bite برای آبمیوه همون معنی رو میده. تکه ی میوه
دومی هم گفته فلان سیستم میتونه حاشیه ی مشخصی رو در مورد سطح بنای مورد استفاده ارایه بده.
bite برای آبمیوه همون معنی رو میده. تکه ی میوه
دومی هم گفته فلان سیستم میتونه حاشیه ی مشخصی رو در مورد سطح بنای مورد استفاده ارایه بده.
Last edited by Sha7ab; 25-10-2012 at 22:51.
همین فارسیش رو من متوجه نمیشم. میشه توضیح بدین؟ ممنونم.
آبمیوه رو؟! اینها رو ببینین: ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )... مثل رانی...
نه دوست عزیز، اینرو: فلان سیستم میتونه حاشیه ی مشخصی رو در مورد سطح بنای مورد استفاده ارایه بده.
متوجه شدن اون به تسلط شما روی تخصص متن بر میگرده. من نمیدونم این متن در مورد چیه ولی گمان میبرم معماری باشه؟ در این صورت حاشیه میتونه خطوط اطراف باشه. مثلا خطوط حاشیه ی یه کارخونه یا همچین چیزی. اون جمله هم که سیلیسه: اون سیستمی که متن شرح داده به شما حاشیه ی سطح بنا رو تحویل میده.
He Books Numbers
کسی میدونه این دقیقا چه کاری هستش؟
یه شاهد برای اثبات بی گناهی یه متهم به قتل که آزادی مشروط داشته میگه که اون این کارو میکنه و به این خاطر بهتون نگفته چون انجام اینکار لغو آزادی مشروطش بوده و ازین راه مخارج پزشکیش رو تامین میکرده.
سلام دوستان
معنی واژه jew در متن زیر چیه؟
اگر بخوام ترجمه اش کنم به جاش چی بکار ببرم؟
A Jew's wish.......
A Jew having no children, no money, no home and a blind mother, prays sincerely to God for improving his status in life.
God is very pleased with his prayer, and............ grants him one wish........... just one !!!!!!!!!!!!
The Jew says OK God, thanks!
مطمئن نیستم
ولی شاید منظور اینکه - مثلا اعداد و ارقامی رو دست کاری کرده - یا مثلا به اشتباه ثبت کرده - یا حسابهارو دستکاری میکرده ................
این جمله کاملش هستش شاید کمک بیشتری بکنه چون بعید میدونم دستکاری حساب معنی درستی بشه با توجه به ادامه جمله
He books numbers.He stays at home till the number comes up.
It helps with his medical bills.
he didnt tell you because it violates his parole
جهود/یهودی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)