تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 278 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

اینقدر مسخره بازی در نیار
    اوه جدا؟!؟خوب حرفای مسخره نزن کسی که 132 تا پست زده معلومه چقد اهل علمه...البته اشتباه کردم...
    مدیران عزیز ا-س-پ-م

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

آقا اصلا هوش از سرم پرییییییییییییییییییییییی ییییییییییییید
    خودتون ببینین دیگه، من حرفی ندارم!!!

ینی از این بهتر برا گیم نمیشه :-) البته گیم توو لپ تاپ :-)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

خب این چقدر هست ؟؟؟ اگه تا 4500 باشه من میخرم

البته باید ببینیم با این صفحه نمایش چقدر شارژ نگه میداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خب این چقدر هست ؟؟؟ اگه تا 4500 باشه من میخرم

البته باید ببینیم با این صفحه نمایش چقدر شارژ نگه میداره
    قیمت که هنوز نزده، ولی فک کنم بالای 4.5 باشه قیمتش با این سخت افزار و ظواهر :-(
    راستی یه جایی خوندم که گرافیکش آنبرد نیس و از مادربرد جداس، این ینی امکان ارتقا گرافیک بعد از چند سال وجود داره به دست خودمون، فقط امیدوارم درست باشه و شایعه نباشه!
    اگه اینطور باشه واقعا غولیه واسه خودش...

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

دقیقا اگه 4/500 600 700 800900 5 تومن باشه مبخرمش
    ولی واج داگز رو رو high میره.......کاش کارت گرافیکش 4 گیگ بود ولی مهم gddr5 خیلی توپه پس فکر کنم پولامو جمع کنم اینو بخرم
    بیایین باهم اینو بخریم تا چندین سال ساپورتیمفعلا باید خودمان را بزنیم به خودشیرینی و در این صورت زیباست که میشه خرید....باید درسو از 6 ساعت بکنم 8 ساعتدوستان خر بخونید........خر خونی کنید

6. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دقیقا اگه 4/500 600 700 800900 5 تومن باشه مبخرمش
    ولی واج داگز رو رو high میره.......کاش کارت گرافیکش 4 گیگ بود ولی مهم gddr5 خیلی توپه پس فکر کنم پولامو جمع کنم اینو بخرم
    بیایین باهم اینو بخریم تا چندین سال ساپورتیمفعلا باید خودمان را بزنیم به خودشیرینی و در این صورت زیباست که میشه خرید....باید درسو از 6 ساعت بکنم 8 ساعتدوستان خر بخونید........خر خونی کنید

دوستان این لپتاپ حداقل1800دلاره (و با توجه به قیمت رقیبش که مکبوک رتینا 15 باشه راحت تا 2000 و بالاتر هم ممکنه قیمت بخوره)
    که خیلی ارزون در بیاد 7 -8 میلیون بشه

(به قیمت های قبلی سری زنبوک یه نگاهی بندازین مثل ux302 که تازه اون فقط گرافیک انبورد داشت!)
    اما نکته بد تر اینه که از ux31 به بعد 3 سری زنبوک معرفی شده که هیچ کدوم وارد نشدن
    قیمت که هنوز نزده، ولی فک کنم بالای 4.5 باشه قیمتش با این سخت افزار و ظواهر :-(
    راستی یه جایی خوندم که گرافیکش آنبرد نیس و از مادربرد جداس، این ینی امکان ارتقا گرافیک بعد از چند سال وجود داره به دست خودمون، فقط امیدوارم درست باشه و شایعه نباشه!
    اگه اینطور باشه واقعا غولیه واسه خودش

بعیده روی مادربرد نباشه چون این موضوع معمولا فقط تو سری گیمینگ و لپتاپ های ورک استیشن هست و ضخامت این لپتاپ خیلی کمه واسه این موضوع

8. این کاربر از Akom@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقا یه سوال تفاوت بین mq و hq در پسوند cpu چیست؟ کدوم قویتره؟ تفاوتشون چیه؟ فقط میدونم منظوراز q چهار هسته ای بودنشه اون حرف دیگه یعنی چی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا یه سوال تفاوت بین mq و hq در پسوند cpu چیست؟ کدوم قویتره؟ تفاوتشون چیه؟ فقط میدونم منظوراز q چهار هسته ای بودنشه اون حرف دیگه یعنی چی؟
    تفاوت عمده ای ندارن و کمی در معماری تفاوت دارن
    مثلا کلاک سری hq کمی بالاتر تنظیم میشه تا از نظر عملکرد با mq یکسان باشه
    ضمنا گرافیک آنبود hq میتونه بهتر باشه و اگر اشتباه نکنم تا iris 5200 رو هم برخلاف mq ساپورت میکنه

hq ، bga هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و mq هم pga
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از Akom@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من که دیگه قید N550JK رو فعلا زدم و عاشق شاه اولترابوک جدید ایسوس ینی NX500 شدم!!! ولی گفتم طبق گذشته باز یه فیدی که از N550JK دیدم رو نقل قول کنم تا شاید دوستانی که میخوان بخرن راحت تر انتخاب کنن...
    این فید از آقای اسدی هس و نقل قول میشه:

سلام من اين لپ تاپ رو چند روزي ميشه كه خريدم، ميخواستم يه فيد به دوستان بدم شايد كمك كننده باشه تو تصميم گيري (از 100 نمره دادم به قسمت هاي مختلف و بيشتر نكات منفي رو ذكر ميكنم. تعريف و تمجيد ها رو به اندازه كافي شنيدين!) كيفيت ساخت: 80 ( كف لپ تاپ فلزي هست بر خلاف معمول كه همه پلاستيكين كه خوب نيست هم داغ ميشه هم بدجور اثر انگشت رو جذب ميكنه و اينكه فوق العاده خش پذير هست پس كاملا بايد حواستون باشه لپ تاپ رو كجا ميزارين! --- لولاي يك تيكه متصل كننده صفحه نمايش به بدنه، پلاستيكيه و كيفيت سطح خوبي نسبت به بقيه بدنه دستگاه نداره) كيبورد: 75 (ارتفاع دكمه ها يكم زياده و سفتيي كه زير انگشت حين فشار دادن دكمه ها حس ميشه با هم فرق داره و دكمه هاي دو طرف سفت ترن،جنس پلاستيك دكمه ها نرمال هست و چيز شاهكاري نيست اما راضي كنندست. كلا كيبرد اول اپل بعد سوني خدا بيامرز) تاچ پد: 65 (تاچ پد لق نميخوره و مستحكمه ولي فاصله اضلاع تاچ پد از چارچوبي كه براش تو بدنه در نظر گرفتن يكسان نيست و Gap هاي موجود يه جاهايي كم هستن و يه جاهايي زياد. متاسفانه قسمت بالاي تاچ پد دستگاه من به اندازه يه عدس برآمده هست كه اگه از زاويه تو نور نگاه كني كاملا مشخصه كه نميدونم چيه! ولي اميدوارم مال بقيه اينجوري نباشه... و اينكه راست كليك خيلي نرم و خوب نيست. كلا ايراده! فقط بزرگه همين!) دي وي دي درايو: 70 ( يكم كج سر جاش نصب شده! يعني انتهاي درب درايو وقتي بسته است يكم بيرون ميمونه به اندازه 1 ميليمتر ولي چون نقره ايه به چشم مياد. از لحاظ قدرت و سوسول نبودن بايد بگم خوبه ولي عالي نيست. اين مشكل هميشگي ايسوس بوده و تو اين زمينه هيچ برندي به پاي HP نميرسه، يعني دي وي دي درايو در حد تراكتور!) صفحه نمايش: 95 (زاويه ديد باورنكردنيه و عاليه. كنتراست و اشباع رنگ ها فوقالعادست فقط رنگ مشكي خيلي در حد بقه نيست كه چون صفحه تاچ هست و بازتاب نور بالايي داره تو تصاوير تيره اين موضوع بيشتر به چشم مياد. تاچ صفحه كالا دقيق و حساسه) انتقال دما: 70 (با توجه به تعريف هايي كه در اين زمينه شده بود انتظار بيشتري داشتم. بالاي كيبورد متمايل به سمت چپ حين كار سنگين بيش از حد داغ ميشه! جوري كه ديگه كم كم نگران ميشي!! ولي خوب با اين سخت افزار توقع بيش از اين هم جايز نيست...) نويز فن هاي خنك كننده: 100 (بينهايت ساكت و آرومه اين لپ تاپ حتي موقع اجراي بازيهاي سنگين، يعني حال كردم!) سخت افزار به جز گرافيك: 95 (همه چيز عالي و با ثبات و پر قدرت) گرافيك: 90 (من ‍COD ghosts و NFS rivals و MAX PAYNE 3 رو نصب كردم و همشون رو با رزولوشن فول اچ دي و حالت اولترا بدون لگ اجرا كردم، ولي شيدر ميتونست بهتر باشه) اميدوارم مفيد بوده باشه. يا حق

13. 3 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

من که دیگه قید N550JK رو فعلا زدم و عاشق شاه اولترابوک جدید ایسوس ینی NX500 شدم!!! ولی گفتم طبق گذشته باز یه فیدی که از N550JK دیدم رو نقل قول کنم تا شاید دوستانی که میخوان بخرن راحت تر انتخاب کنن...
    این فید از آقای اسدی هس و نقل قول میشه:

سلام من اين لپ تاپ رو چند روزي ميشه كه خريدم، ميخواستم يه فيد به دوستان بدم شايد كمك كننده باشه تو تصميم گيري (از 100 نمره دادم به قسمت هاي مختلف و بيشتر نكات منفي رو ذكر ميكنم. تعريف و تمجيد ها رو به اندازه كافي شنيدين!) كيفيت ساخت: 80 ( كف لپ تاپ فلزي هست بر خلاف معمول كه همه پلاستيكين كه خوب نيست هم داغ ميشه هم بدجور اثر انگشت رو جذب ميكنه و اينكه فوق العاده خش پذير هست پس كاملا بايد حواستون باشه لپ تاپ رو كجا ميزارين! --- لولاي يك تيكه متصل كننده صفحه نمايش به بدنه، پلاستيكيه و كيفيت سطح خوبي نسبت به بقيه بدنه دستگاه نداره) كيبورد: 75 (ارتفاع دكمه ها يكم زياده و سفتيي كه زير انگشت حين فشار دادن دكمه ها حس ميشه با هم فرق داره و دكمه هاي دو طرف سفت ترن،جنس پلاستيك دكمه ها نرمال هست و چيز شاهكاري نيست اما راضي كنندست. كلا كيبرد اول اپل بعد سوني خدا بيامرز) تاچ پد: 65 (تاچ پد لق نميخوره و مستحكمه ولي فاصله اضلاع تاچ پد از چارچوبي كه براش تو بدنه در نظر گرفتن يكسان نيست و Gap هاي موجود يه جاهايي كم هستن و يه جاهايي زياد. متاسفانه قسمت بالاي تاچ پد دستگاه من به اندازه يه عدس برآمده هست كه اگه از زاويه تو نور نگاه كني كاملا مشخصه كه نميدونم چيه! ولي اميدوارم مال بقيه اينجوري نباشه... و اينكه راست كليك خيلي نرم و خوب نيست. كلا ايراده! فقط بزرگه همين!) دي وي دي درايو: 70 ( يكم كج سر جاش نصب شده! يعني انتهاي درب درايو وقتي بسته است يكم بيرون ميمونه به اندازه 1 ميليمتر ولي چون نقره ايه به چشم مياد. از لحاظ قدرت و سوسول نبودن بايد بگم خوبه ولي عالي نيست. اين مشكل هميشگي ايسوس بوده و تو اين زمينه هيچ برندي به پاي HP نميرسه، يعني دي وي دي درايو در حد تراكتور!) صفحه نمايش: 95 (زاويه ديد باورنكردنيه و عاليه. كنتراست و اشباع رنگ ها فوقالعادست فقط رنگ مشكي خيلي در حد بقه نيست كه چون صفحه تاچ هست و بازتاب نور بالايي داره تو تصاوير تيره اين موضوع بيشتر به چشم مياد. تاچ صفحه كالا دقيق و حساسه) انتقال دما: 70 (با توجه به تعريف هايي كه در اين زمينه شده بود انتظار بيشتري داشتم. بالاي كيبورد متمايل به سمت چپ حين كار سنگين بيش از حد داغ ميشه! جوري كه ديگه كم كم نگران ميشي!! ولي خوب با اين سخت افزار توقع بيش از اين هم جايز نيست...) نويز فن هاي خنك كننده: 100 (بينهايت ساكت و آرومه اين لپ تاپ حتي موقع اجراي بازيهاي سنگين، يعني حال كردم!) سخت افزار به جز گرافيك: 95 (همه چيز عالي و با ثبات و پر قدرت) گرافيك: 90 (من ‍COD ghosts و NFS rivals و MAX PAYNE 3 رو نصب كردم و همشون رو با رزولوشن فول اچ دي و حالت اولترا بدون لگ اجرا كردم، ولي شيدر ميتونست بهتر باشه) اميدوارم مفيد بوده باشه. يا حق
    داداش شما اگه ایسوس nx500 بگیری منم میگیرم.....شما بزرگ مایی و بنده ی حقیر تاجایی که میتونم از شما تقلید میکنم(جسارت نشه).......در کل با توجه به اون چیزی که دوست عزیزمون akoman گفته بودن 1800 دلار ضرب در سه میشه 5 ملیون 400 یا فوقش 500...پس حالا که ما داریم پول میدیم یه 1/5 رو این بزاریم.......
    راستی خیلی ممنون که انقد سریع share کردی و به قول خودت بازتاب کردیحالا انتخاب خیلی سخت شد کامپیوتر یا لپ تاپ......باید منتظر بمونیم ولی این هرگز مثله گیم تو کامپیوتر نمیشه
    ولی با این مشخصات فکر کنم بتونه watch dogs رو رو اولترا بره......من فقط میخوام watch dogs رو نصب کنم و برای runش رو اوترا هر کاری میکنمالبته فقط ac unity و WD و SC black list ولی از همه مهم تر watch dogs........تازه داشت تو دیجی کالا یه ویدیو در باره leap motion میگفت خیلی توپ بود.....راستی به نظرتون با این مشخصات میتونه watch dogs رو ultra بدون افت فریم بازی کنه؟!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •