من هم 50 گیگابایت خرید کردم اما 40 گیگ اضافه نشد و پشتیبانی گفت 1 روزه اضافه میشه اما باز هم اضافه نشد و در تماس مجدد هم فرمودند خودشون اضافه میکنند و نیازی به تماس مجدد هم نیست.
منتظر میمونم ببینم چی میشه
من هم 50 گیگابایت خرید کردم اما 40 گیگ اضافه نشد و پشتیبانی گفت 1 روزه اضافه میشه اما باز هم اضافه نشد و در تماس مجدد هم فرمودند خودشون اضافه میکنند و نیازی به تماس مجدد هم نیست.
منتظر میمونم ببینم چی میشه
از نظر من بهترین مودمی هست که تا حالا داشتم مشکل قرمز شدن چراغ مودم از ISP هست نه از مودم مثلا با پارس آنلاین هیچ مشکلی نداشتم ولی با مخابرات چراغش قرمز میشد و IP نمیگرفت
تازه firmware جدید هم واسش اومده که گزینه " Retry PPP password on authentication error " بش اضافه شده که اگه به هر دلیلی اینترنت قطع بشه بصورت اتوماتیک تلاش میکنه تا دوباره کانکت بشه
درسته در مورد آپدیت جدیدش شنده بودم ولی موقع دانلود خیلی بهم ضرر میزد و حتی فایل هم دچار مشکل میشد دیگه بیخیالش شدم
البته من چند ماهی بعد از خریدش انداخته بودم یه گوشه
ولی بعد فکر کردم به عنوان اکسس پوینت ازش استفاده کنم که الانم دارم به عنوان اکسس پوینت استفاده میکنم خیلی عالی کارش
در مورد اون حرفتون که تقصیر کیه ، باید بگم که ما تو ایرانیم اینجا باید بگیم تقصیر مودمه به شرکت های نا محترم نباد تهمت زد
- - - Updated - - -
درسته در مورد آپدیت جدیدش شنده بودم ولی موقع دانلود خیلی بهم ضرر میزد و حتی فایل هم دچار مشکل میشد دیگه بیخیالش شدم
البته من چند ماهی بعد از خریدش انداخته بودم یه گوشه
ولی بعد فکر کردم به عنوان اکسس پوینت ازش استفاده کنم که الانم دارم به عنوان اکسس پوینت استفاده میکنم خیلی عالی کارش
در مورد اون حرفتون که تقصیر کیه ، باید بگم که ما تو ایرانیم اینجا باید بگیم تقصیر مودمه به شرکت های نا محترم نباد تهمت زد![]()
دوستان اونی که سرویس گیم فعال کردن میشه یک پینگ از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بزارن
دوستان من ۲۰ گیگ خریدم ، اولش ۱۵ گیگ اضافه نشد که که همون موقع زنگ زدم گفتم بهشون یه تیکت باز کردن به اصطلاح خودشون ، ۲ روز بعدش یعنی دیشب برام ۱۵ گیگ هدیه اضافه شد
------------------------------------
عزیزان هر کسی امتیاز باشگاه مشتریان پارس انلاین داره به هر میزان خریدارم ، از ۳۰ امتیاز تا هر چقدر که میخواد باشه خریدارم پیام کنید لطفا
اینکه:
من میخوام طرح 1ساله 12گیک 12هزار تومن بگیرم اگر من 12 گیگ رو تموم کردم میتونم هنوز یک سال تموم نشده مثلا یک ماه گذشته برم تغییر سرویس بدم و مثلا 128 نامحدود بگیرم ؟؟؟
و سوال دوم بچه های گیمر جواب بدن آیا سرعت دانلود 35-40 kb بدرد بازی آنلاین dota2 میخوره و میشه براحتی بازی کرد؟؟
با تشکر
بله میتونید هر زمان تغییر سرویس بدید
به نظر من ۴۰ کمه برای بازی ، حداقل ۱۰۰ باید باشه که بدون مشکل بازی کنید ( پینگ هم بسیار مهمه ، ۱۰۰۰۰ هم باشه پینگ بالا باشه ۲ زار نمیارزه برای بازی )
کلا 2730u چه سفید و چه مشکیش مشکل دارن من سفیدش رو دارم 10 دقیقه ای یک بار پرش لینک داره نویز باهاش روی 6 هست در حالی که با مودم تی پی لینک قدیمیم نویز روی 16 هست مشکیش البته چیپش برودکامه و از لحاظ قطعی مشکلی نداره ولی سری برودکام وای فایش مشکل داره و قطع میشه و اپدیت جدید هم جهت رفع همین مشکل بود که حل نشده فقط یجورایی کم رنگ ترش کردن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
تا الان که مودم رو داشتم پرش لینک اصلا نداشته و خیلی خوب بوده.
فقط چیزی که حالمو گرفت چیپستش بجای برودکام, ریلیتک هست!(رنگ مشکی)![]()
فک کنم رنگ مشکی همشون برودکام هستن
مطمئنی؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)