تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 217 از 328 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ازدواج 70 -80 درصد آرامش و شادی رو میگیره، بنظرم الان ازدواج نکزدن بیشتر نشونه عقله
    عاقا این درصدا رو از کجا آوردین ؟

2. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

عاقا این درصدا رو از کجا آوردین ؟
    خاسم بگم 90 به بالا دیدم بی انصافیه، خواستم بگم 50 به پایین یادم اوفتاد به حال و روز اونایی که ازدواج کردن، حالا ما به همه گفتیم 70-80 شما هم بگید 70 -80 !!

درسته، نمیشه مطلق درصد داد، هستن افرادی که از ازدواجشون کاملا راضین، ولی شخصا بنظرم آرامش انسان قبل از ازدواج بیشتره، ازدواج موفق شرطای خیلی خیلی زیادی داره که بخصوص تو این دوره زمونه جوونای ما اکثریت فاقد اونها هستن و به همین دلیل میبینی اکثرن از هفت روز هفته 5 روزشو با هم قهرن (راستی این امارو رو من از کجا در میارم؟!)

4. 3 کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Enemy Killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام

من قصد ازدواج دارم . دنبالش هم هستم ولی متاسفانه دختر خوب پیدا نمی کنم .

هر دختری که انتخاب می کنم راجبش تحقیق که می کنم منصرف می شم یا این که چند روز بعد با دوست پسرش تو خیابون می بینمش .

این دختر هایی که انتخاب می کنمم خوش نام هاشون هستن .

وضعیت جوری شده که تو خیابون راه می رم اکثر دختر ها رو می شناسم . شهر ما منو دیگه جواب کرده الان بین بقیه شهر های استانمون هم دنبالش هستم . تو ۱ شهر دیگه از استانمون و یک شهر یک استان دیگه فعالیت هایی داشتم .

فکر کنم 60 یا 70 تایی شدن .
    Last edited by Enemy Killer; 21-06-2015 at 20:20.

6. 5 کاربر از Enemy Killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تعریف مفسد از نظر شما یعنی کسی که به دستورات دین عمل نمیکنه..درسته؟خیلی از اروپایی ها هستن که نه روزه میگیرن و نماز میخونن و گوشت خوکم مخیورن و حجابم رعایت نمیکنن ولی از نظر اخلاق و رفتار کاملا سالم هستن.
    خواهشا این تفکر که شبیه تفکر داعشی ها هست و مدت هاست داره به خورد ایرانیا میدن شما دیگه ترویج نکنین.
    ایشون اسمی از دین نبردن ، فقط تعریفی ارائه کردند که منظور خودشون رو بهتر برسونند .
    سلام
    برای موفقیت در ازدواج خیلی مهم هست که خانواده دوست باشید
    یعنی لذت ببرین از گفتن من متاهلم
    لذت ببرین از گفتن باید برم , همسرم منتظره
    همسرم اجازه نمیده
    باید با همسرم مشورت کنم
    باید برم . پسرم چند روز دیگه امتحان داره . میخوام باهاش کار کنم
    دیشب کوچولو بدخواب شده بود تا صبح نذاشت بخوابیم
    لذت ببرین که همسرتون بگه فلان چیز خراب شده . نگاش کن ببین چشه , تعمیرش کن .
    خلاصه در همه حال لذت ببرین که متاهل هستین و بچه دارین
    اگر این حس در وجودتون نباشه خیلی اذیت میشین و چه بسا کار به جدائی بکشه
    یعنی همون حرفی که عوام میگن تو مالِ ازدواج نیستی
    برای خانواده دوست بودن باید باوجدان باشید , مهربان و دل رحم باشید , دلسوز باشید , مسئولیت پذیر باشید , سر به راه باشید
    تفریح و سرگرمیتون نباید رفیق بازی و عیاشی و الواتی و مشروب و مواد مخدر و قرص روان گردان و گشتن با آدمهای فاسد یا مُفسِد باشه . اگر سیگار و قلیون و پیپ هم نباشه دیگه نورِ علی نوره .

*فاسد فقط خودش اهلِ فساده . اما مفسِد خودش خرابه و دیگران رو هم به فساد میکشه .
    یعنی اگر خودش اهل مشروب خوری یا مواد مخدر هست , دیگران رو هم آلوده میکنه به مواد و مشروب .
    موافقم . ببینید ، هر چیزی جای خودش .
    ما آدما توی زندگیمون چند مرحله داریم و وارد هر مرحله ای که شدیم ، عموما دیگه از رفتار های قبلمون فاصله می گیریم . ازدواج یعنی تعهد ، یعنی قول دادن به پایبندی و خروج از مرحله تجرد . پس طبیعیه که اموری مثل رفیق بازی( در معنای افراطی خودش) و الواطی و . . . بایستی حذف بشه چون برخلاف قول و تعهدیه که فرد موقع ازدواج میده .
    به نظر من هر وقت کسی به این نتیجه رسید که میخواد از مرحله تجرد و بالطبع آسایش و بی مسئولیتی اون دوره بگذره ، باید ازدواج کنه . مهم اینه که فرد بپذیره که وقتش رسیده . رسیدن به این درک خودش خود بخود مسئولیت پذیری میاره و فرد دیگه دچار اون رفتارهای اشتباه نمیشه .
    دوستانی که میگن ازدواج اشتباهه و آسایش و آزادی رو می گیره ، کسانی هستند که هنوز نپذیرفتن که وقتش رسیده وارد بعد دیگه ای از زندگی بشن . به این افراد نمیشه ایراد گرفت چون آگاهانه دارن این انتخاب رومیکنن . مسئولیت نپذیرفتن بسیار بسیار بهتر از اینه که بدون آمادگی مسولیت بپذیری و بعدا نتونی از پسش بر بیای .
    طبیعتا ازدواج محدودیت ها و سختی هایی داره ولی در جاهای دیگه ای به نحو دیگه ای آزادی ها و بلوغ از نوع دیگری رو به ارمغان میاره (که نیازی نیست وارد بحثش بشم)
    چیزی که مهمه اینه که هر تصمیمی توی زندگیمون می گیریم آگاهانه باشه . چه قصد کنیم متاهل بشیم و چه بخواییم که مجرد باقی بمونیم .

سلام

هر دختری که انتخاب می کنم راجبش تحقیق که می کنم منصرف می شم یا این که چند روز بعد با دوست پسرش تو خیابون می بینمش .

یه سوزن به خودتون بزنید ، یه جوالدوز به دیگران .
    دوست عزیز ، دخترا که با آدم فضایی ها دوست نمیشن !! اگه پسر دنبالشون نباشه اونا هم دنبال پسرا نمیرن . پس یکجانبه فضاوت نکنید . اصولا اگه دوست شدن با جنس مخالف رو بد تلقی می کنید ، به دختر ها برچسب نزنید . هر دو طرف رو ببینید . ضمنا همیشه هستند دختر هایی که مثل شما فکر می کنند و رفتار شما رو می پسندند . پس اصلا ناامید نشید . موفق باشید
    Last edited by PLAΨMID; 21-06-2015 at 21:07.

8. 7 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام

این دختر هایی که انتخاب می کنمم خوش نام هاشون هستن .

وضعیت جوری شده که تو خیابون راه می رم اکثر دختر ها رو می شناسم . شهر ما منو دیگه جواب کرده الان بین بقیه شهر های استانمون هم دنبالش هستم . تو ۱ شهر دیگه از استانمون و یک شهر یک استان دیگه فعالیت هایی داشتم .

فکر کنم 60 یا 70 تایی شدن .
    واقعا ایتقدر کوچکه هر سری خیابون میری میبینی؟؟؟ما که شهرمون به این کوچکی نیست،با توجه به این اصل که دخترها واقعا موجودات مرموز و دورویی هستن،واقعا چطور دختر را بشناسیم؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

تعریف مفسد از نظر شما یعنی کسی که به دستورات دین عمل نمیکنه..درسته؟
    خیلی از اروپایی ها هستن که نه روزه میگیرن و نماز میخونن و گوشت خوکم میخورن و حجابم رعایت نمیکنن ولی از نظر اخلاق و رفتار کاملا سالم هستن.
    خواهشا این تفکر که شبیه تفکر داعشی ها هست و مدت هاست داره به خورد ایرانیا میدن شما دیگه ترویج نکنین.
    سلام
    ممنون از نظر شما
    بنده چند بار در این سایت مطالبی نوشتم که در اون مطالب هیچ حرفی از خدا و دین , کتب آسمانی و پیامبران و غیره نزدم اما یکی از دوستان اومدن ربطش دادند به دین و گفتند بنده تفکرات دینی نوشتم !!!

