تکراری !لول
تکراری !لول
Last edited by Rebel; 22-09-2010 at 19:31.
ببخشید دوستان لیست شهرهایی که میشه در اونها تلویزیون دیجیتال گرفت و از کجا میشه دید؟
آیا تو شاهرود هم میشه تلویزیون دیجیتال گرفت؟
ممنون.![]()
بازم سلام
امروز داشتم ور میرفتم فرم ویرش رو آپگرید کنم که بعدا برم سراغ ور رفتن با زیرنویسای فارسی.
این رادیو یه دکمه داره رو کنترل اون رو میزنم 10 تا کانال رو میاره. اسمش TV radio بود.
واسه سرچ کردن کانال من رفتم تو منو اونجایی که سرچ دستی و اتوماتیک داره.
بعد زدم سرچ اتوماتیک ایران.
گزینه ی antenna power رو هم on کردم ولی نمیدونم منظورش چی هست.
من قبلا با این دستگاه کوچیکه که واسه کامپیوتره یه شبکه روسی هم گرفته بودم. گذاشتم رو اتوماتیک ولی ایران رو نذاشتم. گذاشتم universal که همه جا رو بگرده خوب.
شما رو یونیورسال بزار شاید ایران بزاری پیدا نکنه. شاید هم شبکه خارجی واست بگیره. البته واسه شبکه خارجی کگرفتن میخواستیم که ماواره میگرفتیم. ولی خدایی پلیر خیلی خوبیه. خیلی فایل ها رو باز میکنه مشا الله.
راستی واسه فیلم هایی که ضبط میکنی از نرم افزار TMPG Enc Xpress استفاده کن. بقیه جواب نمیده ... من با اون به MPEG2 تبدیل میکنم و اگه لازم باشه زیاد فشرده بشه مثل این فیلم هایی که تو وب واسه دانلود میذارن ، میرم با برنامه های دیگه به x264 تبدیل میکنم که حجمش خیلی کم بشه. نرم افزار دیگه هنوز پیدا نکردم که درست تبدیل کنه. این برنامه رو سرچ کن با کرک پیدا میکنی. امکان بریدن هم داره. و ...
حمجش هم 32 مگ هست.
فرم ویرش رو نمیتونم آپگرید کنم. الان دارم فلش رو به FAT32 فرمت میکنم که ببینم درست میشه یا نه آخه تو سایت اصلیش زده باید فت 32 باشه ولی تو راهنمای فارسی سایت ایران یادش رفته بگه باید FAT32 باشه.
در مورد زیر نویس اگه جواب داد خبر میدم.
خوب منم این دستگاه بلوسنس رو گرفتم. در یک کلام می تونم بگم: سخت افزار عالی و نرم افزار ضعیف !
1- منم نتونستم زیر نویس فارسی باهاش پخش کنم. بعضی زیر نویس ها رو خرچنگ قورباغه نشون می ده و یعضی دیگه رو بصورت حروف جدا از هم !
2- ترجمه فارسی منو هاش چندجا غلط املایی داره ! و سایز فونت فارسیش خیلی کوچیکه !
3- مدیا پلیرش تو قسمت پخش ویدئو یه باگ جالب داره ! دفعه اول که یه فایل Divx رو باز می کنید اون رو بدون صدا پخش می کنه !
کافیه که یکبار از این منو خارج بشین و دوباره وارد بشین تا صداش هم بیاد ! لوول !
4- مکان USB اش رو اصلا نمی پسندم. یه همچین چیزهایی رو بهتره جلوی دستگاه بذارن تا براحتی قابل دسترس باشه.
غیر از اینها ایراد خاصی نداره به نظرم. دستگاه خوش دست و بی دردسریه. ساختار منو هاش منطقی و یوزر فرندلیه !
هر 14 کانال تصویری و حدود 10 کانال رادیویی رو با کیفیت عالی دریافت می کنه. بخش مولتی مدیاش هم تنوع وسیعی از فایلها رو بدون هیچ مشکلی پخش می کنه.
---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:13 AM ----------
دوستانی که زیر نویس فارسی با بلوسنس پخش کردن میشه یه نمونه رو آپلود کنن ببینیم انکودینگش چیه ؟
متاسفانه زیر نویس SRT رو پخش نمیکنه.
امیدم به فرم ویر 2.5 هست که نمیدونم چشه نمیتونه باز کنه و آپگرید رو شروع کنه.
سه تا سوال:
1-کسی با بلوسنس توسنت فرم ویر رو آپگرید کنه؟
2-واسه کسی صدای نویز داره مثل مال من ؟ وقتی صدای دستگاه کم باشه و مال TV زیاد باشه صدای نویز تابلویی داره.
3-زیرنویس با فرمت idx رو میتونه باز کنه. ولی فنت به هم میریزه. اون پلیری که قبلا داشتم اینجوری نمیشد. منظورم WD HD media player هست. راهی نداره ؟؟؟؟
فیرم ور رو برای من همونجا آپگرید کرد
من به شرط پخش زیر نویس فارسی خریدم اگر ببینم نمیتونه پخش کنه شاید ببرم پس بدم
دوستانی که زیر نویس فارسی با بلوسنس پخش کردن میشه یه نمونه رو آپلود کنن ببینیم انکودینگش چیه ؟
چه جوری آخه ؟
من دانلود کردم و از رو راهنمای فارسی و هم از رو راهنمای سایت اصلیش هر کاری میکنم نمیشه که ...
یادته چه جوری بود ؟ رو چی ریخت فایلش رو ؟ فلش چند گیگ ... ؟؟؟ هز چی دیدی دقیق بگو شاید مشکل من هم حل شد.
لوول ! نمیدونم ! فقط دیدم یه فلش زد بهش رفت تو منوهاش ! خیلی سریع آپگرید شد
دفترچه و اون ورق فارسی رو با دقت بخون شاید یه چیزی پیدا کردی
نه ولله نمیشه ... همنی الان هم اسم فایل رو داشتم کوتاه میکردم و تست کردم ولی اصلا دیگه اون فایلی که باید روش اوکی بزنم نمیاره. کلا هر چی به ذهنم میرسید اجرا کردم نشد که نشد.![]()
اگه وقت داری دستگاهو ببر خودش برات آپگرید کنه
زیرنویس رو چه کنیم ؟!
چندتا از بچه ها تو همین تاپیک گفتن که زیرنویس فارسی پخش می کنه ! خوب بیان یه توضیحی بدن دیگه ! :d
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)