سلام به همه
من امروز رفتم این مدل رو از نزدیک دیدم . اکثر فروشگا ه ها مدل 42 اینچ رو داشتن و می گفتن 50 اینچ هم تا حدود 2 هفته دیگه واسشون میرسه قیمت هم با گارانتی و 2 تا عینک 1750 بود تا 1950 !!! یه جا هم بود که با 2 تا عینک و سینما و بلوری سه بعدی و 1 فیلم میگفت 2500 که به نظرم خوب بود . چیزی که خیلی خیلی ذهنم رو مشغول کرد این بود که یکی از مغازه ها مدل 50 اینچ رو میگفت دارم و قیمت بدون گارانتی رو 1900 می گفت !!!![]()
من خیلی تعجب کردم و چند بار ازش پرسیدم که مطمئن هستی که همین مدل هست . اونم از تو دفترش بازم چک می کرد و می گفت اره درسته و اگه بخوام هفته دیگه واسم میاره !!! راستش من بازم باورم نشد و شماره تلفنش رو گرفتم تا چند روز دیگه هم قیمت 50 اینچ رو از خودش بگیرم ببینم بازم همین رو میگه
در مورد کیفیت هم واقعاااااا عالی هست ! با همه پلاسما های دیگه فرق می کنه و فقط اگه روش نوشته باشه پلاسما می تونین تشخیص بدین که این مدل یه پلاسما هست حتی از لحاظ باریکی هم مثل led هست . توی یکی از مغازه ها که داشت فوتبال HD پخش می کرد رفتم و چند دقیقه ای که نگاه می کردم کیفیت تصویر فوق العاده عالی بود و حرکت های سریع بازیکن ها و دوربین هم روون بود رفلکس هم خیلی خیلی کم بود . توی این مغازه که بودم نصف لامپ هاش خاموش بود و خلوت هم بود ! به طرف گفتم یه لحظه همه لامپ ها رو روشن کنه تا تفاوت کیفیت تصویر رو ببینم و روشن هم که کرد با این که مغازه خیلی روشن شده بود و از نور معمولی یه خونه خیلی بیشتر بود بازم کیفیت و کنتراست حرف نداشت !
خلاصه من که از خرید این مدل مطمئن شدم ! فقط صبر میکنم قیمت واقعی 50 اینچ رو بگیرم اگه پولم رسید حتما 50 رو می خرم