجي از آلساندرو دل پيه رو به عنوان يك ستاره ارزشمند نام مي برد و نمايش او را در بازي با هلند بي نظير توصيف كرد.
    مدير موفق يوونتوس در جمع خبرنگاران با تمجيد از كاپيتان بينكونري ها گفت: او فوق العاده است و در زمين مسابقه بي نظير كار مي كند. در بازي مقابل تيم ملي هلند يك نمايش عالي را اجرا كرد او با بازي خوب خود جواب همه مخالفانش را داد. من مطمئن هستم او يك ستاره بي رقيب است. وي در رابطه با بازي شنبه آينده مقابل رم گفت: اميدوارم هم توتي و هم كاسانو در اين ديدار حضورداشته باشند. اين بازيكنان موجب مي شوند تا تماشاگران بيشتري به استاديوم بيايند و ما از اين بابت خيلي خوشحال تر مي شويم. دوست دارم هر دوشنبه مقابل يوونتوس بازي كنند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ري هاگل 2 سال ديگر تمديد كرد
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اوتو ري هاگل ، سرمربي تيم ملي يونان تصميم گرفته تا دو سال ديگر هدايت قهرمانان يورو 2004 را به دست گيرد.
    واسيليس گاگاتيس، رياست اتحاديه فوتبال يونان در اين باره گفت: "تمديد قرارداد خبري بود كه همه يونان منتظر آن بودند. همه ما به اوتورهاگل احتياج داريم. او مي تواند ما را به جايي سوق دهد كه منتظر آن هستيم."
    ري هاگل نيز در خصوص اين تمديد گفت: پيشنهادات ديگري داشتم، اما قلب من در اينجا با يوناني ها مي تپد. بعد از گذراندن مدتي باآنها، حالا رابطه عاطفي خوبي با آنها برقرار كرده ام.
    تمديد قرارداد ري هاگل، جزو طولاني ترين قراردادهايي است كه در تيم ملي يونان رخ ميدهد و وي از سال 2001 سرمربيگري يونان را به دست گرفت و يونان را قهرمان يورو 2004 پرتغال نمود، گرچه يونان از راهيابي به مرحله فينال جام جهاني 2006 بازماند و در گروه خود جايگاه چهارم را كسب كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •