تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 249 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

1

خب بازم این فرصت به پرسپولیس داده شد تا به جمع اصلی مدعی ها برگرده!

حتی با برد احتمالی سپاهان و 49 امتیازی شدن این تیم، بازهم این پرسپولیس هست که باید حتما صبا رو شکست بده و 48 امتیازی بشه

تا فقط 3 امتیاز با صدر فاصله داشته باشه! بازی های رو در روی بالای جدولی ها بازم یک فرصت برای پرسپولیس محسوب میشه

به امید پیروزی و..

2. 6 کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

خوب خوشبختانه با نتايج امروز بازم همه چيز به نفع پرسپوليس شد به شرطي كه تيم بتونه از فرصتي كه بازم براش مهيا شده استفاده بكنه . ديگه وقتي براي امتياز از دست دادن وجود نداره الان بهترين فرصته كه بچسبيم به بالاي جدول! رقبامون بازيهاي سختشون هنوز باقي مونده انصافا پرسپوليس بازيهاي مناسبي داره تا پايان فصل. به نظرم اگه پرسپوليس تو اين بازيها 50 درصد توانشم بزاره ميتونه برنده بشه. با اينكه سخته ولي اگه همه بازيهاي باقي مونده رو ببريم به احتمال زياد به جايگاه اصليمون برميگرديم انشا الله.

اينم بگم كه واقعا بايد براي اين فوتبال ايران تاسف خورد شما ببين توي اين هفته هاي حساس پاياني ليگ همه تيمها شدن جزيره ارامش پرسپوليس هر روز يه حاشيه جديد براش درست ميشه حتي قراره برنامه نود هفته بعد به مشكلات پرسپوليس رسيدگي كنه، قطعا در اين برنامه حرفايي زده ميشه كه يك عده بايد پاسخ گو باشن به همين راحتي بازم پرسپوليسو وارد حاشيه وبحرانهاي جديد ميكنن. اين محمد مايلي كهنم كه ديگه شورشو در اورده دوستو دشمن اين مواقع مشخص ميشن( هر چند مايلي كهن از خيلي قبل تر خودشو نشون داده بود ولي اين علي كريمي هم به موقع شروع ميكنه به حرف زدن انگار با هم هماهنگ ميكنن برخي از افراد براي حاشيه سازي!) مايلي كهن يادمون نرفته يك بار فرموده بودند من پرسپوليسي نيستم نميدونم از اين تيم چي ميخواد خدا داند.

اميد وارم تيم دايي كه واقعا شايسته قهرماني هست بتونه از پس حاشيه ها بر بياد چون مسير قهرماني براي پرسپوليس هموارتر شده. من حرفاي قبلمو تكرار ميكنم حريف امسال پرسپوليس براي قهرماني خود پرسپوليسه اگه بتونن حاشيه ها رو جمع كنن به مشكلاتي كه براشون بصورت لحظه اي وانلاين! عده اي درست ميكنن توجه نكنن و به كارشون برسن جز تيم پرسپوليس يقين بدونيد تيمي شايسته قهرماني نخواهد بود.
    Last edited by ragbar12; 19-02-2014 at 18:49.

4. 9 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

1

خوب خوشبختانه با نتايج امروز بازم همه چيز به نفع پرسپوليس شد به شرطي كه تيم بتونه از فرصتي كه بازم براش مهيا شده استفاده بكنه . ديگه وقتي براي امتياز از دست دادن وجود نداره الان بهترين فرصته كه بچسبيم به بالاي جدول! رقبامون بازيهاي سختشون هنوز باقي مونده انصافا پرسپوليس بازيهاي مناسبي داره تا پايان فصل. به نظرم اگه پرسپوليس تو اين بازيها 50 درصد توانشم بزاره ميتونه برنده بشه. با اينكه سخته ولي اگه همه بازيهاي باقي مونده رو ببريم به احتمال زياد به جايگاه اصليمون برميگرديم انشا الله.

اينم بگم كه واقعا بايد براي اين فوتبال ايران تاسف خورد شما ببين توي اين هفته هاي حساس پاياني ليگ همه تيمها شدن جزيره ارامش پرسپوليس هر روز يه حاشيه جديد براش درست ميشه حتي قراره برنامه نود هفته بعد به مشكلات پرسپوليس رسيدگي كنه، قطعا در اين برنامه حرفايي زده ميشه كه يك عده بايد پاسخ گو باشن به همين راحتي بازم پرسپوليسو وارد حاشيه وبحرانهاي جديد ميكنن. اين محمد مايلي كهنم كه ديگه شورشو در اورده دوستو دشمن اين مواقع مشخص ميشن( هر چند مايلي كهن از خيلي قبل تر خودشو نشون داده بود ولي اين علي كريمي هم به موقع شروع ميكنه به حرف زدن انگار با هم هماهنگ ميكنن برخي از افراد براي حاشيه سازي!) مايلي كهن يادمون نرفته يك بار فرموده بودند من پرسپوليسي نيستم نميدونم از اين تيم چي ميخواد خدا داند.

اميد وارم تيم دايي كه واقعا شايسته قهرماني هست بتونه از پس حاشيه ها بر بياد چون مسير قهرماني براي پرسپوليس هموارتر شده. من حرفاي قبلمو تكرار ميكنم حريف امسال پرسپوليس براي قهرماني خود پرسپوليسه اگه بتونن حاشيه ها رو جمع كنن به مشكلاتي كه براشون بصورت لحظه اي وانلاين! عده اي درست ميكنن توجه نكنن و به كارشون برسن جز تيم پرسپوليس يقين بدونيد تيمي شايسته قهرماني نخواهد بود.
    بعد بازی با فجر من یه تحیلی داشتم!! :

یحیی دو تا بازی 6 امتیازی داره! فولاد و اس تهران، دو تاشون رو بزنه بعد با گسترش و آخرش سپاهان!

سپاهان: مس - سایپا - ملوان - نفت

اس تهران: ملوان - نفت - فولاد - تراکتور

فولاد: نفت - تراکتور - اس تهران - گسترش

پرسپولیس: صبا - داماش - راه آهن - اس خوزستان

یجورایی بخت نفت و سپاهان بیشتره!!

همونطور که گفتم بدبینانه هم اینه که بازی های پیش رو اصلاً نمی تونه آسون باشه! ( با توجه به نتیجه بازی با فجر! )
    آخه میدونی چیه، جوری پرسپولیس رو زدن که ممکنه هر اتفاقی تو بازی های آینده رخ بده!

البته باید گفت بازی با صبا و داماش 6 امتیازی هست چون راه آهن بخاطر سقوط نکردن خیلی انگیزه داره! اس خوزستان هم که دیگه..!
    در کل، خوب تموم کردن فصل هم مهمه ، همه چی که این فصل نیست درسته ؟؟
    به امید پیروزی

6. 4 کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

خداداد عزیزی ؛
    - من حرف‌های کریمی را قبول ندارم چرا که هر فوتبالیست توانایی‌های خاص خودش را دارد
    - شما در دنیا نمی‌توانید بازیکنی را پیدا کنید که هم شوت بزند، هم دریبل بزند، هم تکنیکی باشد، هم گلزن باشد و تمامی کارها را انجام دهد
    - دایی گلزن فوق‌العاده‌ای بود، سرعت خوبی داشت، ضربات سر را عالی می‌زند و به عنوان یک مهاجم کارش را بلد بود
    - امکان ندارد که دایی در دوران بازیگری‌اش دریبل نزده باشد. او حتما این کار را کرده ولی خصوصیات بازی او طوری نبود که تکنیکی و دریبل‌زن باشد.او به طور حتم یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایران است
    - من ندیدم که او با بازیکنی برخورد تند و زننده داشته باشد. من در دو بار در دوران بازیگری‌ام با دایی حرفم شد ولی در آن سال‌ها با من هم برخورد بدی نداشت.شاید من یک رقیب جدی برایش بودم ولی برخورد بدی با من نداشت.
    - همه ما در دوران بازیگری خود ایرادهایی داشتیم و الان هم داریم و اینکه بخواهیم گذشته را دوباره به یاد بیاوریم و بعضی از حرف‌ها را بزنیم درست نیست
    - اگر دایی بازیکنی بود که دریبل نمی‌زد پس خیلی نابغه بوده که بدون دریبل زدن آقای گل دنیا شد و 109 گل زد.
    - زدن این همه گل شانسی نیست و باید قبول کرد که دایی نابغه است.او گل هایی به کره،کویت،عربستان و تیم های دیگر زد و در اروپا هم گل هایی به یاد ماندنی از دایی دیدیم
    - دایی یکی از بازیکنان استثنایی تاریخ است که از فرصت های 10 درصدی هم گل می ساخت

