یه راهش اینه که با برنامه ProPoster عکس رو به چند قسمت تقسیم کنی (مثلا 4 ) بعد با printer معمولی رو کاغذ عکسها رو چاپ کنی و از پشت با دقت با چسب بچسبونی خرجش کمتره ولی کاری که Oracle میگه بهتر درمیاد .
یه راهش اینه که با برنامه ProPoster عکس رو به چند قسمت تقسیم کنی (مثلا 4 ) بعد با printer معمولی رو کاغذ عکسها رو چاپ کنی و از پشت با دقت با چسب بچسبونی خرجش کمتره ولی کاری که Oracle میگه بهتر درمیاد .
کجااینجور عکسا رو چاپ میکنن؟ با چه ابعادی چاپ کردی ؟
آره ممنون میشیم اوراکل توضیح بدی
کاغذشم مثل همین پوسترای بیرونه دیگه؟سایزشم مهمه .
این واپیپرا چه اندازه ای در میان اونوقت؟
دوست عزیز من کرمانشاه هستم .کجااینجور عکسا رو چاپ میکنن؟ با چه ابعادی چاپ کردی ؟
شرمنده اینجا نمیتونم بگم که کجا چاپ کردم .
ولی اگه تهران هستی اینجور شرکت هایی زیاد هست .
عکسهایی که من استفاده کردم 1600*1200 و 1950 * 1600 بود که همشون هم در این تاپیک درخواست دادم و واسم گذاشتند .
دوست عزیز ببین :آره ممنون میشیم اوراکل توضیح بدی
کاغذشم مثل همین پوسترای بیرونه دیگه؟سایزشم مهمه .
این واپیپرا چه اندازه ای در میان اونوقت؟
من یک سری عکس آوردم با چند تا کاغذ عکس بزرگ ( A2 !!! )
البته به هزار بدبختی چون توی کرمانشاه اصلا نبود .
بعد یه شرکتی گیر آوردم گفتم میخوام عکس چاپ کنم با کیفیت و وضوح خیلی بالا .
چون بیشتر اینایی که چاپ میکنند کیفیت Printer رو روی Medium یا Low میزارند که واقعا کیفیت افتضاحی داره !
یعنی بعد از چاپ یک سری خطهایی روی عکس دیده میشه !
ولی من گفتم پول بیشتر میدم که باکیفیت بالاتر واسم چاپ کنی .
طرف هم یکمی آشنا بود و 3 تاشو واسم چاپ کرد 5000 تومن .
الآن زدم به دیوار اطاقم ! هرکی میاد کفش میبره ! مخصوصا رفیقای گیمر خودم !
هر سئوال دیگه ای بود در خدمتیم .
سام عزیز میشه عکسای خوب و با کیفیت از مسابقات رالی بزاری...
ما که هر وقت گفتیم شما در خواستهای مارو جواب ندادی...
برای شما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز هر بازی والپرپر می خواهید اسم کاملش رو سرچ کنید. اکثر والپیپر های سایت GW رو می تونید تو همین تاپیک پیدا کنید !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی لطف میکنه چندتا عکس با کیفیت بالای 1900 از prince of persia یا gears of war بزاره
Art of Murder: FBI Confidentialکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Wallpapers from game Ace Combat 6: Fires of Liberation
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)