تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 302 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یکی از بازی هایی بود که نتیجش واقعاً غیرمنصفانه بود. اما مقصر داور بود یا خودمون؟ خودمون.

بارها گفتم که بنزما اصلاً مهاجمی نیست که بدرد رئال بخوره، حتی از گل زنیش هم هیچوقت خوشحال نمیشم چون باعث میشه ضعفش رو بپوشونه و دورانی که همه ازش انتقاد میکنن رو موقتاً پشت سر بذاره. یه نگاه به موقعیت های گل دو تیم بندازیم و ببینیم چندتا رو بنزما خراب کرد، یا به عبارتی 'خودمون' نه 'داور':

دقیقه ۴: بنزما وسط محوطه جریمه توپ رو بعد از پرس خوب کاراواخال میگیره و تک به تک میشه، خراب میکنه.
    دقیقه ۱۲: دی ماریا رو یک-دو با مارسلو، و دریبل دو نفر، توپ رو میرسونه به بنزما، بنزما نزدیک شش قدم هست و توپ رو به آسمان میزنه (درست همونجا که گل دومش رو زد).
    دقیقه ۱۴: مسی تک به تک میشه و توپ رو به بیرون میزنه.
    دقیقه ۲۵: پیکه شوت بنزما رو از رو خط دروازه برمیگردونه. شوتی که میتونست خیلی بهتر زده بشه.
    دقیقه ۴۵: ضربه سر بنزما از کنار دروازه به بیرون میره.
    دقیقه ۵۱: حرکت بیل و دریبل دو نفر، پاس به بنزما که باز تک به تک شده، فقط توپ رو میکوبه به دست دروازبان.
    دقیقه ۵۹: شوت بیرون محوطه جریمه (فکر کنم اینیستا بود).
    دقیقه ۷۳: شوت آلوز به دیرک میخوره.

دو تیم موقیت خاص دیگه ای نداشتن (برای مثلا شوت های بنزما و رونالدو که ثمری نداشت و والدز به راحتی گرفت).

تیم بازی ۱-۰ رو ۲-۱ کرد و بعدش دوباره بازی ۲-۲ دو ۳-۲ کرد، اما در نهایت با ۲تا پنالتی ۳ امتیاز رو از دست دادیم که اگر میگرفتیم لالیگا به نوعی تموم بود.

حالا هر سه تیم شانس قهرمانی دارن، شانس اتلتیکو و رئال کم و بیش مساوی هست چرا که اتلتیکو یه بازی تو خونه بارسلونا داره و باید حتماً برنده بیرون باید تا قهرمان لالیگا بشه. از اونجایی که تو لیگ قهرمانان، این دو تیم به هم خوردن، استهلاک هر کدوم به نفع ما خواهد بود، هیج کدوم نمیتونن لالیگا رو بخواتر لیگ قهرمانان قربانی کنن، همه ی اینا، امتیازی هست برای ما. اما به شرط اینکه به خودمون نبازیم...

2. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

2 - مورد بعدی هم مسی و پنالتی هاش که نمیشد امیدی به خراب شدنش داشت .
    مگه اینکه سلطانی مثل چک توی دروازه باشه مسی از استرس چک کوبید به دیرک

----------------------------

من مقصر اصلی باخت رئال رو راموس میدونم .... راموس دست به قمار زد ... به نظرم پنالتی اخراج دست به قمار زدن اشتباه محضه ... راموس با این همه تجربه ....
    Last edited by arashsard; 24-03-2014 at 14:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شاید راموس یه جورایی میخواست نیمار تمارض کنه داور هم خطا به نفع رئال بگیره تک به تک هم خراب شه اما واقعا تو یه همچین بازی حساسی نباید ریسک میکرد. به هر حال به نظرم رئال نتونست اون بازی که دوست داشت پیاده کنه... روتالدو هم خیلی تو جریان بازی نبود موقعیت خیلی خاصی هم نداشت.....
    از حالا دیگه باید همه امتیاز ها رو بگیریم به امید اینکه رقبا امتیاز از دست بدن...

