تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 421 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز دم راهی که ماهستیم ازاین پیروپاتال هازیاده وقتی ببینی که یه پیرمرد باعینک افتابی یادودی سیبیل کلفت قدبلند کلایه دهاتی روسرش داره وشکمش جلوهست ودستش یه آفتابه ودهنش بازه ویه کت خاکی این خنده نداره همچین کسی رو من 3روزپیش دیدم همون جا جلوملت نشونش کردم بلند بلند بهش خندیدم اونم باافتابه زد توسرم وچندتافحش
    منم فلنگ وبستم چون چندتا صاحب پیداکرده بود
    به قول یکی ازدوستام یه عکس خنده دارپیرزن یاپیرمردبزارم جلوم تااونجایی که جون دارم بهش بخندم تا دیگه کلا برام معنی نداشته ومسخره نکنم

من دیگه چیزی نمیتونم بگم
    استفاده از این کلمات و طرز صحبت کردنتون دیگه جایی نمیذاره واسه حرف زدن
    پیروپاتال ؟؟؟
    دهاتی بودن چیز مسخره ای؟؟؟؟
    خاکی بودن خیلی خنده داره؟؟؟
    و....
    تنها چیزی که میتونم بهتون بگم اینه که: متاسفم براتون

والا اگه من همچین عادت زشتی داشتم سعی میکردم به کسی نگم حداقل اینجوری آبروم نمیرفت
    ولی شما انگار افتخار میکنین به کارتون
    خیلی با آب و تاب و با هیجان خرابکاریاتونو تعریف میکنین

2. 13 کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

دوست عزیز دم راهی که ماهستیم ازاین پیروپاتال هازیاده وقتی ببینی که یه پیرمرد باعینک افتابی یادودی سیبیل کلفت قدبلند کلایه دهاتی روسرش داره وشکمش جلوهست ودستش یه آفتابه ودهنش بازه ویه کت خاکی این خنده نداره همچین کسی رو من 3روزپیش دیدم همون جا جلوملت نشونش کردم بلند بلند بهش خندیدم اونم باافتابه زد توسرم وچندتافحش
    به قول یکی ازدوستام یه عکس خنده دارپیرزن یاپیرمردبزارم جلوم تااونجایی که جون دارم بهش بخندم تا دیگه کلا برام معنی نداشته ومسخره نکنم
    حالا که چی اینجا مطرح میکنید؟
    مثل اینه من بگم من هر دختری رو تو خیابون ببینم به فحش میکشمش و میدونم کارم بده ولی انجامش میدم. بعد بیام بگم چجوری ترکش کنم؟

حالا مثلا دیگران باید چی جواب بدن؟ وقتی خودت از بدی کارت مطلعی؟
    ما چی کار کنیم دقیقا اینجا؟ بخندیم به حالت یا بگریم؟

دوست عزیز شما خودت وقتی از بدی کارت آگاهی و ترکش نمیکنی حرفی میمونه واسه گفتن؟

4. 14 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

دیدن یا ندیدن ، مسئله اینست !

هم دیدن خودتون در اون شرایط ، مثلا از دوستتون بخواین چندبار ازتون فیلم بگیره .
    میتونین به آسایشگاههای معلولین و سالمندان هم برید. البته سعی کنید خودتون رو کنترل کنید که بیرونتون کنند.

دلیل اینکه آدم ابتدا و انتهای زندگی خیلی ضعیفه اینه که در بچگی از روی بی عقلی به کسی آسیب نزنه و در پیری همونطور که در جوانی با بقیه رفتار کرد ، دیگران هم باهاش رفتار کنن.

6. 8 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

ما همه در این تاپیک سعی داریم با تجربیات کم یا زیادمون در اجتماع به بقیه کمک کنیم یا از بقیه کمک بگیریم اما فکر کنم کار شما از تجربیات چند کاربر بیشتر باشه من توصیه میکنم به روانپزشک مراجعه کنید شاید فرجی شد

8. 5 کاربر از Devicestreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان من یک مشکل دارم اینه که رفتارم با افرادمسن خوب نیست مثلا یک پیرمرد وببینم قیافش ضایع باشه همون جا جلوش کلی میخندم وبهش میگم چه قیافه مسخره ای یا تواوتوبوس باکسایی که پیرن شوخی میکنم اونایی که نشستن پیرباشن باهاشون دست میدم وبازور جاشونو میگیرم سرهمین کار چندبار دعوام شده ودادوبیداد باید چیکارکنم اخه خیلی کیف میده لذت برام داره باید چیکارکنم این مشکلم رفع بشه اصلادست خودم نیست والدین هم ازکارمن ناراضین
    ببخشید که اینو میگم . آیا پدر و یا مادر و یا اعضای خانواده تون سابقه بیماری روانی ، رفتاری و یا مراجعه به روانشناس بالینی را داشته اند ؟؟؟؟؟! بیماری هست به نام اسکیزوفرنیا . یک بیماری هست ممکنه بر اساس مشکلات اجتماعی به وجود بیاد .
    فرد ابتدا دچار مشکل دو قطبی بودن میشود . و بیشتر این حرکات به دلیل بیماری اختلالات انطباقی هست .
    Last edited by reza.kaka; 04-09-2014 at 19:34.

10. 3 کاربر از reza.kaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظر شما این پیام واسه تبریک به استاد مناسبه ، اگه جملات بهتری به ذهنتون میرسه خوشحال میشم از نظراتتون بهره ببرم

"سلام استاد وکیلی
    خوب هستید؟
    ولادت امام رضا (ع) رو بهتون تبریک میگم"

به نظر خودم نیاز به ویرایش داره ، ممنون میشم توی ویرایش کمکم کنین

Sent from my iPhone 5S using tapatalk
    Last edited by mehrabooni; 05-09-2014 at 13:15.

12. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    یکی از آشنا ها سکته کرده بوده و خوب شده زنگی هم بهش نزدم تا 1 ماه وقتی میبینمش چی باید بگم؟ با توجه به اینکه اونا ممکنه حدس قوی بزنن که من خبر داشتم !!!! راهنمایی کنید لطفا

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام
    یکی از آشنا ها سکته کرده بوده و خوب شده زنگی هم بهش نزدم تا 1 ماه وقتی میبینمش چی باید بگم؟ با توجه به اینکه اونا ممکنه حدس قوی بزنن که من خبر داشتم !!!! راهنمایی کنید لطفا
    سلام،
    اولا که کارتون اشتباه بوده ولی بنظرم یه دروغ مصلحتی گفته بشه بهتره،
    برای مثال ای وای ... من اصلا اطلاع نداشتم خدا بد نده چی شده بود آقا یا خانم فلانی ...

15. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

به نظر شما این پیام واسه تبریک به استاد مناسبه ، اگه جملات بهتری به ذهنتون میرسه خوشحال میشم از نظراتتون بهره ببرم

"سلام استاد وکیلی
    خوب هستید؟

من خودم جملات ساده رو دوست دارم ، هم اینکه ساده ست هم اینکه معلومه خودت نوشتی و کپی پیست نکردی
    به نظرم اینجوری بیشتر میشه ابراز محبت کرد
    پس همین جمله تون خوبه

17. این کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    بگید: شنیدم اخیرا دچار کسالت شدید خیلی ناراحت شدم امیدوارم بهبودی کامل حاصل بشه . دورادور پیگیر احوالاتتون بودم

"سلام استاد وکیلی
    خوب هستید؟

بگید:

عرض ادب و احترام خدمت استاد گرانقدرم جناب وکیلی
    عید میلاد امام رضا (ع) را خدمت شما و خانواده محترم تبریک عرض میکنم.
    ارادتمند همیشگی شما : (اسم خودتون)

19. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •