بچه ها تو دانشگاه شبانه ار هیچ گونه امکانات رفاهی دانشگاه نمیشه استفاده کرد ؟ : دی
بچه ها تو دانشگاه شبانه ار هیچ گونه امکانات رفاهی دانشگاه نمیشه استفاده کرد ؟ : دی
اگه امکانات رفاهی منظورت خوابگاهشه باید توی دفترچه شماره2 توضیحات دانشگاه هارو ببینی چی نوشته
بعضا توی ارشد داریم که به بچه های شبانه خوابگاه اختصاص ندن
صفحه 52 دفترچه اتخاب رشته:
تذكر خيلي مه م : دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي مجري دو ر ههاي نوبت دوم (شبانه) كه در آزمون سراسري سال 1390 اقدام
به پذيرش دانشجو م ي نمايند، از ارائه خوابگا ه و يا اسكان دانشجوي ي ، وام تحصيلي، سرويس اياب و ذهاب و
تسهيلات رفاهي به دانشجويان دوره نوبت دوم (شبانه) بطور جد معذور م ي باشند. لذا به داوطلبان توصيه
ميشود انتخاب رشته خود را بومي نموده و رشته / شهر محل سكونت خود را انتخاب نمايند.
تو رو خدا یکی جواب من بده با رتبه 8500 زیر گروه 1 تجربی منطقه 1 چیزی میشه روزانه یا شبانه قبول شد؟
سلام بر همگی
من 2000 منطقه 2 آوردم از شاهی هستم
نرم افزار انتخاب رشته اینترنتی آنلاین یا دانلود نرم افزار وجود داره ؟
رایگان باشه
رشته ام ریاضیه
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
نمی خوام ناراحتت کنم ولی به سختی .....
یعنی فقط باید بریم درس بخونیم؟
غذا هم نمیدن ؟
اینا اکثرا الکی و کشک هست . به جز خوابگاه هم وام میدن ، هم کارت سلفتون با روزانه ها فرق نداره ، هم سرویس و بقیه خدمات رو دارین
چرا بابا شبانه هم احتمال خیلی خیلی زیاد بهت خوابگاه میدن
مهندسی نانو فقط واسه ارشده یا تو مقطع کارشناسی هم هست ؟
اگه فقط واسه ارشده از چه رشته ای میشه ارشد نانو خوند؟
یعنی فقط باید بریم درس بخونیم؟
غذا هم نمیدن ؟![]()
البته منظور از امکانات رفاهی سلف نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)