دوستان اگه ممکنه من هم راهنمای کنین
دوستان اگه ممکنه من هم راهنمای کنین
خواهش میکنم.
بله رادیاتورهای یک تیکه پنلی با پکیج خیلی عالی کار میکنه.
مدل فن دار یکمی صداش از مدل های بدون فن بیشتره و کاریش هم نمیشه کرد. ولی مطئنن ایمنی بسیار بالاتری از مدل های بدون فن داره.
تا متراژ 140 متر پکیج 24 هزار کافیه. و راحت جواب میده.
به احتمال خیلی زیاد قسمت شوفاژ مبدل گرفتگی پیدا کرده یا اینکه پمپ دستگاه مشکل داره. ولی بهتره اول مبدل را بررسی کنید.
ممنون از پاسخ شما..اما چیزی که واسم مطرحه اینه که الان در حالت تابستانی و گرمایش آب مصرفی پمپ هم کار می کنه؟؟ الان مود دستگاه روی تابستانه..
به نظر شما اگه میر آب سوفاژ رو بازکنم(مثلا حوله خشک کن حمام)و آب رو باز کنم ممکنه چیزی توش باشه و رفع بشه؟؟ در فصل زمستان یه مدتی روی حالت شوفاژ و بدون رادیاتور کار میکرد..البته به جای همه رادیتور ها لوله رابط زده بودم و به واسطه همون کف اتاق و پذیرایی گرم می شد..
اگه ممکنه بیشتر راهنمایی کنین..
من خودم یکبار این مشکل را داشتم و متاسفانه بعد از کلی بررسی متوجه شدم که مبدل رسوب گرفته و آب داخلش خوب چرخش نداره و دما بقدری بالا میره که سنسور شوفاژ دمای بیشتر از 95 درجه را سنس میکنه در نتیجه دستگاه ارور پمپ میده.
سلام
دوستان عزیز لطفا بگید فیلتر پلی فسفات مارک Bernoti بهتره یا Softener
و قیمت فروشش چنده ؟
ممنون از راهنمایی شما
چطور میشه از این رسوب جلوگیری کرد؟؟ آخه واسه 8 ماه استفاده متعادل زود نیست رسوب بگیره؟؟
بعضی وقتها پیش میاد و کاریش نمیشه کرد. و برای خودمون هم سوال میشه که چرا اینطوری شده..
بنده پکیج دو مبدله ایران رادیاتور خریدم
میخواستم بدونم در تابستان کلید چرخشی مربوط به رادیاتور ها رو خاموش کنم (روی صفر) یا روی mini قرار بدم؟
من هم برای یکی از واحد ها قصد خریدش رو دارم
L رو خریدید شما دیگه ، آره !؟ فن داره !؟
صداش در چه حدی هست !؟ زیاده یا کمه !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)