دوست عزیز
من این صفحه که شما گذاشتین رو قبلاً دیدم، اما نمیدونم مفهومش چی هست و دقیقاً باید چکار کنم.
میشه لطفاً با توضیح و شرح راهنمایی کنید
البته لطفاً
مرسی
روی VirtualBox نصبش کرم، بدون هیچ مشکلی
فکر میکنم VMware یه مقداری اسم و رسم الکی پیدا کرده، VirtualBox خیلی بهتر هست، از جمله اینکه مجانی هم هست
نه راستش.......
نظرم عوض شد، VMware بی نهایت بهتره. Ubuntu رو روی VMware نصب کردم روی VirtualBox هم نصب کردم
از نظر سرعت اجرا قابل مقایسه نیستند. توی VMware مخصوصاً در حالت Full Screen فکر میکنی واقعاً داری با سیستم لینوکسی کار میکنی. اصلاً نمیشه متوجه شد که حالت مجازی هست
چند سال پیش زمان دانشجویی، کنار هم گذاشتن و کار کردن با لینوکس و ویندوز همزمان چیزی در حد فاجعه بود. اما الان با نسخه های جدید vmware و خود سیستم عامل ها میشه چندین سیستم عامل رو در کنار هم داشت و با یک کلیک از یکی به دیگری رفت.
من هم به کاربران فدورا پیوستم ! الان هم نصبه رو سیستم
در فکر اینم که خودکفا شده و ویندوز رو به زودی پاک کنم
راستی چرا فایل های صوتی mp3 و فایل های تصوری رو اجرا نمی کنه ؟! ولی فایل های متن باز مثله ogg رو اجرا می کنه ! چی کار کنم خیلی رو اعصابمه ! من یه رپ گوش ندم نمی شه !
راستی یه چیز دیگه . وقتی که فدورا 17 رو نصب کردم دیگه ویندوز بوت نمیشه چی کار کنم ؟!
الان یادم نیست ولی تو گوگل بزن
واسه اینکه بتونی دوباره ویندوز رو بیاری باید بوتلودرش رو درست کنی. ولی معمولا باید خودش بشناسه و تو منوی اول بیاره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه نیورد باید یه دیسک ویندوز گیر بیاری باهاش بوت کنی بری تو بخش repair و start up repair .
اگه نتونست درست کنی باید یکم تو cmd کد بزنی. الان دقیقا یادم نیست ولی تو گوگل سرچ کنی گیر میاد راحت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
تازه فدورا 18 نصب کردم بوت میشه ولی روی صفحه لوگین هنگ میکنه، سیستم کامل فریز میشه یعنی حتی دکمه Capslock هم روشن خاموش نمیشه
چیکار کنم؟ میتونم با nomodset بیارمش ولی نمیدونم چیکار کنم که درست بشه عادی هم لود بشه
با textmode هم مشکلی نداره، فقط توی حالت عادی گرافیکی روی صفحه لوگین هنگ میکنه
با nomodeset چی میشه؟ دقیقا نمیدونم چیکار میکنه این گزینه، ولی قبلا هم به دردم خورده (آرچم بوت نمیشد، اینو میزدم میومد).
ولی به نظرم یه بار سیستم رو هرطور که میشه بالا بیار یه آپدیت کن، خصوصا دقت کن کرنل آپدیت شه، احتمال داره درست بشه.
اگه هم نشد بهتره بری تو فروم رسمی فدورا بپرسی، اونجا خیلی بهتر جواب میگیری.
ولی با یکم گشتن این رو پیدا کردم، شاید بدرد بخوره:
در ضمن، امکان داره تو فدورا ۱۸ یه درایوری چیزی عوض شده باشه و مشکلی پیدا شده باشه، بهتره مدل سختافزارت رو هم بگی (تو فروم رسمی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by thelastblack; 01-03-2013 at 18:33.
vlc برنامه خوبی برای باز کردن فایل هی صوتی و تصویری است .
و همچنین می تونین برنامه smplayer رو هم نصب کنید
yum install smplayer
Last edited by Devil Persian; 09-03-2013 at 12:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)