تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 754 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نمیدونم والا ولی شهر داریم تا شهر و مرکز داریم تا مرکز !!! شاید روی مرکز کا هم خوب جواب بده ولی اکثر مراکز مخابرتی پهنای باند کمی دارن
    جالبه که این جایی که ما هستیم جنگه که چه اپراتوری بیشتر بفروشه، همه خونه ها و فروشگاه ها نت دارن،‌ مبین نت، ایرانسل، مخابرات،‌ آسیاتک، پارس آنلاین، شاتل و .....

2. 2 کاربر از EHSANRF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

جالبه که این جایی که ما هستیم جنگه که چه اپراتوری بیشتر بفروشه، همه خونه ها و فروشگاه ها نت دارن،‌ مبین نت، ایرانسل، مخابرات،‌ آسیاتک، پارس آنلاین، شاتل و .....
    خوب همچین مراکزی باید کیفیتشون خوب باشه و از نظر پهنای باند تامین بشن تا یوزر از دست ندن و بلاعکس یوزر جذب کنن

4. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

خوب همچین مراکزی باید کیفیتشون خوب باشه و از نظر پهنای باند تامین بشن تا یوزر از دست ندن و بلاعکس یوزر جذب کنن
    ولی جالبه نمیدونم چرا همه شهر ناراضی هستن و آه و ناله میکنن! کیفیت خطشون خوبه و خودشون رعایت نمیکنن میندازن پای ارائه دهنده اینترنت...

6. 2 کاربر از EHSANRF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

ولی جالبه نمیدونم چرا همه شهر ناراضی هستن و آه و ناله میکنن! کیفیت خطشون خوبه و خودشون رعایت نمیکنن میندازن پای ارائه دهنده اینترنت...
    البیته من خودم از مخابرات تبریز خیلی راضیم
    والان هم سرویس نامحدود دارم
    ولی منظور شمارو متوجه نشدم من

8. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

snr کیفیت خط هست که تا چه حد توانایی کشش رو داره .بعضی خطها با اس ان آر 6 ستن ولی سرعت دانلود 1مگابایت ولی بعضی خطها با اس ان آر 15 نمیتونن این سرعت رو دریافت کنن هم به isp و مرکزت بستگی داره.هر چه قدر \هنای برات زدن و شرکت آزاد گذاشت سرعت همونه
    سرعت اصلا یه معیار دیشگه است و نویز هم یه معیار دیگه
    ولی تداهل این 2 زمانی هستش که سرعت از میزان معمول خودش بیشتر بره و خط توانایی پاسخ گویی به اون میزان رو نداشته باشه
    حالا این میزان بسته به هر خط متفاوته و تو سرعتهای کمتر از اون میزان سرعت و نویز تداخلی به هم ندارن
    snr خط من وقتی پهنای باند رو پایین میارن بالا میره، و وقتی پهنای باند رو بالا میبرن پایین میاد.
    میخوام بدونم اگه پهنای باند رو پایین بیارم توی سرعت دانلودم تاثیری داره یا نه؟

10. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

snr خط من وقتی پهنای باند رو پایین میارن بالا میره، و وقتی پهنای باند رو بالا میبرن پایین میاد.
    میخوام بدونم اگه پهنای باند رو پایین بیارم توی سرعت دانلودم تاثیری داره یا نه؟
    100٪.سرعت دانلتون رو \هنای باند هست یعنی هر چه قدر \هنای باند بالا تر بره اگر ‍‍سرویس دهنده تمام \هنای باند رو آزاد بزاره سرعتتون هم بالاتر میره و اگر هم \ایین بیاره که سرعتتون هم \ایین میاد.ولی رو یه رنج سرعت خاصی میزاره مثلا 200 ولی \هنای باندتون 7 مگ هست بیارید رو 4 یا 2 مگ که هم سرعتتون ثابته و هم کیفیت خطتون بالا میره

12. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

اه بابا من تو این شهر لعنتی هر کی رو میبینم کیفیت خطش عالیه !! مثلا دوستم از همین مرکز خطش 25 مگ رو جواب میده
    راستی آرش اینجا مرکز تا دلت بخواد هست !! ببین :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مراکز شما زیاده ... فاصلت تا مرکز چقدره ؟؟؟ شیراز که خیلی مرکز نداره ... 4 5 تا مرکز آخری که مال اطرافای شیرازن .. یعنی کلا 7 8 تا ...

14. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

مراکز شما زیاده ... فاصلت تا مرکز چقدره ؟؟؟ شیراز که خیلی مرکز نداره ... 4 5 تا مرکز آخری که مال اطرافای شیرازن .. یعنی کلا 7 8 تا ...

آرش من با مرکز خودمون که شهریار باشه 4.5 کیلومتر (با خیابون ) فاصله دارم ولی لاین اتنیشن که تو مودم هست حتی تا 60 هم بوده و فکر کنم فاصله خط تلفن تا مرکز بیشتر از 5.5 کیلومتر باشه ولی من از این تعجب میکنم در حالیکه با مرکز فهمیده 1.2 کیلومتر فاصله داریم چرا ما رو نمیدن رو مرکز فهمیده !!!

16. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

آرش من با مرکز خودمون که شهریار باشه 4.5 کیلومتر (با خیابون ) فاصله دارم ولی لاین اتنیشن که تو مودم هست حتی تا 60 هم بوده و فکر کنم فاصله خط تلفن تا مرکز بیشتر از 5.5 کیلومتر باشه ولی من از این تعجب میکنم در حالیکه با مرکز فهمیده 1.2 کیلومتر فاصله داریم چرا ما رو نمیدن رو مرکز فهمیده !!!
    اگه اتنشن 60 تا باشه فاصله بالای 5 کیلومتره ... احتمالا مرکز فهمیده رو بعد از شهریار زدن .... سیم کشی شما رو تا مرکز شهریار انجام دادن ... فکر نکنم به این راحتی بشه سیم کشی رو عوض کنن .... کلی هزینه داره براشون .... کارکنای مخابرات که نویز و این چیزا رو نمیدونن چیه ... اونا فقط تلفن بوق بده میگن اوکی هست ...

18. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اگه اتنشن 60 تا باشه فاصله بالای 5 کیلومتره ... احتمالا مرکز فهمیده رو بعد از شهریار زدن .... سیم کشی شما رو تا مرکز شهریار انجام دادن ... فکر نکنم به این راحتی بشه سیم کشی رو عوض کنن .... کلی هزینه داره براشون .... کارکنای مخابرات که نویز و این چیزا رو نمیدونن چیه ... اونا فقط تلفن بوق بده میگن اوکی هست ...
    مرکز شهریار یکی از مراکز قدیمی تبریز هستش ولی مرکز فهمیده تازه تاسیس هست !! چون اون مناطق اطراف همون مرکز قبلا یا کوه و کمر بود یا باغ ولی الان بهترین جای تبریز شده

20. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •