آقا یه چیز دیگه هم روی اعصاب بود قبلا ها ؛ الان هم هست!
این گزارشگر، بعضی وقتا من فرضا از وسط زمین گل میزنم! میگه گل ؛ اما اونا یا گل خالی یا یه سر ساده میزنند ، یعنی خودش رو میکشه هابیشتر از خود گل خوردن ، این واکنشش به گل اونا میره روی اعصاب
![]()
آقا یه چیز دیگه هم روی اعصاب بود قبلا ها ؛ الان هم هست!
این گزارشگر، بعضی وقتا من فرضا از وسط زمین گل میزنم! میگه گل ؛ اما اونا یا گل خالی یا یه سر ساده میزنند ، یعنی خودش رو میکشه هابیشتر از خود گل خوردن ، این واکنشش به گل اونا میره روی اعصاب
![]()
منظورش همینه ولی میخوایم ببینیم برای ما کرکیا هم راهی هست که بتونیم اینا رو انلاک کنیم. هم لباسای کلاسیک هم ادیت بازیکنا تو کریر.
ای گفتی. علاوه بر این شادی بعد از گل حریفم نمیشه رد کرد و باید پیروز مندی این دشمن ناجوانمرد رو تماشا کنی.
نقل و انتقالات خیلی سادست.... من یک فصل روی world class با آرسنال بازی کردم و قهرمان لیگ و جام حذفی شدم. بعدش کازورلا رو 40 میلیون به بارسا فروختم ، 44 تا هم بودجه ی خودم بود. والکات+5 میلیون واسه سانچز دادم ، 20 میلیون واسه آساموا ( هافبک یوونتوس) ، 41 میلیون هم فالکائو. کلا فیفا با تیم های بزرگ خیلی ساده میشه کریر! باید تیم ضعیف برداشت...من فیفا 12 بارنت رو از دسته 2 انگلیس در طول 4 سال قهرمان چمپیونز لیگ کردم اما بودجه نقل و انتقالاتم از 20 میلیون بالاتر نرفت! دهنم سرویس می شد واقعا!
لباس چلسی رو خبر ندارم . ولی همین آنلاک کردن امکانات و آپشن ها مخفی رو میخواستم بدونم چجوریه ؟!من توی لیگ انگلیس لباس کلاسیک چلسی رو دیدم یعنی حریفم چلسی بود توی اف ای کاپ لاک بود اون لباس روس وای می ایستادی می گفت باید از EAS FC آنلاک کنی یه همچین چیزی بود منظورت اینه؟
البته ما که از نسخه کرک شده استفاده می کنیم قضیه فرق میکنهمیخواستم بدونم همچین گزینه ای وجود داره که در طول فصل ظاهر بازیکن رو بشه تغییر داد ؟!
کسی نیست جواب ما رو بده با این سی دی کی ها میشه کاری کرد من هیچی حالیم نیس
من برنامه FIFA 13 CD Key Generator V1.0 رو دارم اگه کسی می خواد id yahoo رو بده براش send کنم فقط اگه اجرا میشه یه توضیح توی سایت بذارین
Last edited by x666_1371; 20-10-2012 at 09:03.
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
اگر برای کرک کردن میخوای که بهتره کرک بازی رو بگیری و به خودت زحمت ندی
ولی اگه برای انلاین بازی کردن و ... میخوای که سی دی کی ها به درد نمیخوره و با این سیستم جدیید تنها راه انلاین بازی کردن خرید سی دی کی اورجینال هست که الان قیمتش تو ایران خ*ا تومنه
سلام میتونی این برنامه رو واسم بفرستی به ایمیلم؟ ایمیلمم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بده من تست میکنم بهت میگم
مر30
امکانش هست، اما باید دوستان زحمتکش یه برنامه ای، فایلی چیزی درست کنن که بازیو گول بزنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)