چند روزه که گزینه Bluetooth از قسمت send راست کلیک من حذف شده نمیدونین چیکار کنم؟
چند روزه که گزینه Bluetooth از قسمت send راست کلیک من حذف شده نمیدونین چیکار کنم؟
Last edited by Capital; 07-08-2013 at 01:35.
اینکارم انجام دادم ولی وقتی می خوام یه فایل از گوشیم باوتوث کنم به لب تاب گوشی پیام میزنه انجام نشد البته اینم بگم من از لب تاب به گوشیم فایل بلوتوث کردم ولی برعکسش نمی دونم باید چکارکنم معمولا باید یه گزینه recive fileداشته باشه ولی من ندارم میشه اگه تا حالا کسی از لب تاب به موبایل بلوتوث کرده بگه چه جوری اینکارو کرده چون توضیح دوستان بیشتر برای فرستادن فایل .ممنون میشم.
درایور بلوتوث رو دوباره نصب کن شاید درس شه.
نه من لپ تاپمو اک گرفتم چیزی ندادم نصب کنن داس بود خودم همه چیزشو نصیب کردم ولی موقع اپدیت بایوس خطا داد که بایوس خودش 1.18
فک کنم خود لنوو پیش فرض بایوس1.18رو سری جدیدی که الان وارد میشه نصب کرده
مدل لپ تاپم cori7/6/740
اصلا داغ نمیکه موقع کارای عادی مثل اجرا 2 تافایل فول اچ دی وب گردی دانلود دست میزنم ب لپ تاپ یخه انگار
موقع بازی call of duty black ops فقط بالای درچه کمی داغ میشه و اصلا ازار دهنده نیست
صفحه نمایش هم با گرافیک اینتل تنظیم کردم عالی شده فقط مشکل زاویه دید هست که برای من مشکل جدی ای نیست
باتری هم درحال بازی های سنگین 2 ساعت جواب داد و با باتری اصلا گیرنداشت عالی اجرا شد در حالت عادی هم 4ساعتو17 دقیقه جواب داد
ببخشید میشه بگید چه قیمتی خریدید؟؟؟
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
سلام
من امروز تو گرگان قیمت گرفتم نقدی 2480000 میدادن (( ارزونترین جا )) i7 740 6mg
من دنبال قسطی هستم یکجا بود یک سوم نقد بقیه دوازده ماهه با 4 درصد صود
تمام قسط هم بود با 14 درصد صود 24 ماهه فکر کنم تقریبا ماههی 140 بشه دیگه
شاید سوال مناسبی نپرسم ولی می خوام بدونم
کودوم رنگش خوبه ؟
آخه من جفتش رو خیلی خوشم اومده اما الان تو امپاسم
که کودوم رو انتخاب کنم!!
نظر شما چیه!؟
به نظر من شکلاتی رنگه خیلی خوشگلیه واسه این مدل رنگ سفید هم خیلی زیباست ولی خوب سفید به نظر من یکم تو چشه و کلا بیشتر من با تیره حال میکنم
نظر شخصیم رو شکلاتی هستش
خوش به حالتون، من ک i5 740 6g رو خریدم 2485000!!!
البته رنگ سفید، کیف، موس، و گارانتی 2ساله سازگار..
سری جدید دیجی کالا ک گارانتی سازگار نداره اصلا و کیف و موس هم نمیده رنگ سفیدم ندره!!
طرف گرون داد 2600000ولی کیفیتشو خودش تضمین کرد
در حالت عادی cpu دماش 47 درجه هست خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)