- من حرفهای کریمی را قبول ندارم چرا که هر فوتبالیست تواناییهای خاص خودش را دارد
- شما در دنیا نمیتوانید بازیکنی را پیدا کنید که هم شوت بزند، هم دریبل بزند، هم تکنیکی باشد، هم گلزن باشد و تمامی کارها را انجام دهد
- دایی گلزن فوقالعادهای بود، سرعت خوبی داشت، ضربات سر را عالی میزند و به عنوان یک مهاجم کارش را بلد بود
- امکان ندارد که دایی در دوران بازیگریاش دریبل نزده باشد. او حتما این کار را کرده ولی خصوصیات بازی او طوری نبود که تکنیکی و دریبلزن باشد.او به طور حتم یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایران است
- من ندیدم که او با بازیکنی برخورد تند و زننده داشته باشد. من در دو بار در دوران بازیگریام با دایی حرفم شد ولی در آن سالها با من هم برخورد بدی نداشت.شاید من یک رقیب جدی برایش بودم ولی برخورد بدی با من نداشت.
- همه ما در دوران بازیگری خود ایرادهایی داشتیم و الان هم داریم و اینکه بخواهیم گذشته را دوباره به یاد بیاوریم و بعضی از حرفها را بزنیم درست نیست
- اگر دایی بازیکنی بود که دریبل نمیزد پس خیلی نابغه بوده که بدون دریبل زدن آقای گل دنیا شد و 109 گل زد.
- زدن این همه گل شانسی نیست و باید قبول کرد که دایی نابغه است.او گل هایی به کره،کویت،عربستان و تیم های دیگر زد و در اروپا هم گل هایی به یاد ماندنی از دایی دیدیم
- دایی یکی از بازیکنان استثنایی تاریخ است که از فرصت های 10 درصدی هم گل می ساخت