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا انتقادها همه سمت راموس هست ولی من فکر نمیکنم از قصد خطا کرده باشه
    توپ ازش رد شد و مجبور بود دنبال نیمار بره که تو یه لحظه بهش برخورد کرد و خطا شد
    پنالتی بود اخراج هم داشت ولی به نظر من راموس نرفت که خطا کنه؛ وظیفش بود دنبال نیمار بره که تو یه لحظه برخورد به وجود اومد

6. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

هر کی که دوست داره رکوردی بشکنه و داخل زمین جولان بده پا میشه میاد به برنابئو :|

انقدر اعصبام خراب بود که هنوز که هنوز خواب به چشمام نیومده.
    من جام لالیگا رو نمی خوام من برد مقابل بارسلونا رو می خوام، می خواد رئال ته جدول باشه می خود قهرمان اروپا باشه، هر چی که می خواد باشه ولی حداقلش باید در خانه خودش میتونست بارسا رو ببره.

هر چی ابرو ریزی بود در این چند سال از رئال دیدم، نمی دونم کی اون روزی میرسه که با اطمینان بگم رئال تیم پیروز یک میدان بین رئال و بارسا خواهد بود. :|

با فاکتور گیری از دیماریا و کریم، خاک بر سر تک تکشون. اومده بودن ببازن نیومده بودن ببرن.
    حضرت بیل فقط بلده جلوی تیم های ضعیف خودی نشون بده، رونالدو خان هم که استوپ کردن توپ یادش رفته بود.
    اون موقعی که من طرفدار رئال شدم کاپیتانمون هییرو بود نه جناب بی اعصابی مثل راموس که هر توپی به سمت رئال اومد خط دفاعیمون مثل اب خوردن گفتن بفرما برو به سمت چهارچوب تازه شانس اوردیم که شوت الوز به تیرک خود وگرنه ابروریزی چند برابر میشد.
    عجیبه که الونسو با اون سن و تجربه با اون سرعت زیاد داخل محوطه جریمه خودشو میکوبه به اینیستا که باعث بشه باز مسی هتریک کنه. :|

اصلا یکی به من بگه رئال 5 تا پاس مداوم رو داشت؟ نه واقعا داشت؟
    تیم های غیر اسپانیایی جلوی این بارسا برنامه ریزی کردن که چطور جلوی حملشون بایستن ولی ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم.

من دیشب از رئال برد می خواستم نه چیز دیگه ای، حتا اگه به قیمت جونشون هم تموم میشد باید بازی رو میبردن نه این که...

فقط در اخر میگم اقای راموس خواهش میکنم از رئال برو برو برادر برو از رئال، فقط برو

8. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

راموس بجای اینکار میتونست بره پشت دروازبان وایسه که اگه نیمار توپ رو از لوپز رد میکرد ، شاید اون میتونست بگیره
    حداقل بهتر از این بود که خطا کنه

رئال خودش هم مقصر بود ، هر وقت گل جلو میفتاد عقب میکشید و باعث میشد بارسا بیاد جلو و داور بهشون پنالتی تقدیم کنه

رئال با اتلتیک هم امتیازه ، از الان به بعد باید همه ی امتیاز ها رو بگیریم تا با لغزش اتلتیک دوباره بیایم صدر جدول

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

راموس بجای اینکار میتونست بره پشت دروازبان وایسه که اگه نیمار توپ رو از لوپز رد میکرد ، شاید اون میتونست بگیره
    این حرفا چیه چرا نوش دارو بعد مرگ سهراب؟
    من تا اونجایی که یادمه خیلی مفت توپ رسید به نیمار.........همون اول با یه تکل میتونست توپو قطع کنه.........شایدم اعصابم خورده یه چیز دیگه داره یادم میاد

11. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

این حرفا چیه چرا نوش دارو بعد مرگ سهراب؟
    من تا اونجایی که یادمه خیلی مفت توپ رسید به نیمار.........همون اول با یه تکل میتونست توپو قطع کنه.........شایدم اعصابم خورده یه چیز دیگه داره یادم میاد

رئال خودش هم مقصر بود ، هر وقت گل جلو میفتاد عقب میکشید و باعث میشد بارسا بیاد جلو و داور بهشون پنالتی تقدیم کنه

رئال با اتلتیک هم امتیازه ، از الان به بعد باید همه ی امتیاز ها رو بگیریم تا با لغزش اتلتیک دوباره بیایم صدر جدول
    به نظرم حتا لوپز هم میتونست جلو بیاد تا فضا رو تنگ تر کنه، فوقش این میشد که توپ اوت میشد یا دیگه گل میشد حداقل دیگه راموس قرمز نمیگرفت.
    یا از همون اول راموس تکل میزد و نمیزاشت توپ به نیمار برسه که خب سرعت توپ کمی زیاد بود
    یا دیگه راموس اجازه میداد نیمار ضربشو بزنه و به قول دوستمون خودش بره پشت لوپز وایمیساد که خب باز اگه گل میشد باز بهتر از این بود که 10 نفره بشیم.

بماند که کلا دفاعمون عملکرد خوبی نداشت، کلا یک جوری سر سری توپ رو دور میکردن.

13. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

من جام لالیگا رو نمی خوام من برد مقابل بارسلونا رو می خوام، می خواد رئال ته جدول باشه می خود قهرمان اروپا باشه، هر چی که می خواد باشه ولی حداقلش باید در خانه خودش میتونست بارسا رو ببره.
    من به هیچ صورتی با این حرف موافق نیستم و نبودم و نخـواهم بود .
    درسته که مهمتـرین بازی فصله و بردش درکل حـس و حال خودش رو داره که خیلی هم خوبه اما به هیچ وجـه راضی نیستم کلِ تیمِ رو فدای یک بازی بکنم !
    - - -
    دررابطه بـا بازی هم میشه گفت که دیشب شبِ دیماریا بود . شـاید اگه فقط یک گل هم میزد خیلی راحت بهترین بازیکن زمین اعلام میشد [ البته دقیق هم نمیدونم کی بهترین بازیکن شد ولی کاملاً قابلِ حدسه ! ]
    ضمنِ اینکه تمامی حرفهای کسرا خـان تایید میشه
    - - -
      محتوای مخفی: [ ....  
    ]این جدول لیگ اسپانیا چرا اینجوریه ؟ همه اش رئال بالاتر از بارساست!!

15. 3 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا که دیگه باختیم و مقصر پیدا کردن فایده ای نداره ولی به نظر من سه عامل باعث شکست رئال شد:

1- ترکیب اولیه خیلی خوب نبود . شاید کسی به این قضیه زیاد فکر نکنه ولی واقعیت اینه که هر بازی شرایط خاص خودشو داره مثلا اتلتیکو که بیشتر وقتا 2-4-4 بازی می کنه مقابل اون با همچین سیستمایی جواب میده ولی بارسایی که 3-3-4 بازی می کنه و سه تازه هافبک وسط تخصصی داره و تازه اینیستا که مثلا مهاجم چپ بود بیشتر وقتا به هافبک ها اضافه میشه و مسی هم توی وسط زمین گاهی وقتا کار بازیسازی رو انجام میده دیگه در این شرایط نباید از این ترکیب استفاده میشد. باید حتما بین بنزما ، بیل و دی ماریا یکی روی نیمکت می شست و به جاش یه هافبک وسط دیگه اضافه میشد تا وزنه میانه زمین رئال هم بهتر میشد. وقتی تیم گل می خوره حتما دفاع ها مقصر نیستن و کلا سیستم دفاعی تیم مشکل داره و نباید همه چی رو تقصیر دفاع انداخت...
    حالا نمیگم باید سیستم دفاعی چید ولی حداقلش باید با سیستم 1-3-2-4 بازی می کردیم

2- راموس با اخراجش کلا دیگه همه چی رو تموم کرد و بعد از اون دیگه کسی امید برد نداشت
    حالا جدای از اینکه اون صحنه آفساید بود یا نه راموس در هر صورت اگه فرضا می ذاشت توپ گل بشه هم حداقل تیم ده نفره نمیشد و خیلی قضیه فرق می کرد
    البته توی فوتبال یه دفعه یه لحظه یه اتفاق می افته و نمیشه تصمیم درست رو گرفت ولی کلا اون صحنه سرنوشت بازی رو تغییر داد

3- داور اصلا خوب نبود و برای هر دو تیم اشتباهات زیادی داشت
    ولی اگه در کل حساب کنیم برای رئال بدتر بود و دیگه پنالتی اشتباه دقیقه 82 و اونم توی دربی دیگه تیمو کلا نابود می کنه!
    اون از اول هفته و اون اشتباه عجیب داور چلسی و آرسنال و اینم از این داوری این دربی! فکر کنم داور هاای ایرانی بهتر از این قضاوت می کنن

17. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •