به خاطر اینه که هیچ کی ربط قلعه نوعی رو با تاریخ x میلیارد ساله ایران نمیدونهمیدونی این اتمهای سازنده ایران چند میلیارد سال عمر دارن؟؟من که نمیدونم!!
![]()
بله
خير
به خاطر اینه که هیچ کی ربط قلعه نوعی رو با تاریخ x میلیارد ساله ایران نمیدونهمیدونی این اتمهای سازنده ایران چند میلیارد سال عمر دارن؟؟من که نمیدونم!!
![]()
قبلا که می شنیدم تماشاگرها در اروپا یا خارج شعار نژاد پرستانه میدن با خودم می گفتم دم تماشاگرهای ایرونی گرم هر چی هستن دیگه نژاد پرست نیستن ولی دیگه کم کم داره حالم از تماشاگرهای ایرانی به هم می خوره اون از اون قضیه
تماشاگر بازی سپاهان یا دادن فحش های ناموسی به داور یا تیم رقیب یا نارنجک انداختن وسط بازی حالا هم که فقط نزاد پرستی رو کم داشتیم متاسفانه ورزشگاه های ایران به جایی تبدیل شده که بعضی فقط میان عقده های هفتگیشون رو
خالی کنن و میان اونجا راحت هر چی از دهنشون در میاد فریاد!! میزنن
امیدوارم یک روز شعور تماشاچی ها بالاتر بره و شاهد این حرکت ها نباشیم
اگر این موضوع اتفاق افتاده باشه وافعا جای تاسف داره !!
راه حل این موضوع به نظر من اینه که از ورود افراد مجرد به ورزشگاهها جلوگیری بشه و در عوض اجازه حضور خانواده ها در ورزشگاه ها داده بشه. شاید با این کار جو ورزشگاهها در ایران تا حدودی بهتر بشه !
جدی گفتی یا شوخیه؟؟ محض یادآوری بگم که این جا ایران سال 1386 است!!!![]()
واقعا روز به روز داریم به عقب برمیگردیم .
ولی دقت کردین بیشتر این اتفاقات اخیر مربوط به استادیوم های اصفهانه![]()
چه روش جالبی . به جای اینکه جواب مساله رو پیدا کنیم بریم پرتقال فروش رو دستگیر کنیم . احتمالا شما ازدواج کردی وگر نه اگر مجرد بودی همچین پیشنهادی نمیدادی .واقعا جای تاسف داره . هم برای شما هم اونی که شعار میده .
مهد فرهنگ ایران !!!
شاید پیشنهادم تا حدودی خیال پردازی و غیرممکن باشه ولی به هر حال این پیشنهاد من بود !
دوست عزیز چه ربطی به ازدواج داره !!! من ازدواج نکردم ولی مگه خانواده ندارم ؟؟؟!!!! ورزشگاه محلی برای تفریح و لذت بردن از یک ورزش پر هیجان است نه محلی برای عقده گشایی و رفتارهای ناشایست یک عده جوان نژاد پرست !!
Last edited by sudotux; 30-01-2008 at 12:48.
به نظر من تماشاچي هاي ايراني ديگه شورشو در آوردن.
من موافق نيستم.به سرباز ورزشگاه كه مرد، نيروي حراستي رحم نمي كنن.چه جوري خانوما مي تونين بيان توي ورزشگاه.نگاه به باشگاههاي خارجي نكنين.
چندان هم جديد نيست.
من از وقتي يادم مياد هر وقت يه تيم عربي به ايران مياد فرياد بقره بقره توسط تماشاگرا به گوش مي رسه.
من خودم يه چند باري رفتم استاديوم تختي و آزادي تهران ولي بيشتر آدمايي كه تو استاديوم ديدم آدماي لش و لوشي هستن كه بي فرهنگي از قيافشون مي باره!
البته نژادپرستي فقط به تماشاگرا ختم نمي شه....به نظر من 90 درصد مردم ايران نژاد پرستن!
( اين 90 درصد را با ماشين حساب محاسبه نكردم بلكه چيزي كه تو اجتماع و ميان مردم مي بينم رو گفتم! )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)