8. 9 کاربر از Lord-Voldemort بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هی میخام هیچی نگم، اما نمیتونم
    آدمی کثیف تر از این مایلی کهن توی فوتبال ما هست؟؟؟

نه واقعا، ننگی بالاتر از پرسپولیسی بودن مایلی کهن داریم؟؟؟

10. 6 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به امید موفقیت پرسپولیس
    نتایج اخیر قشنگ میتونه تیم رو شارژ کنه

دم خداداد عزیزی هم حسابی گرم، مردونگی کرده با مصاحبه اش، این جور مواقع حمایت و پاسخ دادن دوستای آدم خیلی بهتر از جواب دادن خود طرف جواب میده
    دمش گررررم

Sent from Nokia Lumia 920 using Tapatalk

12. 4 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من هی میخام هیچی نگم، اما نمیتونم
    آدمی کثیف تر از این مایلی کهن توی فوتبال ما هست؟؟؟

نه واقعا، ننگی بالاتر از پرسپولیسی بودن مایلی کهن داریم؟؟؟
    یعنی از شما این حرف رو انتظار نداشتم مایلی کهن چه کار کثیفی تو فوتبال کرده؟ یادمون باشه هیچ وقت معلوم نشد قهرمانی چی شد و دایی هیچی نشد یادمون نره دایی با یه بنده خدا که ب.ز هست کار اق..... میکنه
    ننگ بالاتر زیاد داریم مثل امثال غمخوارو... و میشه گفت به نوعی دایی که یادم نرفته نیومد با کاشانی تو نود رو در رو حرف برنه ولی بعد ها تو رستوران تو سعادت اباد با هم نهار خوردن . دایی هنوز یادم هست که چطور کریم رو مجبور به خداحافظی کرد .
    کلا کاری ندارم ننگ کی هست وای تا وقتی پول تو فوتبال از بودجه دولتی و کارخانه های دولتی هست وضع فوتبال همین هست و هیچ پیشرفتی شاهد نیستیم چون پول بی حساب و کتاب خرج میشه و در نتیجه میشه 50 میلیون خرج 3 ماه میشه تا از گشنگی نمرن و میان تو برنامه تلویزیونی به قشر رفتگر توهین میشه.
    از موضوع دور نیشیم به عنوان یه پرسپولیسی هنوز دوست دارم پرسپولیس قهرمان بشه و اعتفاد دارم و همه جا هم میگم اگه استقلال قهرمان بشه به قطعیت میگم فوتبال درپیتی داریم گه در حال پسرفت هست لی و در کل قهرمانی حق فولاد میدونم و امیدوارم سهمیه بگیریم.

14. 4 کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یعنی از شما این حرف رو انتظار نداشتم مایلی کهن چه کار کثیفی تو فوتبال کرده؟ یادمون باشه هیچ وقت معلوم نشد قهرمانی چی شد و دایی هیچی نشد یادمون نره دایی با یه بنده خدا که ب.ز هست کار اق..... میکنه

ننگ بالاتر زیاد داریم مثل امثال غمخوارو... و میشه گفت به نوعی دایی که یادم نرفته نیومد با کاشانی تو نود رو در رو حرف برنه ولی بعد ها تو رستوران تو سعادت اباد با هم نهار خوردن . دایی هنوز یادم هست که چطور کریم رو مجبور به خداحافظی کرد .

کلا کاری ندارم ننگ کی هست وای تا وقتی پول تو فوتبال از بودجه دولتی و کارخانه های دولتی هست وضع فوتبال همین هست و هیچ پیشرفتی شاهد نیستیم چون پول بی حساب و کتاب خرج میشه و در نتیجه میشه 50 میلیون خرج 3 ماه میشه تا از گشنگی نمرن و میان تو برنامه تلویزیونی به قشر رفتگر توهین میشه.

از موضوع دور نیشیم به عنوان یه پرسپولیسی هنوز دوست دارم پرسپولیس قهرمان بشه و اعتفاد دارم و همه جا هم میگم اگه استقلال قهرمان بشه به قطعیت میگم فوتبال درپیتی داریم گه در حال پسرفت هست لی و در کل قهرمانی حق فولاد میدونم و امیدوارم سهمیه بگیریم.

البته یه نکته ای بگم، فساد و کثافت کاری تو فوتبالمون زیاده، مایل کهن رو تا اونجایی که خاطرم هست تو اینجور مسائل پاکه، مشکل اصلی اش اخلاق و نوع رفتارش هست که من خودم شدیدا باهاش مشکل دارم ( ایضا اخلاق دایی و کریمی)

حالا اینکه بچه ها رو این مسئله حساس هستن، بیشتر به نظر من همون قبح اخلاق بد هست که بیشتر از عمل بده، یه جورایی همون بهشت و جهنم اخلاق و اعمال که ماله اخلاق خفن تره
    یه جورایی رفتار اینجوری مخصوصا از یه پرسپولیسی در برابر پرسپولیس، خیلی تو ذوق میزنه، اینکه دایی رو قبول ندارن و نقد دارن بهش دلیل موجهی برای هوادار نیست که هر روز از این اداها در بیارن، مخصوصا وقتی طرف خودش هم آنچنان چهره موجه اخلاقی نداشته باشه

حفظ آبرو و احترام همکار، مربی. بازیکن و شاگرد و ... تو رسانه ها، خود منتقد رو بزرگ و محترم میکنه،مثلا همین مایلی یا کریمی تو این چند وقت به نظر من خودشون در نظر خیلی از هوادارا کوچیک کرده ان و شاید دایی رو محبوب تر

Sent from Nokia Lumia 920 using Tapatalk

16. 5 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مایلی کهن اگه دلش برای هوادار و همون کارگر شهرداری که شاید هوادار پرسپولیس باشه می سوخت باید اینکارش را می ذاشت وقتی که تکلیف قهرمان و سهمیه مشخص شده بود
    به نفس کارش کاری ندارم(شاید حتی از حمایتش از کارگران شهرداری خوشم اومد)اما الآن وقتش نبود،دایی همینطوری تمرکز نداره و در حال دشمن تراشی تو ذهن خودش هست چه برسه اینکه یکی مثل مایلی کهن یا کریمی اینجور کارها را الآن انجام بدن
    Last edited by وین رونی; 20-02-2014 at 23:21.

18. 5 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بازي با صبا مهمترين بازي فصل ما خواهد بود

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مطمئنا بازي فردا حساس‌ترين و مهمترين بازي فصل ما خواهد بود.
    علي دايي در نشست خبري پيش از ديدار تيمش مقابل صباي قم اظهار داشت: مطمئنا بازي فردا حساس‌ترين و مهمترين بازي فصل ما خواهد بود. ما روي اين بازي حساب باز کرده‌ايم و 3 امتيازش مي‌تواند ما را به بالاي جدول برساند. پيروزي در اين بازي ما را براي 3 بازي آينده اميدوارتر مي‌کند. باز هم تکرار مي‌کنم ديدار با صبا مهمترين بازي فصل ما است.

به گزارش تسنيم، وي ادامه داد: بعد از ديدار با فجر تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم و بازيکنان با جان و دل تمرين کردند. صبا هم تيم خوبي است و ما ديدار دشواري با آنها خواهيم داشت. با توجه به اطلاعاتي که دارم به صبايي‌ها براي بردن ما قول‌هايي داده‌اند و قطعا آنها همه تلاش‌شان را مي‌کنند تا 3 امتياز بازي را بگيرند البته ما اگر بازي خودمان را انجام دهيم و اسير بدشانسي نشويم مي‌توانيم 3 امتياز را بگيريم و دوباره به بالاي جدول برگرديم.

سرمربي پرسپوليس تصريح کرد: نتايج صورت گرفته در اين هفته از ليگ ما را به آينده اميدوار کرد و در حال حاضر سرنوشت‌مان دست خودمان است به همين خاطر مي‌خواهيم در بازي‌هاي آتي نتيجه لازم را بگيريم.

دايي در واکنش به حرکت روز گذشته محمد مايلي کهن که با لباس رفتگري بازي ملوان و استقلال را از نزديک تماشا کرد، گفت: اصلا دوست نداشتم راجع به اين مسائل صحبت کنم اما براي اينکه ذهن مردم روشن شود، حرف‌هايم را مي‌زنم. مردم ما شعورشان بسيار بالا است و به راحتي خيلي از حرکات را تشخيص مي‌دهند. نمي‌خواهم راجع به کسي که گرفتن سهميه آسيايي پرسپوليس برايش اهميت ندارد و اين مسائل را در مصاحبه خود هم اعلام مي‌کند، حرفي بزنم. کسي که فقط به فکر منافع خودش است و اصلا به مردم و پرسپوليس کاري ندارد و اتفاقا اين موضوع را هم علنا اعلام مي‌کند. اين آقا افکارش با افکار مردم فاصله دارد.

وي ادامه داد: آقايان راجع به صحبت‌هاي من حرکات عوام فريبانه انجام دادند اما خوشبختانه مردم ما باهوش‌تر از اين صحبت‌ها هستند. شما اگر صحبت‌هاي مرا يک بار ديگر بازنگري کنيد، متوجه مي‌شويد که من به کسي توهين نکردم. اتفاقا من هميشه عنوان کردم که گذشته خود را فراموش نمي‌کنم و هيچ وقت يادم نمي‌رود که چطور وارد دانشگاه شدم و درس خواندم.

سرمربي پرسپوليس تصريح کرد: متاسفانه از صحبت‌هاي من سوءاستفاده شد. من مي‌خواستم فاصله طبقاتي را در جامعه خودم مطرح کنم که عين واقعيت است. در جامعه ما فردي وجود دارد که ماهي 500 هزار تومان حقوق مي‌گيرد و کسي هم هست که بالاي 100 ميليون تومان و بيشتر پول مي‌گيرد که اين فاصله طبقاتي را مي‌رساند. مسلما جامعه ما تمام قشرها را نياز دارند چه کارگر شهرداري و چه پزشک.

دايي با بيان اين مسئله که اگر در جامعه پزشک و يا کارگر شهرداري وجود نداشته باشد آن جامعه دچار مشکل مي‌شود، تاکيد کرد: در برنامه‌اي به من 7، 8 دقيقه فرصت مي‌دهند و تازه در ميان حرف‌هاي من هم وارد مي‌شوند. چه کار بايد مي‌کردم؟ من نه تنها هيچ توهيني نکردم بلکه دست همه خدمتگزاران را هم بوسيده‌ام. من معتقدم هر چيزي که دارم اول از خداوند است و بعد دعاي خير مردم اما آقايان بايد بدانند که دوره انجام حرکات عوام‌فريبانه تمام شده است.

وي ادامه داد: متاسفانه کسي اين صحبت‌ها را مطرح مي‌کند که به خاطر منافع خودش هر روز رنگ عوض مي‌کند و ديگر مورد قبول جامعه نيست شما فکر مي‌کنيد چرا مردم کسي مثل مرحوم ناصر حجازي را دوست داشتند؟ چون او يک‌رنگ بود و تيپ و قيافه قبل و بعد از انقلابش فرقي نمي‌کرد اما شما قبل از انقلاب يک مدل بوديد و بعد از انقلاب يک مدل ديگر که متاسفانه من نبايد خيلي از مسائل را عنوان کنم اما خوب است که من هم فردا يک تي‌شرتِ کاليفرنيا و آمريکا بپوشم؟ اين قدر به شعور مردم توهين نکنيد و به خاطر اينکه مقاصد سوء خود را پيش ببريد از لباس کارگران زحمتکش شهرداري سوءاستفاده نکنيد.

سرمربي پرسپوليس تصريح کرد: دست شما براي همه مردم رو شده و همه شما را مي‌شناسند. خوشبختانه ديگر اين‌گونه حرکات مورد مقبوليت نيست و جامعه آن را قبول نمي‌کند.

دايي ضمن تشکر از تمام پيشکسوتاني که از پرسپوليس حمايت کردند، گفت: از تمام آنهايي که از ما حمايت کردند تشکر مي‌کنم و دست‌شان درد نکند. حمايت آنها و مردم بوده که هميشه پشت ما بوده و من دست کساني که پرسپوليس را حمايت کردند را مي‌بوسم که نگذاشتند اين تيم اسير حاشيه شود.

وي در مورد اينکه تيمش مقابل صبا محروم و يا مصدومي دارد يا نه، اظهار داشت: متاسفانه سيدجلال حسيني، مهرداد کفشگري، اميد عاليشاه و محسن مسلمان را در اختيار ندرايم اما تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته‌ايم تا بتوانيم با دست پر از زمين خارج شويم.

سرمربي پرسپوليس در خصوص صحبت‌هاي علي فتح‌الله‌زاده و اينکه آيا خودش و رويانيان نمي‌توانستند مانع از اعتصاب بازيکنان پرسپوليس شوند اظهار داشت: اين مسائل براي گذشته است و نمي‌خواهم وارد آن شوم. تيم ما احتياج به آرامش دارد اما حداقل اگر کسي از ما حمايت نمي‌کند ديگر از پشت به خنجر نزند چون ظرفيت از پشت خنجر خوردن‌مان تکميل شده و لااقل آقايان از جلو خنجر بزنند و يا مسائل را رودرو مطرح کنند. متاسفانه آن قدر در اين مدت صحبت‌هاي ضد و نقيض مطرح شد و من و بازيکنانم را پولکي قلمداد کردند که نمي‌دانم چه بگويم.

دايي در ادامه انتقاداتش اظهار داشت: شما مي‌توانيد از آقاي صالحي مديرعامل نفت آبادان بپرسيد که چه کسي در ماهشهر براي نيم فصل از اين باشگاه درخواست 800 ميليون کرد. کسي که باعث سقوط 5 تيم به ليگ يک شده و بايد به او تنديس پنجه طلايي را دارد که تيم‌هاي پيکان، شهرداري تبريز، سايپا، گهر و فولاد را به ليگ يک فرستاد. شما مي‌دانيد اين تيم‌ها پس از سقوط به ليگ يک چقدر ضرر کردند؟

وي ادامه داد: قيمت يک تيم ليگ برتري 16،17 ميليارد تومان است اما قيمت يک تيم ليگ يکي نهايتا 4 ميليارد تومان است. حالا ببينيد اين آقا 5 تيم را 12 ميليارد تومان متضرر مي‌کند و بعد براي نيم فصل 800 ميليون تومان مي‌خواهد. او اگر جاي مربيان ديگر بود چقدر پول مي‌گرفت؟

سرمربي پرسپوليس در خصوص آمار و ارقامي که مايلي‌کهن از آن صحبت مي‌کند، تصريح کرد: وقتي مي‌گويم خنجر نزنيد براي همين است که چطور اسناد دولتي به صورت غلط بايد در اختيار اشخاص قرار بگيرد؟ به نظر من سازمان بازرسي کل کشور و مسئولان ذيربط بايد به اين مسئله ورود کنند که چرا اسناد دولتي دست برخي از افراد است که از آن سوء استفاده کنند و قبل از بازي حساس پرسپوليس عليه ما صحبت کنند؟

دايي ادامه داد: آقايان راجع به بازيکنان هم اظهار نظر مي‌کنند و نمي‌دانم چه کسي به آنها اين اجازه را داده است؟ فقط براي برنامه‌اي متاسف هستم که مصاحبه‌اي را پخش مي‌کند که 90 درصد آن دروغ و کذب است و دوباره آقايان را روي خط مي‌آورد. خوشبختانه مردم همه چيز را متوجه مي‌شوند. نه تنها بعد از آن برنامه طرز فکر جامعه نسبت به من عوض نشده بلکه مردم خيلي بيشتر به حقايق پي برده و در تماس و پيامک‌هاي‌شان از من تشکر کردند. الان دختر 3 ساله من مي‌داند چطور بايد با آي‌پد کار کند پس ما نمي‌توانيم جامعه‌اي که اين قدر از نظر فکري بالا است را فريب بدهيم. خوشبختانه مردم انسان صادق را مي‌شناسند و آدم‌هايي را هم که هر روز رنگ عوض مي‌کنند، مي‌شناسند.

وي درباره جلسه مسئولان باشگاه پرسپوليس در وزارت ورزش هم خاطرنشان کرد: نمي‌خواهم وارد خيلي از مسائل شوم چون تيمم را وارد حاشيه‌ مي‌کنم اما من از روز اول ياد گرفته‌ام که اگر مثلا 5 نفر در يک قايق حضور دارند يک نفر نمي‌تواند بگويد من سهم خودم را مي‌خواهم و چنين ادعايي کند. حالا که همه سوار يک قايق هستيم بايد به هم کمک کنيم تا به مقصد برسيم اما نه تنها اين مسئله صورت نمي‌گيرد بلکه دارند قايق را سوراخ مي‌کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •