قهرمانی مبارک همه
قهرمانی مبارک همه
Last edited by mohammad.asghari; 10-05-2013 at 21:37.
آقا ما هم برگشتیم........
اولا که قلعه نوعی از اون اولش انگار ناراحت بود و حتی یه دست برای کسایی که تشویقش می کردن بالا نمی برد و اونم از اون مسائلی که آخر بازی پیش اومد.
دوما که واقعا قهرمانی نچسبید بهمون و 2 تارکورد رو مفت از دست دادیم.
جشن قهرمانی خیلی خوب بود جاتون خالی....این پدیده هم سوژه ای بود برا خودش
نکته جالب بازی هم تعویض فرزاد حاتمی بود که 3 بار عوض شد.....اولش می خواست فرهاد مجیدی رو بکشه بیرون ولی همون موقع یه حرکت خیلی خوب فرهاد کرد و تماشاگرا هم تشویقش کردن و نظر قلعه نوعی عوض شد.بار دوم نمی دونم به جای کی می خواست بفرسته ولی دوباره عوض کرد و در آخر بدترین بازیکن زمین رو میثم بائو رو کشید بیرون که این کار رو باید خیلی زودتر جباری به جای بائو میومد تو.....
قلعه نوعی هم که همونطور که گفتم اونقدری که باید تشویق نشد و خیلی هم ناراحت به نظر میومد....
نکته ویژه هم اینکه:ما از ساعت 3 رفتیم تو آفتاب داشت مغزمون رو می پخت.......
بازی رو سوت زدن اول گرد و خاک شروع شد و بارون.....خلاصه اینکه بالا بودیمو با بارون یه دوش حسابی گرفتیم
خلاصه اینکه قهرمانی هم چسبید و هم نچسبید........
باز هم تبریک.....ایشالله آسیا![]()
خوب حق این پدیده رو گذاشتن کف دستشونجشن قهرمانی خیلی خوب بود جاتون خالی....این پدیده هم سوژه ای بود برا خودش![]()
، فکر اینو نکردن جشن قهرمانی استقلاله لوگو هاشون رو آبی کنن
خلاصه 100 هزار تا فیدبک منفی گرفت پولی هم که بابت تبلیغات داده بود دود شد با شعارهای هوادارا !!
موقع بالا بردن جام پیمان یوسفی گفت حالا پرسپولیسی هام ناراحت نباشن اونا پرافتخار ترین تیم لیگ هستن
بخندم بخاطر این حرفاشون یا گریه کنم بابت چنین گزارشگر هایی؟
فیلمبرداری هم اگه من با K310 میرفتم فیلم میگرفتم بهتر میشد تا اون چیزی که اونا گرفتن
همش میرفت تو اتاق مزدک و یوسفی رو نشون میداد
خیلی ستمه!!
این همه در حق تیم ما ظلم شد در این فصل(از داوری تا .....................) اونوقت یه سری که میخوان قهرمانیه ما رو کم رنگ جلوه بدن بیان بگن با تبانی و حمایت رئیس جمهور و وزارت ورزش و .... قهرمان شدید!!! اینا از قهرمانی ما میسوزن یا از نا کامی های سریال وار خودشون خودشون؟؟؟؟!!!!
خلاصه همه جوره تبریک میگم این قهرمانی رو...
به خدا اگه یه مدیر مثل فتح الله زاده و یه مربی مثل امیر خان نداشتیم؛با حاشیه هایی که این فصل واسه ما درست کرده بودن یه سری از بزرگواران به سرنوشت تیم همشهریمون دچار میشدیم ما هم...
قلعه نویی در بهترین موقع اومد...
به نظرم بهترین تصمیم ها رو هم گرفت ( حتی با وجود یه سری مشکلاتی که داشت)
خداییش نامردیه اگه بره!!!
باید بمونه نتیجه ی این همه حرص و جوش رو در آسیا بگیره....
ایکاش امروز هوادارا از دلش در میاوردن همه چی رو....(یک فصل کم محبتی رو)
پ.ن:
دوستانی که در آزادی بودن...