در تاپیک مشکلات نگهداری حیوانات در خانه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در تاپیک علمی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و همین تاپیک

باز هم هست اما حالا یادم نیست
    مجارات کردن انسان فاسد در همه ی کشورها وجود داره حتی فرانسه که توهین به ادیان در اون آزاد هست
    پس فساد وجود داره اما انسانها با توجه به درجه بندیِ ارزشهاشون فساد رو هم دسته بندی کردند
    در کشورهای منطقه ی ما یک مرد حق داره چند همسر داشته باشه اما اگر با یک نفر کنار خیابون با شیر و خط کردن قمار کنند میبرنشون زندان
    در امریکا اگر یکی بگه میخواد قمارخونه 10 طبقه بزنه , بهش میگن کارآفرین نمونه و کلی هم وام و مزایا و تسهیلات بهش میدند
    اما اگر بفهمند دو تا زن داره 20 سال زندانی میشه
    اما اگر بفهمند با 200 زن غیر از همسرش رابطه داره کسی کاریش نداره
    زنش هم اگر اعتراض کنه بهش میگن اگر خوشت نمیاد تقاضای طلاق بده
    ارزشهای انسانها با هم فرق میکنه . ترتیبِ ارزشها هم برای انسانها فرق میکنه
    یکی برای داشتن یک موبایل تنش رو میفروشه . یکی دیگه موبایلش رو میفروشه تا پولش رو خرج درمان یکی دیگه بکنه
    یکی زنش رو کتک میرنه که چرا غذا رو سوزونده , یکی زنش ماشینش رو داغون میکنه بهش میگه فدای سرت , خودت سالمی ؟ طوری نشدی ؟
    اینکه چرا ارزشهای انسانها با هم فرق میکنه برمیگرده به باطن انسانها و اونچه که از حقیقتِ دنیا درک کرده اند
    بنده میخواستم چند سوال از شما بپرسم در مورد انسان خراب و انسان مُخرّب یا خراب کننده اما شما ناراحت میشین از سوالهای بنده
    اما مطمئن باشین اگر بفهمین پای یک انسان خراب کننده به خانواده ی شما باز شده محاله ساکت بشینین
    ارزشها تعیین کننده ی همه چیز در زندگی انسان هست
    کجا بره , کجا نره , چی بخوره , چی نخوره , چی بگه , چی نگه , چی بپوشه چی نپوشه , چی رو خوب بدونه چی رو بد بدونه و غیره , چی رو جُرم بدونه چی رو جرم ندونه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 22-06-2015 at 16:16.

11. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

وقتی ادمها اینقدر مغرورن معلومه ازدواج نمیکنن . چون ازدواج یعنی نیم من شدن ، ازدواج یعنی زندگی اجتماعی و محدود کردن انتخاب ها در چهار چوب خانواده
    وقتی ادمها اینقدر اهل زلمبو زیمبو میشن معلومه ازدواج نمیکنن . چون تا زلمبو زیمبو رم جمع کنن وقت ازدواجشون گذشته
    وقتی آدمها سنگ میشن معلومه ازدواج نمیکنن . چون ازدواج یعنی عشق ورزیدن

وقتی آدمها از دین فاصله میگیرن معلومه ازدواج نمیکنن چون بین انسان و حیوان فرقی نمیزارن میرن سراغ حیوان ( مزیت حیوان اینست که حیوان آدم رو نیم من نمیکنه و تسلیمه )
    Last edited by mtjt258; 22-06-2015 at 18:26.

13. 4 کاربر از mtjt258 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

یکی از دوستای من با 40 میلیون پس انداز و نزدیک 7 بار خواستگاری رفن ه حدی از ازدواج بدش اومده که رفته یه پرشیا گرفته...

گفته گور بابا یازدواج .میخوام با بقیه پولم و ماشینم برم سفر و گردش و تفریح

15. 9 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

یکی از دوستای من با 40 میلیون پس انداز و نزدیک 7 بار خواستگاری رفن ه حدی از ازدواج بدش اومده که رفته یه پرشیا گرفته...

گفته گور بابا یازدواج .میخوام با بقیه پولم و ماشینم برم سفر و گردش و تفریح
    حق داره ایشون
    واقعا انتظارات بالاست (دیدم ک میگم تو خواستگاریا)
    هر کی زرنگ باشه زن نمیگیره
    دودشم مستقیم تو چشم همین خانوما میره

17. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چرا دودش مستقیم باید تو چشم خانوما بره؟ یعنی این جنس مونث هیچ کار و هدف دیگه ای تو زندگیش غیر از ازدواج نداره مثلا؟
    بحثای خاله زنکی رو قاطی اینجا نکنین. اینجا یه تاپیک تو متفرقه نیست که یکی برمیداره میگه با توجه به یک اصل!!! دخترا مرموز و دو رو هستن چطوری بشناسیمشون!!! اون یکی هم میگه ازدواج میخوام بکنم دختر خوب پیدا نمیکنم!!!

19. 6 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •