ممنون دوست عزیز
۱. در مورد اعتماد کاملا درسته و خود من یکی از نگرانیهام هست ولی اعتمادم بیشتر از اعتمادم به کل پلتفرم مایکروسافت هست! راجع به خطر هکرها بله وجود داره ولی خب مسئله اینه که این سرویسها بخصوص اگه از توان مالی مناسبی برخوردار باشند بسیار ایمن هستن و شاید هدف خوبی واسه هکرها نباشند. اما در صورت استفاده از Secure Form Filling عملا Virtual Keyboard حذف میشه به نظر من. راجع به OTP هم این سرویس رمزهای یکبار مصرف رو داره ولی کاربرد این رمزها در مسائل حساسی مثل سرویسهای مالی چطوریه؟
۲. خوب معیار سنجش توانائي نرمافزار امنیتی در مقابل zero-dayها چی هست؟ چطور میتونیم قدرتشو بسنجیم؟ براساس تجربه؟
۳. لطا یه پیشنهاد که به نظرتون مناسب هست رو ارائه بدید خیلی دوست دارم نظر دوستان رو بدونم (Comodo Internet Security خوبه؟)
پ.ن: یه مشکلی که من با شرکت کمودو داشتم این بود که چند هفته پیش که وارد سایتش شدم (من از برنامهی Program Manager و System Utility اش استفاده میکنم) یه سری سرویسهای جالب رو معرفی کرده بود که رایگان بودن ولی بعدا مشخص شد همگی محدود هستند درسته سیاست بازاریابیه ولی اعتمادم بهش کم شد، حس خوبی نبود خلاصه