میشه بگن حمایت هوادارا از امیر خان در چه حد بود؟؟؟؟؟؟؟
مبارکه همه استقلالی ها و آبی دلان تو کل دنیا
فرق ما با بعضی ها! اینه که ما تو فکر قهرمانی آسیا و سومین ستاره هستیم و اونها تو فکر قهرمانی جام حذفی یا کسب سهمیه آسیا!
خوب دوستان بازم تبریک بابت قهرمانی
بازی که چیز خاصی نداشت بچه ها اصلا انگیزه نداشتند البته غیر از حنیف و فرهاد !! بقیه انگار داشتن تمرینی بازی میکردن انگار نه انگار 100 هزار نفر اومده یه بازیه قشنگ ببینه !!!
اما بهترین بازیکنای ما فرهاد و حنیف بودن که واقعا گل کاشتن ایول . فرهاد که وقتی بازی میکنه انگار نه انگار 38 سالشه ! آدم فکر میکنه یه جوون 18 ساله تو زمینه .گلمون هم که مثل بازیه قبل روی حرکت مستقیم و تکنیکی فرهاد بود که بازم خطا گرفت . حنیفم که واقعا عالی بود .
افتضاح ترین ها هم که ممد رضایی و بائو و اکبرپور بودن . بقیه هم متوسط رو به پایین . در کل از لحاظ فنی چیزی نبود که بخوام بگم اما برسیم به حاشیه که من عاشقشم
فکر نکنم کسی مثل من استادیوم رفته باشه من ساعت 9 صبح تو استادیوم بودم . والا این آقای قلعه نوعی دیگه واقعا داره یه سری رفتارهای بچه گانه انجام میده که در سطح اسم و رسم و سوابقش نیست ! اصلا نیست !
کی میگه کم تشویق شد ؟ صدامون در نمیاد بابا . هنجرمون جر خورد توی هر بازی شعار رو 2 بار میگفتن توی این بازی بیشتر از 7 بار گفتیم ! اونم با صدای 100 هزار نفری و داد و اربده !! یعنی رگمون از گلومون داشت میزد بیرون اینقدر با شدت میگفتیم ! این آقا حتی محل ... نمیداد سرشو بیاره بالا نگاه کنه هوادارارو ! یعنی چی آخه ؟
یه دلیل منطقی و درست حسابی واسه قهر با هوادارا باشه آدم قبول میکنه . میگیم بابا بهش فحش داد بهش گفتیم حیا کن رها کن خوب ناراحته دیگه . دلیل ناراحتی ایشون تشویق فرهاد مجیدی توی بازی با سایپا نیم فصل اول و تشویق فرهاد مجیدی توی بازی با الهلاله ! خیلی مسخرس . ما برای تشویق کاپیتانمون از کسی اجازه نمیگیریم . تشویق فرهاد هم تشویق لیدری نیست تشویق خود جوشه . همین بازی موقع دادن جام بازیکنا که تو صف بودن اصلا اون ضلع استادیوم کسی هواسش به بقیه نبود همش فرهادو تشویق میکردن فرهادم همش هی میرفت پیشه اونا . وقتیم صداش کردن برای گرفتن کاپ ورزشگاه چنان منفجر شد به عمرم همچین صدایی نشنیده بودم ! خوب این چیش ناراحتی داره ؟
بابا مرفاوی اون فصلی که با فرهاد مشکل پیدا کرد بهش فحش ناموسی میدادن تو استادیوم ! فحش ناموسی !!! بعد که مشکلشون حل شد هوادار تشویقش میکرد اونم جواب میداد . اون صمد مرفاویه که اصلا به درد لیگ یک هم نمیخوره . فحش ناموس بهش دادیم !! ژنرال جان تورو چی بهت گفتیم آخه ؟ بازیکنمونو تشویق کردم بیگانه پرستی کردیم مگه ؟ بعدشم بعد از هر بازی شما کم مگه از خجالت هوادار درومدی ؟ اون بازی با سایپا که تا 2 ماه هی میگفتی هوادارای ما اهل کوفنو فلان . اون بازی با الهلال که 80 هزار نفر اومدن یه بازیه افتضاح از تیم دیدن جا اینکه بگی بد بودیم اومدی میگی دست هوادارای پرسپولیس درد نکنه تیمشونو تا فینال حذفی تنها نذاشتن !!! خوب این یعنی این 80 هزار تا که اومدن بوق تشریف دارن دیگه ؟ از اون به بعدم که هی همش میگی میرم میمونم میرم میمونم مربی بزرگتر بیادو ... همش هوادارو توی استرس قرار دادی ! همچین ساکت نبودی شما هم پس ! خوب دیگه این قهر بازیا و مسخره بازیا چیه ؟ پرافتخارترین و بزرگترین سرمربیه ایرانی ما هم دوست داریم اما دیگه این بچه بازیا رو ادامه نده . میمونی بسم الله . سال دیگه هم ژنرال و هفت مقدس در کنار هم چشم هر چی بدخواه در میارن و میترکونن ما هم دوست داریم بمونی . نمیمونی هم که خوب اینقدر هوادارو بازی نده قهر و قهر بازیم بذار کنار خیلی حرفه ای بگو نمیمونم ...
جشن قهرمانی هم عالی بود اما این پدیده خیلی ضایع بود !! چی بود این ؟ چقدر فحش خورد . یعنی همونجا دست ساز براش فحش درست میکردنآخه مردای حسابی مگه جشن قهرمانی پرسپولیسه ؟ کل دکور اونجا قرمز بود الا چارچوب قهرمانی و لباس بازیکنان ما
خوب اون پدیده ی باید میفهمید چه تیمی قهرمانه رنگ لباسش چیه که لوگو رو همون رنگی بزنه
در کل خیلی حال داد منم همین الان رسیدم خونه . لحظه ی بلند کردن جام توی دستای هفت مقدس لحظه ای بود که میلیون ها نفر منتظرش بودن و برعکس میلیون ها نفر آتیش گرفتن
دوستان بدرود
راستی یوسف جان من نمیتونم پروفایل کسی برم . ممنون بابت تبریکت![]()
Last edited by Amir M.ohAma.D; 10-05-2013 at 23:23. دليل: حاشیه-ادبیات نامناسب
اصلا برای پول نرفته مجیدی ! درسته !؟ ولی همونجوری که بعضی از دوستان تهمت میزنن به قلعه نوعی که با مجیدی لج بوده و غیره ! منم همینجوری دارم به مجیدی تهمت میزنم ! به خاطر پول رفته باشه یا نه من دوست دارم تهمت بزنم بهش !!!اگه مجیدی بخاطر پول رفت میشه بگید الان بخاطر چی برگشت؟؟؟
خیلی بهتر از اون بازی بود که ناراحت شدمیشه بگن حمایت هوادارا از امیر خان در چه حد بود؟؟؟؟؟؟؟
حتی یه مدت هوادارا بازیکنا رو ول کردن فقط امیر رو تشویق کردن ولی اصلا توجهی نکرد ، من فکر میکنم دلش از جای دیگه پره یا خیلی بیشتر از این حرفا از هوادارا ناراحته
به هر حال بازم میگم بهتره صبر کنیم ببینیم حاجی چه سیاستی رو برای امیر در پیش میگیره تا بتونه حفظش کنه
بهترین گزینه برای استقلال قلعه نویی هست
تبریک تبریک و باز هم تبریک
منم طبقه بالا استادیوم بودم.
واقعا جشن کامل و شیکی برگزار شد که در خور استقلال و هوادارنش بود.
قضیه شرکت نکردن قلعه نوعی در جشن قهرمانی واقعا تلخ بود . بارها تماشاگرها تشویقش کردن اما حتی دست تکون نداد.
قبل این بازی گفته بود که از برخوردهای بعد از بازی الهلال از تماشاگران دلخوره!
بعضعی ها گفتن داشته نماز میخونده - واقعا نمیدونم دلخور بودنش باعث شده نیاد یا واقعا دستش بند بوده که اگه دستش بند بوده خیلی عجیبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)