تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 217 از 372 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دنیزلی به دنبال غافلگیری منچستر یونایتد

مربی ترک قصد دارد یک نتیجه خوب در مقابل شیاطین سرخ کسب کند.

سایت گل- بشیکتاش، تیم مطرح ترکیه ای، به دنبال رسیدن به یک نتیجه خوب در مقابل منچستر یونایتد در بازی امشب لیگ قهرمانان است اما مصطفی دنیزلی، سرمربی آنها می داند که شکست دادن قهرمان لیگ برتر کار ساده ای نخواهد بود.

او در مصاحبه با خبرنگاران ترک گفت:" اگر به بازی رفت ما در مقابل منچستر یونایتد برگردید، می بینید که ما بازی خوبی ارئه دادیم. در بازی با وولفسبورگ هم خوب بازی کردیم اما نتایج آنطور که ما می خواستیم، پیش نرفت. به عنوان مربی تیم، ترجیح می دهم در مقابل تیم اصلی منچستر قرار بگیریم که از بازیکنان شناخته شده تری استفاده می کند.

ما با سیستم و برنامه خودمان بازی خواهیم کرد اما سرنوشت مان در دست خودمان نیست. به این بستگی دارد که ما چه نتیجه بگیریم و چه نتیجه ای در بازی دیگر رقم بخورد. هدف ما مانند همیشه، پیش رفتن در بازی های اروپایی است. روش منچستر یونایتد، پیروزی در همه بازیها، بدون توجه به جایگاه شان در جدول است.

صعود آنها از قبل تثبیت شده است اما آنها به دنبال پیروزی هستند زیرا این چیزی است که منچستر همواره به دنبال آن بوده است. حتی اگر آنها با چند بازیکن جوان بازی کنند، درواقع آنها ستاره های آینده باشگاه هستند. مثلا رافائل و دارن گیبسون ستاره خواهند شد. من 100 درصد مطمئنم."

صعود یونایتد به مرحله حذفی رقابت ها با 10 امتیاز از چهار بازی، پیش از این قطعی شده اما بشیکتاش با یک امتیاز در قعر گروه قرار دارد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/11/25

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بازگشت هیدینک به چلسی | سیصدمین بازی جان تری با بازوبند کاپیتانی چلسی

مرد هلندی در استمفورد بریج پستی مدیریتی را برعهده خواهد گرفت.

سایت گل- گاس هیدینک،سرمربی تیم ملی روسیه، ممکن است این بار به عنوان مدیر فنی پای به استمفورد بریج بگذارد. مرد هلندی فصل گذشته دوران کوتاه اما موفقی را با آبی ها سپری کرد و موفق شد با باشگاه لندنی قهرمانی در FA Cup را جشن بگیرد.

هیدینک اکنون هدایت تیم ملی روسیه را برعهده دارد اما عدم صعود به مسابقات جام جهانی موجب شد تا شایعات در مورد کناره گیری او از این سمت شنیده شود. گفته می شود که این مربی باتجربه پیشنهادی از سوی باشگاه PSV دریافت کرده اما خود علاقه مند به بازگشت به جزیره است.

هیدینک در مصاحبه با The Daily Mial گفت:" من دوست دارم به عنوان مدیر فنی کار کنم. از یک سو، دیگر جوان نیستم و کار مداوم و هر روزه اصلا آسان نیست. از سوی دیگر، مسئولیت های مدیر فنی بسیار به تیم مرتبط است. این پست تاثیر زیادی روی استراتژی و پیشرفت آینده باشگاه دارد. این به علائق من بسیار نزدیک است."
    در ابتدا گفته شده بود که او بعد از دوران موفقش به عنوان سرمربی تیم، به عنوان مشاور غیر رسمی باشگاه چلسی فعالیت خواهد کرد اما براساس گزارش ها، کارلو آنچلوتی از همکاری دائم با گاس هیدینک ابراز خوشنودی کرده است.

کد:
    2009/11/25

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض سیصدمین بازی جان تری با بازوبند کاپیتانی چلسی

کارلو آنچلوتی به خاطر این دستاورد، به تحسین شاگردش پرداخت.

سایت گل- جان تری، بازیکن 28 ساله چلسی، در بازی امشب تیمش مقابل پورتو در ورزشگاه دراگائو، برای سیصدمین بار، بازوبند کاپیتانی چلسی را به بازو خواهد بست.
    کارلو آنچلوتی، سرمربی آبی ها، در این مورد به وب سایت باشگاه گفت:" من بسیار خوشحالم زیرا تری نه تنها به دلیل قابلیت های فنی بلکه به خاطرحرفه ای بودن و شخصیت محکمش، کاپیتان بسیار خوبی است؛ و امیدوارم که او برای مدتها کاپیتان باشگاه باقی بماند."
    تری نیز گفت:" 300 بار کاپیتانی برای باشگاه یک دستاورد بزرگ برای من است. من برای سرمربی های زیادی بازی کردم و آنها همگی من را به عنوان کاپیتان حفظ کردند که این مسئله افتخار بزرگی برای من است. من می خواهم آمادگی ام را حفظ کنم و با چلسی به جام های مختلف برسم."
    کلودیو رانیری اولین مربی ای بود که جان تری را به عنوان کاپیتان اول تیم انتخاب کرد و پس از او، ژوزه مورینیو، آورام گرانت، لوئیز فیلیپه اسکولاری و گاس هیدینک نیز او را به عنوان رهبر تیم در داخل میدان برگزیدند.

کد:
    2009/11/25

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض کارت زرد برای دروازه‌بانی که گربه را نجات داد

ایوان بانویچ دروازه بان کرووات پس از اینکه گربه ای را در جریان مسابقه ای در رقابتهای دسته اول این کشور نجات داد،با تشویق تماشاگران مواجه شد

به گزارش خبر، اما ظاهرا این کار او به مذاق داور بازی خوش نیامده بود چون با کارت زرد او جریمه شد .

این گربه حدود 20 دقیقه در در جریان دیدار تیمهای مدیموری و سیبنیک داخل زمین بازی بودتا اینکه بانوویچ تصمیم به انتقال او به خارج از زمین گرفت .اما داور که این حرکت او را نپسندیده بود به دلیل ترک بدون اجازه زمین او را جریمه کرد این اقدام داور با اعتراض شدید و فحاشی تماشاگران حاضر در ورزشگاه مواجه شد .

با تمام این ماجراها در نهایت این تیم سیبنیک بود که با برتری یک برصفر این بازی را به سود خود به پایان رساند تا به رده دوم جدول صعود کند.

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

چون جون یه گربه رو نجات داد برنده شدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه A100000000000000A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

منبع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه H&H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران-ستارخان

پيش فرض

تو بازی استقلال پرسپولیس هم بازیکنا سالی یدونه کبوتر نجات میدن.

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منبع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض میلیتو باز می‌گردد

میلیتو هفته گذشته در یک بازی دوستانه برابر بولیوی ظاهر شد. بعد از عمل جراحی ماه‌ها استراحت کرد و از ماه فوریه کم و بیش از در تمرینات تیم حاضر می‌شود.

سایت گل - به گفته بخش اسپانیایی سایت گل، گابریل میلیتو، بازیکن خط دفاع تیم بارسا، بالاخره بعد از بیست ماه دوری از فوتبال، در جام جهانی باشگاه های جهان در ابوظبی حضور خواهد داشت.

این بازیکن 29 ساله آرژانتینی در نیمه نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانی یوفابرابر منچستر در سال 2008 از ناحیه رباط زانوی راست دچار آسیب دیدگی شد واز آن زمان تا به حال برای بارسلونا بازی نکرده است.

میلیتو هفته گذشته در یک بازی دوستانه برابر بولیوی ظاهر شد. بعد از عمل جراحی ماه‌ها استراحت کرد و از ماه فوریه کم و بیش از در تمرینات تیم حاضر می‌شود.

مربیان بارسا بسیار نسبت به بازی و تمرینات او حساس هستند وسعی می‌کنند این مصدومیت که ممکن است سبب شود میلیتو برای همیشه فوتبالرا از دست بدهد، به هیچ عنوان عود نکند.

روبن مینو و جاناتان دوس سانتوس نیز از تیم بی بارسا با مربیگری لوئی انریکه به این گروه اضافه شدند.

تیم جام جهانی باشگاه فیفا عبارت از این بازیگران است:
    دروازه‌بان: والدس، پینتو، روبن مینو
    خط دفاع: آلوس، پیکه، مارکز، پویول، چیگرینسکی، میلیتو، مکس‌ول، آبیدال
    هافبک: ژاوی، انیستا، بوسکتس، توره، دوس سانتوس
    فوروارد: ابرهیموویچ، مسی، آنری، پدرو، بویان، جفرن

کد:
    2009/11/26

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض فرگوسن پس از باخت مقابل بشیکتاش: این ها یک مشت بچه بودند

سر آلکس فرگوسن پذیرفت که بچه‌های من یونایتد نیز ممکن است اشتباه کنند.

سایت گل-سر الکس فرگوسن بعد از شکست 1-0 تیم‌اش از بشیکتاش ترکیه هم‌چنانبازیکنان‌اتش را تشویق کرد.

رفتن منچستر یونایتد به دور بعد پیش از اینبازی نیز قطعی بود، اما آن‌ها به یک امتیاز نیاز داشتند تا به عنوان تیماول از گروه B به دور بعدی راه یابند، اما گل دقیقه نوزده رودریگو تلو،همه چیز را تغییر داد.

این شکست نخستین شکست منچستر در لیگ قهرمانان اروپا از فوریه سال 2005 (!؟) بود و حالا آن‌ها به یک امتیاز بازی برابر وولفسبورگ نیاز دارند.با آن که این شکست رکورد شکست ناپذیری هشت ساله منچستر در خانه‌اش را شکست، اما فرگوسن به سرعت از بچه‌های یونایتد دفاع کرد.«بازیکنان ما هجده و نوزده ساله‌اند و انتظار می‌رود از این دست خطاهاانجام دهند، خطاهایی که وقتی بزرگ شدند نمی‌کنند.»

«بازی بچه‌ها بازی خوبی بود، از این جهت که با آن که بازی را نبردند، اماآن را تحت کنترل داشتند. فکر می‌کنم از این بازی درس می‌گیرند و در مجموعمنچستر امشب چیزهای خوبی هم داشت.

کد:
    2009/11/26

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •