تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 217 از 461 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

هردوتاش اومدنا
    كتاب كلاس كه خيلي وقته،گاجم مثل اينكه تازگيا

درسته
    خواهرزاده ي شوهر عمه م با پسر دختر خاله ي مامانم هر دوتا برق شريف خوندن! اولي فوق ليسانس شريف قبول شد،دومي رتبه ش 24 يا 25 شد از اول شريف خوند
    الان هر دوتا آمريكان! وقتي واسه ادامه تحصيل ميخواي بري اينا ازت يه مبلغ بالايي تعهد ميگيرن،مثلا 20 تا 30 ميليون كه حتما دوباره برگردي ايران! اگه برنگردي پولت ميره!
    واسه كسايي كه ميرن اونور چيز مهمي نيست چون خيلي بيشتر از اين پولا گيرشون مياد!
    اينا فقط مي خوان يه منبع درآمد از دانشگاهاي دولتي هم داشته باشن!!
    من داخل ايرانو خبر ندارم
    اینی که شما میگین وثیقه ای هست که برای خدمت سربازیش گذاشته ؛ مبلغش هم 15 ملیون تومن نقد هست .
    در ضمن این فامیل های شما که خواستن برن خارج از کشور قبلش باید یا سابقه کار با بیمه نشون دانشگاه میدادن یا ممدرکشون رو میخریدن ( برای قبل از سال های 84 و ... ) این مبلغ خیلی کم هست در حدود چند ملیون تومن الان زیاد شده ولی .
    این موضوع که این دوست عزیزمون پرسیده بودن یه مرحله قبل از اون هست ؛ چون بخوای مدرکت رو ببری خارج از کشور باید مدرکت رو آژاد کنی و ببری ترجمش کنی و سفارت هم مهرش کنه که برای اینها همونطور که گفتم یا باید اون مبلغ رو پرداخت کنی یا سابقه کار نشون بدی

2. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

اینی که شما میگین وثیقه ای هست که برای خدمت سربازیش گذاشته ؛ مبلغش هم 15 ملیون تومن نقد هست .
    در ضمن این فامیل های شما که خواستن برن خارج از کشور قبلش باید یا سابقه کار با بیمه نشون دانشگاه میدادن یا ممدرکشون رو میخریدن ( برای قبل از سال های 84 و ... ) این مبلغ خیلی کم هست در حدود چند ملیون تومن الان زیاد شده ولی .
    این موضوع که این دوست عزیزمون پرسیده بودن یه مرحله قبل از اون هست ؛ چون بخوای مدرکت رو ببری خارج از کشور باید مدرکت رو آژاد کنی و ببری ترجمش کنی و سفارت هم مهرش کنه که برای اینها همونطور که گفتم یا باید اون مبلغ رو پرداخت کنی یا سابقه کار نشون بدی
    يكيشون مال 4-5 سال پيش بود،اون يكي امسال!
    اينا با دانشگاه مشكلي نداشتن
    پولي بابت خريد مدرك ندادن، سابقه كارم كه نداشتن
    بورسيه ي هر دوتاشونم خود استادا جور كردن!
    تو دانشگاه هاي سطح بالا،مخصوصا وقتي پاي استادي وسط باشه اين حرفا معني نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مرسی از جوابهای درست و کاملتون(علیرضا و امینم عزیز).
    پس یعنی من یه سال الکی صبر کردم ها!!!! چون در واقع همون پول رو(یا شایدم خیلی کمتر!)به صورت خورد خورد تحت عنوان شهریه به آزاد بدم خیلی بهتره.راستی دانشگاه آزاد که از بازیها واسه آزاد سازی مدرک نداره هان؟
    خدا کنه نداشته باشه... چون من قصد نداشتم ایران بمونم(فکر ازاد رفتن واسم به صرفه تر شه) میخواستم بپرسم اگه بخوام تا مقطع کارشناسی اینجا بخونم و برای ادامه تحصیل برم واقعا لیسانس دولتی با آزاد خیلی تفاوت میکنه یا نه؟آخه آزاد تهران قبول شدن خیلی راحتتر از دولتی معتبر قبول شدنه!!!یا اصلا مدرک کارشناسی آزاد رو(مثلا تهران جنوب یا باراجین) جایی قبول میکنن؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

يكيشون مال 4-5 سال پيش بود،اون يكي امسال!
    اينا با دانشگاه مشكلي نداشتن
    پولي بابت خريد مدرك ندادن، سابقه كارم كه نداشتن
    بورسيه ي هر دوتاشونم خود استادا جور كردن!
    تو دانشگاه هاي سطح بالا،مخصوصا وقتي پاي استادي وسط باشه اين حرفا معني نداره
    دوست عزیز بورسیه بحثش کاملا جداست و هیچ ربطی به موضوی که من عرض کردم نداره .
    بورسیه رو که میگیری درواقع هزینه هات رو یه نهادی تامین میکنه که بورسیه رو داده بهت ؛ اون هم حق داره ازت تهد و ... بگیره
    من منظورم کار یا ادامه تحصیل به صورت عادی در خارج از کشور ( و کلا همه کارهایی که نیاز به اصل مدرکت داشته باشی ) بود . در این صورت باید مدرکت رو آزاد کنی و بابتش یا پول برای خریدن مدرکت لازم داری یا سابقه کار با شرکت های معتبر با سابقه بیمه

6. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پس یعنی من یه سال الکی صبر کردم ها!!!! چون در واقع همون پول رو(یا شایدم خیلی کمتر!)به صورت خورد خورد تحت عنوان شهریه به آزاد بدم خیلی بهتره.راستی دانشگاه آزاد که از بازیها واسه آزاد سازی مدرک نداره هان؟
    خدا کنه نداشته باشه... چون من قصد نداشتم ایران بمونم(فکر ازاد رفتن واسم به صرفه تر شه) میخواستم بپرسم اگه بخوام تا مقطع کارشناسی اینجا بخونم و برای ادامه تحصیل برم واقعا لیسانس دولتی با آزاد خیلی تفاوت میکنه یا نه؟آخه آزاد تهران قبول شدن خیلی راحتتر از دولتی معتبر قبول شدنه!!!یا اصلا مدرک کارشناسی آزاد رو(مثلا تهران جنوب یا باراجین) جایی قبول میکنن؟
    همه دانشگاه ها همینطور هستند و تعهد برای تمام مقاط دارند
    مدرک اکثر رشته های کارشناسی مهندسی دانشگاه آزاد رو قبول میکنن ؛ تهران جنوب که اصلا توی داخل کشور هم اعتبارش از دانشگاه های سراسری مثل رشت و اردبیل و ... بیشتر هست !

8. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستم رشتش ریاضیه میخواد تو آزاد رشته ی تربیت بدنی رو انتخاب کنه من الان سایت نگاه کردم تربیت بدنی رو فقط برای رشته ی انسانی گذاشتن پارسال هم یکی دیگه از بچه ها میخواست حسابداری انتخاب کنه اونم فقط برای انسانی بود
    یعنی نمیشه از ریاضی رفت آزاد تربیت بدنی؟
    چطور سراسری میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

همه دانشگاه ها همینطور هستند و تعهد برای تمام مقاط دارند
    مدرک اکثر رشته های کارشناسی مهندسی دانشگاه آزاد رو قبول میکنن ؛ تهران جنوب که اصلا توی داخل کشور هم اعتبارش از دانشگاه های سراسری مثل رشت و اردبیل و ... بیشتر هست !
    یعنی اگه امسال معماری تهران جنوب(که انتخاب اولمه) قبول شم بازم همین مشکل آزاد سازی مدرک رو دارم؟
    آخه یکی میگفت اگه معاف شی یا بعد از پایان خدمت بری مدرکتو بدون مشکل یا تعهد یا دریافت هزینه بهت تحویل میدن درسته؟

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تفاوت که یکم قائل میشن،اینو با توجه به تحقیقی که داشتم واس خارج از کشور میگم اما بستگی به کشور پذیرنده هم داره
    نکته مهم تر معدل شما تو کارشناسیه،اگه احیانا بخواین خلایی که از نظر اعتباری بین دانشگاهها هستو جبران کنین باید خوب درس بخونین،ولی بازم میگم به کشور و رشته و دانشگاهی که میخواین تشریف ببیرین خیلی بستگی داره
    مثال میزنم
    طرف با نمره 16 به بالای دانشگاههای دولتی ازجمله پیام نور میتونه تو بهترین دانشگاههای مالزی تحصیل کنه اما تو اروپا و آمریکا شاید غیر ممکن باشه واسه اون پیام نوری(البته میشه اما شرایط سخته و باید ویژگی های دیگه ایم داشت که جاش نیس درموردش اینجا بحرفیم)یا اگه بشه تو دانشگاههای معتبر نیس،چون اساسا اکثر دانشگاههای بزرگ خیلی درمورد دانشگاههای جهان سومی مثه ما اطلاعات ندارن(البته بجز دانشگاههایی که دانشجو ایرانی توش زیاده)و ملاک اصلیشون نمرس
    البته این واحدهای دانشگاه آزادی که شما گفتین جز معتبرای داخلین
    خلاصه بحث و مثال خیلیه اما نتیجه گیری اینکه از هردانشگاهی میشه رفت تو خارج تحصیل کرد،منتها باید درس خوند و معدل خوبی داشت

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام...
    تو ثبت نام آزاد پاره وقت چیه؟؟؟
    نیاز ثبت نام پاره وقت هم بکنم؟؟؟

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من الان حدود سه هفته است که شروع کردم و تو ازمونای کانون شرکت میکنم میخواستم بدونم من که شیمی ادبیات و دین و زندگی رو نخوندم اگه بخوام با برنامه کانون پیش برم از این به بعد باید از بین دوم و سوم یکی رو انتخاب کنم؟
    این شیمی و ادبیات و دین زندگی مخصوصا خیلی مهمن روشون خیلی حساب باز کردم
    Last edited by moh72; 04-01-2012 at 17:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •