کی گفته من خوابگاهی نیستم ؟2 ترم قبل 1 ماه و نیم خوابگاه اومدم کلا ! ...
در مورد مدارک من اصلا فکر نمیکردم انقدر مدارک بعضی ها ناقص باشه ! ... + هنوز هم بعد از 1 سال بعضی از بچه ها رو میشناسم کامل نکردن !
کی گفته من خوابگاهی نیستم ؟2 ترم قبل 1 ماه و نیم خوابگاه اومدم کلا ! ...
در مورد مدارک من اصلا فکر نمیکردم انقدر مدارک بعضی ها ناقص باشه ! ... + هنوز هم بعد از 1 سال بعضی از بچه ها رو میشناسم کامل نکردن !
رفیق تو صفحه قبل گفتم.بری پست بگی تاییدیه تحصیلی برای دیپلم و پیش میخوای خودش بهت میده و میگه چیکار کنی
کار بسیار خوبی کردی ! دم شما گرم یه پیشنهاد ! الان نزار ! وایسا همه بیان بگن ! بعدش با فرمت pdf بزار! یادگار ماندگار p30world ! شماره 1 اسم رشته / دوره تحصیلی / شهر / رتبه / منطقه کار نو و جالبی از آب در میاد ! خیلی هم خاطره میشه-----------------------------
دوست عزیز مرسی که لااقل شما به پیشنهادم جواب دادی باقی دوستان هم موافق باشن حتما میزارم فقط دوستان هیچکدوم رتبشون رو نگفتن من شهر و دانشگاه و رشته قبولی دوستان رو دارم مونده رتبه ها اونم ردیف بشه انسالله هم واسه خودمون خاطره میشه هم واسه کنکوریهای سالای بعد کمک کردیم
Last edited by hande13; 12-09-2012 at 11:54.
کشوری حتما عمران امیرکبیر رو میاورد. ایشون حتما 680 منطقه دو هستن. با منطقه شاید نشه.
پست کجا برم شهر بومی خودم (یعنی جایی که دیپلم و پیش رو گرفتم ) یا شهری که الان ساکن اونم یا شهری که داشگاه قبول شدم؟؟؟
من شبیه همچین چیزی رو تو فروم مهندسان ایران تو ارشد دیدم ! فکر کنم بهتره با مدیر صحبت کنیم تا یه اطلاعیه ای چیزی بده ! یکی از بچه های گرافیست رو هم میگیم یه طرح براش بزنه !
50تا کارنامه هم که باشه خوبه ! میشه کارنامه p30world !
والا چه عرض کنمچه سوالاتی.من از همون شهر خودم فرستادم.فکر نمیکنم فرقی بکنه.پسته دیگه.پست پیشتاز.از هرجا بفرستی میره.تا اونجا که یادمه 250کیلومتر با دانشگات فاصله داشتی.لازم نیست واسه 1پست بکوبی بری اونجا.از شهر خودت همون پست کن
دوستان میشه جواب من رو بدین !
راستی دوستان یه سوال !
کسی که غیر انتفاعی قبول میشه اسمش تو تکمیل ظرفیت میاد ؟
تو کارنامه نهایی اگر روزانه یا شبانه قبول شه میتونه انتقالی بگیره ؟
ببخشید که اینقدر سوال میپرسم
الان که میخوام برم پست باید دیپلم و پیش رو هم ببرم؟؟
الان مگه میخوای بری؟واسه پیام نور که گفتن 30شهریور بریم سایت گلستان.حتما روزانه جلوتره
آره همه مدارکت رو ببر.اونقد که یادمه من برده بودم.توام ببر.یادم نیست لازم شد یا نه ولی محض احتیاط ببر.برو یه چندتایی هم کپی برابر اصل بگیر تو خونه مدارکت رو داشته باشی وقتی تحویل دانشگاه میدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)